Master of Management in gastvrijheid

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cornell's Master of Management in Hospitality (MMH) is het eerste afgestudeerde managementprogramma om uw carrière als toekomstige leider in de horeca te starten of voort te stuwen. Of uw ambities nu zakelijk of boetieks zijn, opstarten of uitbreiden, nationaal of wereldwijd, de MMH kan waarde, focus en snelheid toevoegen om uw doelen te bereiken.

De AACSB-geaccrediteerde MMH bereidt u op unieke wijze voor op uw toekomst omdat uw managementcursussen worden gegeven in de context van de horeca. Uw casestudy's, projecten en opdrachten zijn gebaseerd op en zijn rechtstreeks van toepassing op gastvrijheid. Bovendien kunt u ervoor kiezen om u te specialiseren in tracks die hedendaagse uitdagingen en kansen in onze branche aanpakken, waaronder omzetbeheer en dynamische prijzen, services marketing en e-commerce en onroerend goed. Studenten kunnen zich richten op ondernemerschap om een toekomstige onderneming te cultiveren, of u kunt uw eigen unieke loopbaanspecialisatie aanpassen, gebruikmakend van de middelen van het programma, om uw interesses en geplande loopbaanrichting te matchen.

MMH-studenten werken nauw samen met de faculteit School of Hotel Administration, die op het snijvlak van onderzoek staan en diepgeworteld zijn in de industrie. Het MMH-netwerk verbindt u snel met bedrijfsleiders die lezingen geven, stages sponsoren, projecten financieren en afgestudeerden werven. Je zult je professionele netwerk onmiddellijk uitbreiden via de MMH, die levenslange waarde zal toevoegen tijdens je carrière als Cornell-alumnus.

MMH-ervaring

Luister terwijl pas afgestudeerden hun ervaringen delen in het Master of Management in Hospitality Program.

Is de MMH voor mij?

Als u een leider in de horeca wilt worden, zal het flexibele curriculum van de MMH van drie semesters uw carrièrepad versnellen. Welke beschrijft u en uw interesses het beste?

Loopbaanontwikkeling

Misschien ben je iemand met enige eerdere gastvrijheidservaring - operaties misschien. U wilt uw carrière bevorderen, misschien naar een zakelijke rol, en u erkent intrinsieke waarde in de MMH in plaats van een algemene MBA vanwege de focus van het MMH-programma op gastvrijheid en het gevestigde netwerk van Cornell - alumni en anderszins - in de hele industrie.

Ondernemer

Je bent een ambitieuze - of doorgewinterde (!) - ondernemer en zoekt een kans om je idee te incuberen in de context van je MMH-studies. De MMH-concentratie in ondernemerschap biedt u deze flexibiliteit en ondersteuning om verschillende stappen te zetten om uw idee te lanceren - misschien zelfs om het in te dienen bij een businessplanwedstrijd van Hotel School terwijl u hier bent.

Carrière-omschakeling

Sinds je afstuderen heb je hard gewerkt en waardevolle ervaring opgedaan, maar je hebt je langzaam gerealiseerd dat je "de verkeerde ladder beklimt" naar je eigen versie van succes. Misschien liggen je onaangeboorde dromen in hotels en restaurants, e-commerce en dynamische prijzen, of een andere niche van gastvrijheid en service. Gebruikmakend van ervaringen uit het verleden, kan de MMH uw kanaal zijn om de richting van uw langdurige carrière in de richting van gastvrijheid te veranderen.

Familiebedrijf

Uw familie heeft een horecabedrijf en u bent in staat om op een dag de leiding te nemen. Of uw bachelordiploma u al dan niet heeft voorbereid op deze uitdaging, de focus en flexibiliteit van de MMH kunnen uitstekende leiderschapsontwikkeling bieden in een gastvrijheidscontext om toekomstige uitdagingen en kansen aan te gaan en uw familiebedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Carrière Starter

Je bent onlangs afgestudeerd aan de universiteit - of zal dat binnenkort doen - en je wordt aangetrokken door kansen binnen de horeca en andere dienstverlenende industrieën. Misschien heb je ook een ondernemersgeest? De MMH kan context, kennis, vaardigheden en een uitgebreid netwerk bieden om u tijdens uw toekomstige gastvrijheidscarrière te lanceren en te ondersteunen.

