Master of Management (MMG)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Val op van de menigte met een Tulane Master of Management

Tulane's Master of Management (MMG) is een programma van tien maanden dat strategisch is ontworpen om ervoor te zorgen dat u opvalt in een drukke arbeidsmarkt.

Als MMG-student word je vloeiend in de zakelijke taal door een aangepast curriculum dat de nadruk legt op financiën, marketing, management en leiderschap. Je leert van docenten van wereldklasse, werkt samen met je cohort en MBA-studenten en zet je vaardigheden aan het werk aan een internationaal adviesproject via het meeslepende Global Business Project.

Beginnend met een zomerintensief, geeft de MMG je de basis van bedrijfskennis die je nodig hebt om je carrière een boost te geven.

Ben je klaar om te beginnen?

Ervaar Freeman Learning

Ons brede maar rigoureuze curriculum richt zich op de kerndisciplines van het bedrijfsleven. Na het versterken van uw kwantitatieve vaardigheden in micro-economie en statistieken, legt het MMG-curriculum de nadruk op financiën, bedrijfsanalyse, marketing, management en leiderschap. Je neemt ook twee keuzevakken uit het MBA-curriculum, waardoor je naast MBA-studenten kunt werken, en door de strategisch advies van MMG's Strategic Consulting zet je je kennis en vaardigheden om te werken aan een consultingproject voor een bedrijf in New Orleans.

Master of Management Curriculum

De Master of Management-graad is ontworpen om u een brede kennis van zakelijke grondbeginselen te geven. Dit intensieve programma van 10 of 18 maanden en 36 studiepunten begint in augustus.

De wereldberoemde faculteit van de Freeman School helpt studenten marktrelevante vaardigheden te ontwikkelen en zich te onderscheiden van hun collega's in een competitieve arbeidsmarkt.

Kwantitatieve redenering

Een kenmerk van dit programma is het versterken van uw kwantitatieve redeneervaardigheden. Of u nu kiest welke projecten u wilt financieren of duurzaamheid voor uw sociale onderneming wilt bereiken, het vermogen om kwantitatieve gegevens te evalueren en toe te passen is van cruciaal belang. Om deze reden heeft het programma twee vereiste cursussen:

 1. Een inleidende cursus micro-economie (bijv. ECON 1010, Intro to Microeconomics, bij Tulane)
 2. Een cursus wiskunde of statistiek op universitair niveau of een cursus data-analyse die specifiek is voor je major, zoals inleidende statistieken voor de sociale wetenschappen. Bij Tulane zou dit MATH 1210, Calculus I kunnen zijn; PSYC 3090, Psychologische toepassingen van univariate statistiek I; SPHU 3160, Biostatistiek in de volksgezondheid; of MATH 1110 Waarschijnlijkheid en statistiek I.

Herfst (18 studiepunten)

 • FINE 6020 Analyse voor financieel beheer
 • MCOM 6020 Zakelijke communicatie
 • MGMT 6030 Strategisch management
 • MGMT 7250 Strategisch Human Resource Management
 • MGSC 6020 Bedrijfsstatistieken en -modellen
 • MKTG 6020 Marketing
 • PERS 6140 Leiderschapsontwikkeling

Lente (15 studiepunten)

 • ACCN 6050 Boekhoudkundige meting, rapportage en controle
 • MGSC 6090 Operations Management
 • MGMT 6070 Strategisch advies in organisaties
 • MGMT 6150 Global Business Projects (reis-TBD tijdens de voorjaarsvakantie)
 • Twee keuzevakken naar keuze

Het schema hierboven weerspiegelt een optie van 10 maanden die kan worden verlengd tot 18 maanden.

Optie van 18 maanden (12 studiepunten per termijn) Herfst

 • ACCN 6050 Boekhoudkundige meting, rapportage en controle
 • FINE 6020 Analyse voor financieel beheer
 • MGMT Strategisch Human Resource Management
 • Eén keuze

specialisaties

Met specialisaties in ondernemende gastvrijheid en onroerend goed kunt u uw cursussen aanpassen aan uw specifieke carrièredoelen. Beide programma's bieden meeslepende leerervaringen en mogelijkheden om verbinding te maken met ons netwerk van marktleiders.

Ondernemende gastvrijheid

New Orleans heeft een lange geschiedenis in het creëren van nieuwe zakelijke ondernemingen rond onderscheidende klantervaringen. Tegen het einde van de 19e eeuw had de stad een breed scala aan zintuiglijke ervaringen ontwikkeld om bezoekers naar de stad te trekken en te betrekken. Tegenwoordig is de stad de thuisbasis van innovatieve bedrijven in een breed scala van industrieën en een broeinest van ondernemersactiviteiten.

De Freeman School erkent dat succesvolle bedrijven tegenwoordig gericht zijn op het creëren van onderscheidende klantervaringen. De specialisatie in Entrepreneurial Hospitality bouwt voort op de kern van de zakelijke basis en biedt cursuswerk om een breed scala aan loopbaantrajecten te ondersteunen.

De specialisatie omvat deze action-learning cursussen:

Entrepreneurial Hospitality Seminar, een intensieve cursus van een week, onderzoekt de rol van klantervaring bij waardecreatie en hoe bedrijven ervaring kunnen positioneren als een bron van concurrentieanalyse. De cursus richt zich op traditionele horeca-segmenten en aanverwante industrieën zoals detailhandel, gezondheidszorg en consumentenproducten.

