Master of Professional Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geef uw carrière een boost met een erkende boekhoudkundige opleiding

Maak de overstap naar boekhouding of krijg de certificering die u nodig hebt om de volgende stap in uw boekhoudloopbaan te zetten.

Leer om complexe boekhoudkundige en zakelijke kwesties te beheren en het vertrouwen te krijgen om gespecialiseerde expertise te bieden.

Je bouwt een goed begrip op van professionele praktijken, ethiek en procedures, en inzicht in het zakelijke landschap in Nieuw-Zeeland en internationaal.

Fast-track of fit met werk

De MPA helpt u bij het versnellen van uw certificering en is een wereldwijd erkende kwalificatie die u kunt behalen in een voltijds onderzoek van 16-17 maanden.

De MPA is ook ideaal voor werkende professionals die accountancy willen toevoegen aan hun cv. U hoeft geen boekhouding te hebben gevolgd en avondcursussen betekenen dat u tijdens uw werk in deeltijd kunt studeren.

Internationale erkenning

De MPA geeft u de academische vereisten voor certificering van de Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Accountants Australia en Nieuw-Zeeland, en CPA Australia.

De School of Accounting and Commercial Law maakt deel uit van Victoria Business School, een van de twee scholen in Nieuw-Zeeland die accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) krijgt in zowel Business als Accounting.

De Wellington School of Business and Government behoort tot een kleine groep business schools wereldwijd die de 'Triple Crown' van internationale bedrijfseducatie-accreditaties hebben. U kunt er zeker van zijn dat uw kwalificatie het opneemt tegen de beste over de hele wereld.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt je waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's van over de hele wereld.

Je hebt toegang tot de facultaire postacademische faciliteiten en de mogelijkheden om evenementen, workshops, carrièresessies en seminars bij te wonen, zoals de sessies Studievaardigheden Postgraduaat Onderzoek. Je zult ook in staat zijn om mensen te ontmoeten van de gecharterde boekhoudkundige instanties op de campus.

De Postgraduate Students 'Association kan u informatie geven en biedt een stem voor u binnen de universiteit.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten keren na enkele jaren terug naar de universiteit voor een postdoctorale studie. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Hoewel sommige MPA-kandidaten zich zorgen maken, zullen ze moeite hebben als ze niet eerder boekhoudend hebben gestudeerd, vroegere studenten - of ze nu recent zijn afgestudeerd aan andere vakken of mensen die al een tijdje op de arbeidsmarkt zijn - hebben dit geen barrière gevonden.

Careers

Naast rollen in accountantskantoren, kan uw MPA u voorbereiden op een carrière in bankieren en financiën, recht, overheid, non-profitorganisaties en grote en kleine bedrijven. Je bent op schema om functies te vervullen, waaronder een financieel directeur, financieel controleur, auditor en financieel manager.

Ondersteuning van werkgevers

De capaciteitsverhoging die je krijgt als je een MPA doet, betekent dat je werkgever bereid kan zijn om sommige of al je kosten te betalen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder