Master of Laws

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Laws (LLM) is een eenjarige opleiding die studenten de mogelijkheid biedt om verder te studeren dan hun eerste graad in de rechten. (Let op: het LLM-programma is een academisch programma en is niet ontworpen om te voldoen aan de vereisten van het National Committee on Accreditation [NCA].)

Het LLM-programma kan scriptie-intensief zijn (met een kortere of langere scriptie) of alleen cursussen. De langere scriptie-optie is voor rechtenstudenten die een sterk potentieel hebben voor geavanceerd onderzoek en schrijven in een common law-systeem. De kortere scriptieoptie en de formaten voor alleen cursussen zijn bedoeld voor rechtenstudenten die zich willen specialiseren in een specifiek rechtsgebied of common law op een gevorderd niveau willen verkennen.

Binnen het LLM-programma hebben studenten ook de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen om een van de vier concentratiegebieden na te streven: ondernemingsrecht; Strafrechtelijke wet; Gezondheidswetgeving, ethiek en beleid; of juridische theorie. Studenten die tot een concentratie worden toegelaten, krijgen een aanduiding op hun cijferlijst. Het aantal beschikbare plaatsen voor studenten in elk van de concentratiegebieden zal beperkt zijn en de toelating tot de concentraties zal op competitieve basis plaatsvinden.

De Master of Studies in Law (MSL) is bedoeld voor wetenschappers zonder voorafgaande opleiding in de rechten die kennis van het recht willen verwerven om een ​​juridische dimensie toe te voegen aan de wetenschap in hun eigen discipline.

De Doctor of Juridical Science (SJD), een scriptieopleiding die normaal gesproken drie jaar in beslag neemt, is bedoeld voor excellente rechtenstudenten die een loopbaan willen volgen in onderwijs, beleid en onderzoek.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1827, the University of Toronto has evolved into Canada’s leading institution of learning, discovery and knowledge creation. We are proud to be one of the world’s top research-intensive uni ... Lees meer

Founded in 1827, the University of Toronto has evolved into Canada’s leading institution of learning, discovery and knowledge creation. We are proud to be one of the world’s top research-intensive universities, driven to invent and innovate. Our students have the opportunity to learn from and work with preeminent thought leaders through our multidisciplinary network of teaching and research faculty, alumni and partners. The ideas, innovations and actions of more than 560,000 graduates continue to have a positive impact on the world. Lees Minder