Master of Management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Neem de volgende stap

De Master of Management is een professionele kwalificatie, ontworpen om uw bedrijfskennis te vergroten om u te helpen de hiërarchie van uw carrière op te gaan of een carrièreswitch te maken.

Sommige specialisaties kunnen nu in één jaar op de campus van Manawatu worden voltooid.

Management omvat zowel zelfstandig kunnen werken en managementbeslissingen kunnen nemen, maar ook kunnen werken met en leiding geven aan teams van mensen. Die mensen kunnen binnen uw organisatie zijn, of externe klanten en belanghebbenden. De opleiding Master of Management werkt samen met u om deze vaardigheden en specialistische zakelijke vaardigheden te helpen ontwikkelen in uw goedkeuring van uw keuze.

Het is een relevante, eigentijdse kwalificatie, met een unieke kern van cursussen die zich richten op de belangrijkste zakelijke vaardigheden van communicatie, inzicht in actuele zaken in het bedrijfsleven en de fundamenten van de major die u hebt gekozen. Dit geeft je een solide platform van kennis om op voort te bouwen in je specifieke aandachtsgebieden.

Internationaal erkende

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools van het land en staat wereldwijd op de top 300 van business schools en is geaccrediteerd door AACSB.

De bedrijfs- en managementstudies van Massey University staan in de top 200 (door QS (Quacquarelli Symonds) rankings). We staan ook gerangschikt in de top 150 van universiteiten over de hele wereld voor bedrijfskundige programma's door de Global Ranking of Academic Subjects van ShanghaiRanking.

Leer van toonaangevende zakelijke experts

U leert van onze zakelijke experts - Massey University heeft de grootste en een van de meest gerespecteerde managementscholen in Nieuw-Zeeland.

Specialisaties die bij u passen

Bij Massey kunt u kiezen uit een breed scala aan specialisaties om aan uw interesses tegemoet te komen, inclusief duurzaamheid, communicatie, internationale zaken, ontwikkeling van de organisatie-technologie en meer.

Rigoureuze studie

De Master of Management is een rigoureus programma, waarbij van studenten wordt verwacht dat ze op een hoog niveau presteren. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze afgestudeerden en draagt bij aan de reputatie van de kwalificatie. Het is een professionele kwalificatie.

Let op, als je na je studie wilt doorstromen naar een doctoraat, is Massey's Master of Business een op onderzoek gebaseerde graad die een betere Pathway naar een doctoraat.

Waarom postdoctorale studie?

Postdoctorale studie is hard werken, maar enorm lonend en empowerend. De werkdruk van de Master of Management repliceert de hogedrukomgeving van senior werkplekken. Onze experts zijn er om te begeleiden, maar als u afkomstig bent van een niet-gegradueerde studie, zult u merken dat deze postdoctorale studie meer diepgaande en onafhankelijke studie vereist.

Majors of goedkeuringen

Dale Nirvani Pfeifer
Master of Management (Communicatiemanagement)Afgestudeerd in 2006
Oprichter / CEO van GoodWorld

"Studeren aan Massey University heeft een grote rol gespeeld in het helpen van mij om te komen waar ik nu ben ..."

Het hielp me meer te leren over hoe ik moest leiden, mijn onderzoek in mijn eigen leven in praktijk te brengen en me veel geleerd over verschillende soorten leiderschap en leiders.

Massey University was de enige universiteit die een studierichting aanbood die de twee onderwerpen bevatte waarin ik geïnteresseerd was (bedrijf en psychologie), dus ik wist dat het een perfecte combinatie zou zijn!

Ik studeerde bedrijfspsychologie als een niet-gegradueerde - ik was altijd al geïnteresseerd in psychologie en mijn vader wilde ervoor zorgen dat ik iets bestudeerde met een praktische toepassing, dus dit was het beste van beide werelden!

Tegen de tijd dat ik mijn Masters in Communication Management begon, was ik geobsedeerd met de studie van leiderschap en de toepassingen ervan voor een verscheidenheid aan sectoren en culturen. Ik voelde dat deze afdeling een plaats was waar ik een zinvolle studie van leiderschap kon doen en de vele facetten en toepassingen ervan kon verkennen.

Onderzoek naar leiderschap binnen de Māori-cultuur heeft me geholpen een krachtig leiderschapsmodel te begrijpen. Het Māori-woord voor leiderschap is Rangatira, wat 'de mensen samenvoegen' betekent. Het heeft me ook geleerd hoe je gevoelig moet zijn voor allerlei verschillende praktijken.

Hoogtepunten van mijn carrière tot nu toe worden uitgenodigd om te spreken en mijn onderzoek te delen op een conferentie aan de universiteit van Harvard en goedkeuring krijgen om te spreken aan Academie van Management - ze hebben ergens een afkeuringspercentage van 93%, dus ik was vereerd om geaccepteerd te worden!

Natuurlijk is het lanceren van GoodWorld ook een hoogtepunt in de carrière. GoodWorld is een bedrijf voor sociale betalingen dat Social Giving voedt, de volgende golf van naadloze, virale charitatieve betalingen met slechts een hashtag: #donate.

Het bedrijf begon met mezelf en een laptop, dus het is ongelooflijk om te zien hoe we zijn gegroeid. Ik heb nu een team van 14 mensen en meer dan 1600 non-profitorganisaties hebben zich aangemeld voor het platform.

In 2016 werden we geëerd in Fast Company's Most Innovative Companies-nummer, naast Facebook en TOMS, wonnen we een TIMMY-award omdat we de beste start-up van Washington DC waren en werden opgenomen in de Wall Street Journal, The Washington Post en Forbes Magazine.

Careers

Als u wilt doorstromen naar een managementrol of geïnteresseerd bent in een hoger managementniveau, kan de Master of Management deze progressie mogelijk maken.Gezocht door werkgevers

Internationale trends zijn voor werkgevers om postdoctorale studies goed te belonen, vooral in grotere ondernemingen. De vaardigheden die u leert, worden steeds vaker erkend als onderscheidend van andere potentiële werknemers.Verdien meer

Een rapport van het Ministerie van Onderwijs constateerde dat:

  • De winst en de werkgelegenheidscijfers stijgen met het voltooide kwalificatieniveau
  • Vijf jaar na het verlaten van de studie verdienen de meeste jonge afgestudeerden in huis boven het nationale mediane inkomen
  • Jonge masterstudenten verdienen 86 procent meer dan de nationale mediaan
  • Goede loopbanen worden geassocieerd met een betere gezondheid, een beter welbevinden en een bevredigender leven

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Lees meer

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Lees Minder
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Meer Minder