New Venture Planning, in deze cursus ondersteunt u echte ondernemers bij het ontwikkelen van hun bedrijf en het zoeken van financiering van investeerders. Door de cursus leren studenten hoe ze een schaalbare, snelgroeiende nieuwe onderneming kunnen beoordelen, plannen, financieren, lanceren, beheren en oogsten.
Nieuwe productontwikkeling, leert studenten de basisprincipes van nieuwe productontwikkeling en biedt ervaringen uit de eerste hand via de applicatie. De cursus biedt inzicht in het ontwerpinnovatieproces en een reeks tools en ervaringen bij het vinden en ontwikkelen van innovatieve oplossingen om strategische bedrijfsproblemen in elke branche aan te pakken.

Marktplanning en implementatie, deze cursus richt zich op de ontwikkeling van een marketingstrategie gebaseerd op principes, tools en de elementen van meerdere marketingdisciplines. Het daagt studenten uit om het perspectief en de verantwoordelijkheden van een manager te nemen door echte bedrijfsproblemen aan te pakken.

Hospitality Real Estate Development, in deze projectgebaseerde cursusstudenten, werkt aan het ontwikkelen van een vastgoedproject van concept tot planning, marktanalyse, financiering en management en presenteert een voorstel aan vakmensen uit de industrie.

Strategisch advies in organisaties, in deze cursus bereiden studenten zich voor op interne en externe adviesrollen in verschillende organisaties. Studenten voltooien een hospitality-gerelateerd project voor een echte klant, waarbij ze gedurende de cursus rechtstreeks in contact komen met vakmensen uit de industrie.

Onroerend goed

New Orleans is een uitzonderlijke plek om onroerend goed te bestuderen vanwege de legendarische geschiedenis, voortdurende duurzame herontwikkeling en snelle groei. De rijke architectonische geschiedenis van de stad en haar toewijding aan het behoud gaan samen met de innovatieve ontwikkelingsstrategieën die momenteel de herinvestering in en revitalisering van de stad stimuleren. Een specialisatie in onroerend goed biedt u de tools voor een carrière in vastgoedontwikkeling, financiën, analyse, management of consulting.

Om een specialisatie in onroerend goed te behalen, voltooit u keuzevakken in onroerend goed. Cursussen omvatten het Real Estate Industry Seminar een intensieve cursus die een diepgaande duik in de industrie biedt door middel van een ervaringsleerproject dat zich richt op het ontwikkelen van begrip van de industrie en de dynamiek van de industrie op basis van de toepassing van financiële en economische principes. Cursussen worden ook aangeboden in Real Estate Finance, The Business of Real Estate Development, Cases in Real Estate en Hospitality Real Estate Development.

Carrière resultaten

MMG-afgestudeerden betreden de arbeidsmarkt met een geavanceerde graad van een prestigieuze universiteit en met de steun van een opmerkelijk ondersteunend netwerk van docenten, alumni en klasgenoten. Vanaf de eerste dag werk je samen met een Career Consultant om je carrièrepad te bepalen en je strategie te ontwikkelen. Bekijk enkele van de bedrijven die onlangs onze afgestudeerden hebben aangenomen:

 • Alliant Group
 • American Express
 • Chicago White Sox
 • Cintas
 • Hancock Whitney Bank
 • Horizon Media
 • Iberia Bank
 • IBM
 • Landmark Bank
 • Zoektocht
 • United Rentals
 • YouGov

Zakendoen in het buitenland

Het leven en leren in Tulane reikt verder dan het klaslokaal en verder dan de stad. Elk jaar reizen onze MMG-studenten naar Azië als onderdeel van de cursus Global Business Projects, waar ze samenwerken met internationale bedrijven om dringende zakelijke problemen op te lossen.

Applicatievereisten

Ons aanvraagproces is ontworpen om volledig online te worden voltooid. We zullen aanvragen voor toelating beoordelen met onofficiële transcripties en scoreverslagen. Officiële kopieën van transcripties en testscores zijn vereist op het moment dat de inschrijving wordt bevestigd.

Vereisten

 • Online aanvraagformulier ($ 125 aanmeldingskosten)
 • CV (online geüpload)
 • One Essay (online geüpload)
 • Eén aanbevelingsbrief (online ingediend)
 • Undergraduate Transcript / s van Accredited University (online geüpload)
 • GMAT Score Report of GRE Score Report (online geüpload)

Bovendien moeten internationale studenten zich aanmelden

 • TOEFL / IELTS / PTE-scorerapport
 • Verklaring van ondersteuning en financiële documentatie die fondsen certificeert
 • Een transcriptie van elke cursus, indien buiten de Verenigde Staten opgeleid.

NU TOEPASSEN!

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

A. B. Freeman School of Business at Tulane University, originally the College of Commerce and Business Administration, was established in 1914 and is a founding member of the Association to Advance Co ... Lees meer

A. B. Freeman School of Business at Tulane University, originally the College of Commerce and Business Administration, was established in 1914 and is a founding member of the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the premier accrediting body for collegiate schools of business. Today, the Freeman School is a leading internationally recognized business school with nearly 3,000 students in programs spanning the globe. Lees Minder