Master of Predictive Analytics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

 • CRICOS-code: 092977C
 • Duur: 2 jaar
 • Cursuscode: MC-PREDAN
 • Studiemodus: voltijds
 • Intake: februari
 • Locatie: Perth
 • Indicatief tarief eerste jaar: AUD $ 31.000

124378_curtin--predictive-analytics-1600x1067.jpg

Cursus beschrijving

Deze cursus behandelt de groeiende vraag naar data-analisten en wetenschappers die over de juiste combinatie van technische en analytische vaardigheden beschikken om big data-analyse-uitdagingen aan te gaan. Het benadrukt de integratie van technische en zakelijke vaardigheden. Je leert geavanceerde vaardigheden in gegevensbeheer, datamining, beslissingsmethoden, voorspellende analyses en visualisatie, gericht op hun toepassingen voor disciplines zoals engineering, management, business en financiën. Je krijgt ook kansen om te werken aan projecten voor verschillende industrieën en organisaties, of aan analytische problemen via door de industrie gesponsorde projecten, Innovation Central Perth, het Curtin Institute for Computation en anderen. Je kunt je specialiseren in een van de drie streams:

Resource Operations Engineering

Deze stroom heeft tot doel petroleum- en mijnbouwingenieurs te ontwikkelen die complexe gegevensanalyses met betrekking tot middelen en activiteiten kunnen analyseren, interpreteren en gebruiken. Dit zal helpen hun operationele zakelijke besluitvorming te verbeteren, wat resulteert in een maximale activaproductiviteit en bedrijfsgroei. Dit is de eerste cursus in Australië om data-analyse en big data-concepten toe te passen om operationele engineeringbeslissingen te optimaliseren.

Analyse van financiën en investeringen

Deze stroom sluit economische en financiële econometrische analyse in binnen het kader voor gegevens- en voorspellende analyse. Je krijgt werkkennis op het gebied van economie, financiën en zakelijke gegevens, zodat je je analytische vaardigheden kunt toepassen in een zakelijke context.

Vermogensbeheer en productiviteit

Deze stroom is bedoeld om managers te ontwikkelen die gegevens met betrekking tot de activa en activiteiten van een organisatie kunnen analyseren, interpreteren en gebruiken. Je ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om de bedrijfseffectiviteit te verbeteren en leiderschap te bieden in productiviteitsverbetering en gebruik van activa. De stroom richt zich op de rol die disruptieve technologieën spelen en de implicaties voor strategisch en operationeel management en leiderschap.

Toelatingseisen

 • Erkende bacheloropleiding.
 • Voldoe aan de Engelse taalvaardigheidseisen van Curtin.

De toekomst van voorspellende analyses

Experts in voorspellende analyses zijn goed geplaatst om de big data-problemen van de toekomst aan te pakken. Ze begrijpen hoe historische en voorspellingsgegevens kunnen worden gecombineerd met financiële gegevens in de toeleveringsketen en kunnen waarschijnlijkheidsbeoordelingen correleren voor beter geïnformeerde beslissingen.

Industries

 • Analytics en sociale media
 • Zakelijk bedrijf
 • Bronbewerkingen

Ga voor meer informatie naar curtin.edu/mpredan

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Lees Minder
Perth , Dubai , Moka , Singapore , Miri + 4 Meer Minder