Master of Philosophy in Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus bevat een verplichte kern van professionele onderwerpen die relevant zijn voor alle wetenschapsdisciplines. De onderwerpen in de kern bieden een ruggengraat van vaardigheden die belangrijk zijn voor een professionele wetenschapper; of ze zich bezighouden met onderzoek, wetenschappelijke bedrijven, industrieën of overheidsorganisaties. Dit zijn de vaardigheden van communicatie, kritische analyse, projectbeheer en innovatie en commercialisering. Het professionele deel wordt aangevuld door een keuze voor een grootschalige studie in een specifieke wetenschaps- of wiskundediscipline. Studenten in de major Marine Science and Management, bijvoorbeeld, worden blootgesteld aan multidisciplinaire en interinstitutionele cursussen, met een capstone-project onderwezen aan het Sydney Institute of Marine Science (SIMS) en meerdere lezingenseries en praktische componenten met behulp van real-life gegevens van het Australische Integrated Marine Observatory System. De tweede helft van de cursus bestaat uit een substantieel deel van het onderzoek, waardoor studenten de kans krijgen om origineel, baanbrekend onderzoek te verrichten. Voor studenten met geschikte prestatieniveaus biedt dit een directe Pathway naar een doctoraat en punten die kunnen worden gebruikt in het aanvraagproces van de beurs.

De cursus biedt afgestudeerden analytische hulpmiddelen en disciplinaire kennis, gecombineerd met creatieve, logische benaderingen van probleemoplossing en professionele vaardigheden die de toepassing van de wetenschap in de echte wereld vergemakkelijken, zoals projectbeheer, IP-beheer en commercialisering. Met een substantiële onderzoekscomponent ontwikkelen en breiden studenten hun onderzoeksvaardigheden uit, die kunnen worden gebruikt in O&O in de industrie of als de eerste basis van een professionele onderzoekscarrière.

Carrière-opties variëren afhankelijk van de gekozen major, maar alle afgestudeerden hebben training in de professionele attributen die werkgevers zoeken. De geleerde vaardigheden verruimen carrièrehorizonten en vergroten de vooruitzichten op promotie in de snel evoluerende wetenschappelijke beroepen. Afgestudeerden in alle majors kunnen ook overgaan tot een loopbaan in onderzoek door toegang tot een doctoraat. Afgestudeerden van de major Biomedical Engineering zijn goed voorbereid op een carrière in medische apparatuur en biotechnologiebedrijven, overheidsbeleid en regelgeving, ziekenhuizen en onderzoeksorganisaties waar het vermogen om biologie en technische kennis en vaardigheden te combineren vereist is. Afgestudeerden van de major Marine Science and Management kunnen hun loopbaan wereldwijd voortzetten in particuliere en openbare instanties of als particuliere adviseurs op gebieden zoals beleid en instandhouding, visserij, milieuduurzaamheid en -beheer, effectbeoordeling, toerisme en onderwijs. Afgestudeerden van de major van Mathematical and Statistical Modelling mogen verwachten dat hun logistieke, statistische en modelleringsvaardigheden in loopbanen worden toegepast in een breed scala van uiteenlopende organisaties en industrieën, waaronder banken en financiën, gezondheid, informatietechnologie en marktonderzoek.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lees meer

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Lees Minder