Master of Music (performance)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

 • Kwalificatie: Master of Music (performance)
 • Duur: 4 semesters (2 jaar) voltijds of deeltijds equivalent. Studenten kunnen na 2 semesters stoppen met een Graduate Diploma of Music (Performance).
 • Fee-HELP: beschikbaar
 • CRICOS: M.Mus. (Perf.) 081572D | Grad.Dip.Mus. (Perf.) 081573C
 • Na voltooiing van de eerste twee trimesters kunnen studenten afsluiten met een Graduate Diploma of Music (Performance) en na voltooiing van 4 trimesters kunnen studenten afsluiten met een Master of Music (Performance).

106263_MasterMuisc.jpg

Studiegebieden

 1. PRINCIPALE STUDIE: Alle studenten ontvangen 18 x individuele, 1 uur durende lessen over een gekozen instrument of stem voor elk semester in de cursus.
 2. ENSEMBLE: Ontwikkel een reeks professionele samenwerkingsvaardigheden om deel te nemen, te regisseren en binnen een groep te presteren. Door middel van een scala aan instrumentale en vocale combinaties in een breed scala aan genres, ontwikkelen studenten vaardigheden op het gebied van improvisatie, transcriptie, transpositie, interpretatie, duizeligheid, ensemblaire richting, begeleiding en repetitietechnieken.
 3. ACADEMISCHE STUDIES: De studie van muziekwetenschap die geschikt is voor de uiteenlopende disciplines van de creatieve industrie. Deze vallen typisch binnen de paradigma's van onderzoek met kritische vragen en praktijkgericht onderzoek.
 4. ELECTIVES: Relevant voor singer-songwriters of studenten die twee instrumenten willen leren, de unieke Second Study bij AMPA biedt 18 x individuele, 30 minuten durende lessen elk trimester. Of kies uit keuzevakken om je diploma's aan te vullen en te verfijnen, zoals muziektheater, muziekindustrie, studioleren, opnemen, produceren, grafieken schrijven en meer. In de fasen 3 en 4 stromen studenten over naar postuniversitaire onderzoekseenheden om onderzoeks-, analyse- en schrijfvaardigheden te ontwikkelen, evenals kritisch denken, creatief denken, synthese en conceptualisering.

Cursusoverzicht

De Master of Music aan AMPA is ontworpen om afgestudeerde studenten de mogelijkheid te bieden om de muziekindustrie op een hoger elitair niveau te betreden door hun prestatie- en compositievaardigheden verder te ontwikkelen en te specialiseren. Het heeft tot doel de kennis van de student te vergroten ter ondersteuning van een actieve loopbaan in de privé- of overheidssector, op het gebied van studioonderwijs, op lager, secundair of tertiair niveau. De cursus zal ook ervaren en gevorderde beoefenaars helpen die, na het behalen van vooraanstaande professionele carrières in de publieke arena, verdere kennis kunnen ontlenen aan een muziekgerelateerde academische en onderzoeksomgeving.

Afgestudeerden kunnen hun expertise delen met de volgende generatie muziekstudenten, die lesgeven in de formele tertiaire omgeving of in de privéstudiosector, parallel met hun werk op het gebied van prestaties. De vaardigheden van degenen die creatief werken in de verschillende gebieden van de uitgebreide freelance secties van de muziekindustrie, waaronder performance, compositie, productie, muziekregisseur, sessiemuzikant, songwriting en onderzoek, zullen worden verbeterd. Afgestudeerden zullen ook goed uitgerust zijn om verdere studies op doctoraal niveau te ondernemen.

106264_MasterMusic2.jpg

Admissions

 • Toelatingseisen: De succesvolle afronding van een Bachelor of Music of gelijkwaardig bachelorniveau. Voorlopige toelating kan worden verleend aan studenten met beperkte onderwijskwalificaties.
 • Admissions Process: Audition Interview

Hoe aan te vragen

Neem de leiding en sluit je aan bij een van de toonaangevende aanbieders van muziek- en podiumkunstenonderwijs in Australië. Er zijn 3 innameperiodes om met AMPA uw reis te beginnen:

 • Intake 1 (januari / februari)
 • Intake 2 (mei)
 • Intake 3 (september)

Zie hieronder voor meer informatie over wat u kunt verwachten bij het aanvragen van AMPA.

Stap 1: Toepassing

Vul het online aanvraagformulier in

Stap 2: Audition-boeking

Zodra uw aanvraagformulier is ingediend, neemt een teamlid van Admissions contact met u op om uw auditie en interview te boeken. De auditie wordt gegeven door een ervaren medewerker die het meest geschikte pad kan aanbevelen om uw doelen te bereiken.

Stap 3: Inschrijven

Nadat je je auditie hebt voltooid, evalueert het panel je prestaties en beoordeelt je je geschiktheid en potentieel om te slagen bij AMPA.

Als uw auditie succesvol is, ontvangt u een aanbiedingsbrief in de post. Deze brief bevat instructies voor het aanmelden bij de AMPA Online-portal, waar u op uw aanbieding kunt reageren.

Door een aanbod om te studeren aan AMPA te accepteren, is uw plek bij AMPA veilig. We nemen snel contact met u op nadat we uw acceptatie hebben ontvangen om uw inschrijving en oriëntatie bij AMPA te regelen.

Extra informatie

Piano, keyboard, versterkers, drumkit en geluidssysteem voor achtergrondtracks zijn beschikbaar voor alle audities. Gitaristen moeten hun eigen leads meenemen en drummers hun eigen sticks en penselen. Aanvragers moeten zo nodig hun eigen achtergrondtrack en begeleider opgeven.

Tijdens de auditie krijgen aanvragers de mogelijkheid om op de campus rond te lopen als ze AMPA nog niet hebben bezocht voor een open dag of andere evenementen. Vraag bij de receptie op de dag of je een rondleiding wilt.

Internationale

Interstate en internationale aanvragers zullen worden uitgenodigd om hun auditie in te dienen via video of op een andere manier, zoals besproken met de Student Services Officer nadat hun aanvraag is ontvangen.

Internationale aanvragers die afkomstig zijn uit niet-Engels sprekende achtergronden moeten het bewijs leveren dat ze een minimale IELTS-score van 5,5 (voor associate degrees) tot en met 6,5 (voor postdoctorale graden) hebben behaald. Gelijkwaardige resultaten van alternatieve Engelse bekwaamheidstests (bijv. TOEFL) worden ook geaccepteerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains com ... Lees meer

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains committed to providing the highest quality in undergraduate and postgraduate degrees focussing on the performing arts, including contemporary, jazz and classical music, dance performance (modern, ballet, jazz, contemporary and hip hop), music theatre, composition/music production and arts management. Lees Minder