Master of Leadership in Organizational Learning (Monash University)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Monash universiteit

Structuur en inhoud

De Master of Leadership aan de Monash University leert je om met vertrouwen te leiden. Leiderschap aan de Monash University gaat in op de menselijke en leerdimensies van organisaties. Het is deze menselijke focus die onze koers onderscheidt.

Na een jaar studie zul je zeker zijn om het leren van een organisatie, innovatie te leiden en creativiteit los te laten op een moment dat de behoefte daaraan nog nooit zo groot is geweest. Deze cursus is bedoeld voor diegenen die ernaar streven de volgende stap in hun carrière te zetten. Het past bij professionals uit alle sectoren, waaronder het bedrijfsleven, scholen en maatschappelijke organisaties. Uw leiderschapspotentieel zal worden ontwikkeld door formele en informele benaderingen aan te nemen die het leren en de transformatie inspireren.

Carrièremogelijkheden

De Master of Leadership is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over en het ontwikkelen van hun leiderschapskwaliteiten. Onze afgestudeerden werken in leidinggevende functies in een breed scala van organisaties, waaronder de schoolsector, beroepsonderwijs en tertiair onderwijs, management en administratie, onderzoek, human resources, arbeidsverhoudingen, organisatiebeheer, planning en beleidsanalyse, kwaliteitsbeheer en training.

Cursusstructuur

Deze cursus bestaat uit vier 12-punts cursussen. Studenten moeten 4 eenheden uit de volgende 5 hieronder vermelde eenheden invullen:

  • Leiderschap uitdaging project
  • Leiderschapsstudies
  • Belangrijke organisatorische besluitvorming
  • Innerlijk leiderschap: het zelf en anderen begrijpen

Toelatingseisen

  • Een bachelordiploma in een gerelateerd vakgebied en minimaal twee jaar relevante beroepservaring.
  • Een vierjarige bachelor (honours) en / of een diploma en / of een diploma op elk gebied en een minimum van twee jaar relevante professionele ervaring.
  • Kandidaten met andere beroepskwalificaties en werkervaring zullen van geval tot geval worden bekeken.

Kandidaten die niet aan de Master-toelating voldoen, kunnen de toegang krijgen tot het Graduate Certificate of Educational Studies. Na afronding van het Graduate Certificate of Education Studies met een creditgemiddelde worden studenten direct toegelaten tot de Master van de 4 units.

Levering methode

Elke termijn is een periode van 3 maanden die betrekking heeft op 1 cursus. Elke unit bestaat uit 20 contacturen en wordt uitgevoerd op week 4 of week 5 van de termijn, van donderdag tot zondag, na kantoortijden 's avonds en / of tijdens het weekend / op feestdagen.

Evaluatiemethoden

100% cursussen

Afstuderen en graad

Studenten die met succes de modules volgen die zijn vastgelegd in de cursusstructuur, ontvangen de Master of Leadership in Organisation Learning van Monash University.

De graadonderscheidingen zullen dezelfde zijn als die toegekend aan de afgestudeerden op de campus.

Programmakosten

Het totale tarief omvat universitaire registratie, lezingen / tutorials / workshops en beoordelingen zoals opdrachten / toetsen / examens / projecten (indien van toepassing), programmamateriaal in digitaal formaat, graad (indien verdiend) en transcriptie.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Lees meer

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Lees Minder
Singapore , Singapore , Singapore + 2 Meer Minder