Master of Management (MAM) in duurzaamheid

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

U krijgt de mogelijkheid om uw leiderschaps- en ondernemersvaardigheden op het gebied van duurzaamheidsbeheer te ontwikkelen .

Je krijgt een professioneel georiënteerd onderwijs dat duurzaamheidsvraagstukken aanpakt waarmee leiders worden geconfronteerd in de complexe werkomgevingen van vandaag.

SUMAS-programma's zorgen voor bedrijfseducatie van de hoogste kwaliteit met een unieke voorsprong op de concurrentie in duurzaamheidsbeheer om uw toekomstige succes als leider te garanderen.

Ervaringskampen en praktijkgerichte projecten worden begeleid door academici en professionals.

Deze projecten maken deel uit van de innovatieve onderwijsmethodologie van SUMAS, waaronder videoconferenties met toonaangevende sprekers in organisaties en bedrijfspresentaties in de klas. Deze activiteiten stimuleren niet alleen het delen van kennis, maar bieden ook waardevolle mogelijkheden voor netwerken om uw loopbaanontwikkeling te verbeteren.

Programma Organisatie

LENGTH: 3 termen (full-time programma) of 6 termen (part-time programma)

INHOUD: 9 kernmodules en 5 grote cursussen. Het programma bevat ook projecten in samenwerking met onze lokale en internationale partners en een definitieve dissertatie.

KLEINE INTERACTIEVE LESSEN: De lessen zijn gebaseerd op discussies over cases, video's en rollenspellen.

PAPIERLOZE KLASSEN: Alle studenten van SUMAS hebben toegang tot ons unieke eLearning-platform, dat een breed scala aan hulpmiddelen bevat, waaronder eBook-hoofdstukken, wetenschappelijke tijdschriftartikelen en links naar online academische bronnen. We moedigen ook het gebruik van ons eLearning-platform aan voor communicatie tussen studenten en professoren. Omdat het afdrukken wordt ontmoedigd, worden studentenprojecten digitaal ingediend bij professoren

Bekijk meer alumni hier

Vereisten voor de masterprogramma's:

  • Officieel beëdigde transcripties en diploma's van Bachelor of Master Studies, met een beëdigde vertaling, indien niet oorspronkelijk in het Engels.
  • TOEFL (minimum score van 550 PBT of 80 IBT), of IELTS (minimum score van 5.5), of andere gestandaardiseerde Engelse plaatsingsonderzoeken.
  • Motivatiebrief die aangeeft waarom je in Zwitserland wilt studeren aan de Sustainability Management School .
  • Kopie van paspoort of ID.

Carrièremogelijkheden

Dit programma bereidt studenten voor op een breed scala aan loopbanen die de mogelijkheid vereisen om complexe bedrijfsactiviteiten te analyseren en duurzame oplossingen te bereiken.

SUMAS-studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​tweede optioneel jaar te volgen en een stage te lopen in een bedrijf of een internationale organisatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lees meer

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Lees Minder
Klier , Zwitserland Online , Milaan + 2 Meer Minder