Master of International Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het MIM-programma is bedoeld om studenten die al een studie op een niet-zakelijk gebied hebben afgerond, specifiek voor te bereiden op functies in internationaal management. Het cursuswerk omvat een verscheidenheid aan onderwerpen met betrekking tot bedrijfskunde, waaronder management, marketing, boekhoudkundige communicatie, ondernemingsrecht en economie. Na succesvolle afronding van het programma zullen studenten een solide kennisbasis hebben die hen kwalificeert om leidinggevende posities te betreden in een breed scala van carrières in het internationale bedrijfsleven.

Toelating

Het MIM-programma staat open voor gekwalificeerde kandidaten die een bachelordiploma of een equivalent daarvan hebben behaald. Er is geen specifiek gebied van niet-afgestudeerde specialisatie vereist voor toelating tot het programma, maar een jaar van undergraduate-wiskunde wordt sterk aanbevolen.

110267_110203_SchillerParis_27Nov2014_BertrandOrsal_StageImage_53_6318.jpg

Graduatievereisten

In aanvulling op de afstudeereisen voor alle afgestudeerde studenten, moeten kandidaten voor de Master of International Management graad een minimum van 36-semester credits (12 cursussen) op het graduate niveau, samengesteld uit de cursussen als volgt, met een GPA van 3,0 of hoger. Graduate studenten moeten ook met succes een uitgebreide masterproef voltooien.

Afgestudeerden van het MIM-programma zullen in staat zijn om:

  1. Demonstreer stichtingskennis in de functionele gebieden van een wereldwijd / internationaal bedrijf.
  2. Bestudeer en toon begrip van de complexiteit van internationale / internationale bedrijven.
  3. Selecteer strategieën en hulpmiddelen voor het oplossen van complexe problemen die het beheer van internationale bedrijven met zich meebrengt, en toon inzicht in de bijbehorende uitdagingen.

Aangeboden op de volgende campussen:
Tampabaai, Heidelberg en online

110268_110187__MG_1255.jpg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Lees meer

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Lees Minder
Parijs , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Meer Minder