Academic / Onderzoeker

Je bent geïnteresseerd in onderwijs of onderzoek met betrekking tot gastvrijheid en servicegerelateerde gebieden. U kunt ook overwegen Ph.D. studie. In plaats van de MMH, zou je de Master of Science (MS) in Hotel Administration aan de Cornell's School of Hotel Administration moeten volgen. Hoewel de MMH carrièregericht is, is de MS gebaseerd op onderzoek en bereid je je voor op toegang tot academische en onderzoeksposities aan universiteiten en in de industrie.

academici

De MMH biedt een grondige basis voor bedrijfsbeheer, net als een MBA. Maar de MMH gaat verder - gericht op gastvrijheid en aanverwante industrieën, zoals onroerend goed. We leren u over relaties en ervaringen, niet alleen spreadsheets en case studies.

En u zult enkele van de toonaangevende leidinggevenden in de branche ontmoeten, terwijl zij de campus bezoeken om gepersonaliseerde leer- en netwerkmogelijkheden te bieden.

Het versnelde programma is speciaal ontworpen om uw bedrijfscarrière te bevorderen - uw opportuniteitskosten minimaliseren en uw rendement op investering maximaliseren. De tijd is kort; de impact is groot.

Graad Vereisten

Als je eenmaal bent toegelaten en voordat je op de campus aankomt, voltooi je online cursussen in financieel beheer, financiële overzichten en statistische besluitvorming, zodat je van start kunt gaan. Kerncursussen vormen de basis voor een carrière in elke sector van de horeca. Het programma omvat ook keuzevakken, een externship en professionele ontwikkelingsmodules om uw leiderschapspotentieel te cultiveren en uw netwerk te laten groeien.

leerplan

In drie semesters volg je tien kerncursussen en tal van keuzevakken, waarmee je je kunt specialiseren en een concentratie of minor kunt verdienen.

  • Marketing Management
  • Operaties en inkomstenbeheer
  • Self-Directed
  • Onroerend goed
  • ondernemerschap

Uitgebreide academische mogelijkheden

MMH Special Programs bouwen je leiderschapsvaardigheden op en breiden je professionele netwerk uit. Je kunt ook een optionele masterclass volgen die wordt georganiseerd door een bedrijfsleider.

Faculteit

Leer van onze toonaangevende onderzoeksfaculteit in gastvrijheid - faculteit die niet alleen onderzoek onderwijst en onderzoek doet, maar ook overlegt met en contact onderhoudt met studenten en de industrie.

Careers

Gastvrijheid is een resultaatgerichte industrie - en een uitzonderlijke inspanning levert een uitzonderlijk product op. Hetzelfde geldt voor een MMH van SHA:

MMH Snelle feiten

  • 42% werkzaam in de onroerend goed-, bank- en financiële dienstverlening en e-commerce-industrie
  • 94% meldde werk binnen 6 maanden na afstuderen
  • 36% werkzaam in hotelresort-bedrijf / onroerend goed en de restaurantindustrie

Andere gebieden van werkgelegenheid omvatten, maar zijn niet beperkt tot ontwerp, distributie, evenementenplanning, voedselproductie en senioren wonen. (Gerapporteerd door de MMH-klasse van 2016, de meest recente waarvoor we volledige gegevens hebben)

Ervaring van studenten

Bij SHA krijg je het beste van twee werelden, behorend tot een hechte cohort van MMH-faculteit en klasgenoten terwijl je geniet van de rijkdom van Cornell's middelen, kansen en diverse gemeenschap. Als een wereldberoemde universiteit trekt Cornell regelmatig toonaangevende industriële leiders naar de campus - waarvan velen uit de wereld van het bedrijfsleven of de horeca komen - om hun ervaringen met studenten te delen.

SHA biedt vele uitzonderlijke mogelijkheden buiten het vereiste curriculum en moedigt haar studenten aan om hun vele interesses en passies te verkennen en uiteindelijk het loopbaantraject te vinden dat bij hen past.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Lees meer

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Lees Minder
Ithaca , Ithaca + 1 Meer Minder