Master of Marine Conservation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met de toenemende druk op het mariene milieu, zowel in de Stille Zuidzee-regio als wereldwijd, zijn deskundigen op het gebied van het behoud en beheer van mariene organismen en ecosystemen veel gevraagd.

Als een wereldleider in het behoud van zeeën, is Nieuw-Zeeland een geweldige plek om uw expertise op dit gebied te ontwikkelen. De unieke en lange kustlijn herbergt talloze mariene organismen, van het kleine fytoplankton tot de bedreigde zeeleeuw uit Nieuw-Zeeland.

Studeer met de School of Biological Sciences van Victoria, een leider in onderzoek naar mariene biologie. Bestudeer maritieme instandhoudingskwesties en oefen met voorbeelden uit Nieuw-Zeeland, Australië, Zuidelijke Stille Oceaan en een bredere Indo-Pacifische regio, die wereldwijd kunnen worden toegepast.

Marine Conservation kan via twee kwalificaties worden bestudeerd. De Master of Marine Conservation (MMarCon) is een gedoceerde master zonder afstudeercomponent en is de enige onderwezen master in het behoud van het mariene milieu in Nieuw-Zeeland.

Of u kunt ervoor kiezen om te studeren voor het Postgraduate Certificate in Marine Conservation (PGCertMarCon), een kortere kwalificatie voor diegenen die hun expertise willen uitbreiden naar een nieuw interessegebied.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's. Je hebt de gelegenheid om evenementen, workshops, sociale functies en seminars bij te wonen.

De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven en geeft een stem voor je op de campus.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten keren na enkele jaren terug naar de universiteit voor een postdoctorale studie. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Careers

Je zult vaardigheden en kennis verwerven op een breed scala van gebieden binnen het behoud en beheer van mariene organismen en ecosystemen, zowel in gematigde als tropische klimaten. Misschien vindt u werk bij Crown Research Institutes, particuliere onderzoeksinstituten of bij nationale overheidsinstanties die instaan ​​voor het behoud en de visserij van zeeën.

Andere organisaties waarmee u mogelijk samenwerkt, zijn regionale autoriteiten zoals stads-, regionale en districtsraden, adviesbureaus die contractwerkzaamheden uitvoeren op het gebied van zeebiologie of niet-gouvernementele organisaties en non-profitorganisaties.

Beurzen

Je kunt beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Als je uit een ontwikkelingsland in het Gemenebest komt, zijn er beurzen op de NZAID-website waarvoor je mogelijk in aanmerking komt.

Verbeter uw expertise met Ph.D. studie

Een Ph.D. is de hoogste academische kwalificatie die wordt aangeboden door de School of Biological Sciences. Je voert origineel en duurzaam onderzoek uit onder supervisie van academici van wereldklasse.

Meestal is de toegang tot de Ph.D. studie vereist een Honours degree of een master met een onderzoeksscriptie. Als je eraan denkt om door te gaan naar Ph.D. studeer, kunt u een op onderzoek gebaseerde, speciale topics paper nemen als een van uw cursuskeuzes om u te helpen bij de toelatingseisen.

Als een Ph.D. kandidaat bij Victoria, word je ook ondersteund door de Faculteit voor Graduate Research.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder