Master of Marine Conservation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met de toenemende druk op het mariene milieu, zowel in de Stille Zuidzee-regio als wereldwijd, zijn deskundigen op het gebied van het behoud en beheer van mariene organismen en ecosystemen veel gevraagd.

Als een wereldleider in het behoud van zeeën, is Nieuw-Zeeland een geweldige plek om uw expertise op dit gebied te ontwikkelen. De unieke en lange kustlijn herbergt talloze mariene organismen, van het kleine fytoplankton tot de bedreigde zeeleeuw uit Nieuw-Zeeland.

Studeer bij de School of Biological Sciences, een leider in onderzoek naar mariene biologie. Onderzoek problemen en praktijk met betrekking tot het behoud van de zee aan de hand van voorbeelden uit Nieuw-Zeeland, Australië, de Stille Zuidzee en een bredere Indo-Pacifische regio, die wereldwijd kunnen worden toegepast.

Marine Conservation kan via twee kwalificaties worden bestudeerd. De Master of Marine Conservation (MMarCon) is een gedoceerde master zonder afstudeercomponent en is de enige onderwezen master in het behoud van het mariene milieu in Nieuw-Zeeland.

Of u kunt ervoor kiezen om te studeren voor het Postgraduate Certificate in Marine Conservation (PGCertMarCon), een kortere kwalificatie voor diegenen die hun expertise willen uitbreiden naar een nieuw interessegebied.

139384_vicscience011.jpg

© Victoria University of Wellington

Gemeenschap

Postdoctorale studie aan de Victoria University of Wellington zal je helpen waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met leeftijdsgenoten, universiteitsmedewerkers en toekomstige collega's. Je hebt de mogelijkheid om evenementen, workshops, sociale evenementen en seminars bij te wonen.

De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven en geeft een stem voor je op de campus.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten keren na enkele jaren terug naar de universiteit voor een postdoctorale studie. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Careers

Je zult vaardigheden en kennis verwerven op een breed scala van gebieden binnen het behoud en beheer van mariene organismen en ecosystemen, zowel in gematigde als tropische klimaten. Misschien vindt u werk bij Crown Research Institutes, particuliere onderzoeksinstituten of bij nationale overheidsinstanties die instaan ​​voor het behoud en de visserij van zeeën.

Andere organisaties waarmee u mogelijk samenwerkt, zijn onder meer regionale autoriteiten zoals stads-, regionale en districtsraden, adviesbureaus die mariene biologie op contractbasis uitvoeren of niet-gouvernementele instanties en non-profitorganisaties.

Beurzen

We bieden momenteel NZ $ 17.500 beurzen aan voor alle in aanmerking komende internationale studenten die zich inschrijven voor dit programma voor het volgende academische jaar. Als uw aanvraag bij de Master of Marine Conservation wordt geaccepteerd, wordt uw beurs automatisch verwerkt.

Verbeter uw expertise met een doctoraatsstudie

Een doctoraat is de hoogste academische kwalificatie die wordt aangeboden door de School of Biological Sciences. Je voert origineel en duurzaam onderzoek uit onder begeleiding van academici van wereldklasse.

Gewoonlijk vereist toegang tot een doctoraatsstudie een honours degree of een master met een proefschrift. Als je overweegt om door te gaan met promoveren, kun je een op onderzoek gebaseerd paper met speciale onderwerpen als een van je cursuskeuzes nemen om je te helpen bij de toelatingseisen.

Als promovendus bij Victoria word je ook ondersteund door de Faculty of Graduate Research.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder