Master of International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Leer hoe u zaken kunt doen in een verbonden wereld en hoe u internationale teams kunt beheren met deze wereldwijd erkende Master of International Business-graad.

Het programma biedt geavanceerde studie in de hedendaagse internationale zakelijke theorie en

praktijk om u te helpen de kennis en vaardigheden op te bouwen die nodig zijn voor kritische, creatieve en duurzame benaderingen van bedrijven in een globaliserende wereld.

Met deze graad kunt u uw carrière positioneren om te profiteren van de verschuiving in het economische gewicht van de wereld naar de regio, naarmate de vraag in Vietnam en de regio groeit naar bekwame managers die op internationale schaal zaken kunnen doen.

Het curriculum blijft actueel en relevant voor actuele kwesties, trends en innovaties. Door expertise te ontwikkelen op gebieden die van fundamenteel belang zijn voor internationaal zakendoen, zoals intercultureel management, internationale strategie en internationale logistiek, zult u zich zelfverzekerd voelen en klaar voor een carrière van grensoverschrijdend werken.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden vinden werk in een breed scala van organisaties - van multinationale bedrijven met grote wereldwijde voetafdrukken tot het familiebedrijf dat wil uitbreiden naar buitenlandse markten. Een van de meest voorkomende functies in het internationale bedrijfsleven zijn:

 • Agent importeren / exporteren
 • Internationale business development manager
 • Adviseur voor internationaal buitenlands beleid
 • Internationale investerings- en operationele manager
 • Internationaal management consultant
 • Internationale marketing / media / reclamemanager
 • Specialist in internationale fusies en overnames
 • Manager internationale handel en douane
 • Multinationale manager

123587_29374105183_5f52fbb0fb_k.jpg

Toelatingseisen

Academische vereisten
 • Een bachelordiploma in het bedrijfsleven (of een gerelateerde discipline)

Als je bent afgestudeerd in een niet-zakelijke opleiding of geen bacheloropleiding hebt, maar minimaal vijf jaar werkervaring hebt, neem dan contact op met het RMIT Vietnam Student Recruitment-team voor Pathway oplossingen.

Engelse vereisten

Voltooi RMIT English Advanced of een van de volgende vereisten:

 • IELTS (Academisch) op 6,5 (geen band onder 6,0);
 • TOEFL iBT 79 (met een minimumscore van 13 in Reading, 12 in Listening, 18 in Speaking en 21 in Writing);
 • Pearson Test of English (Academic) op 58 (geen communicatieband lager dan 50);
 • Cambridge English Advanced (CAE) of Proficiency (CPE) op 176 (geen band onder 169);
 • RMIT Bachelor diploma of een postdoctorale kwalificatie in de afgelopen vijf jaar;
 • Een bachelordiploma of een postdoctorale kwalificatie in de afgelopen vijf jaar in een specifiek Engelstalig land.

Opmerking: TOEFL-, IELTS-, Pearson- en Cambridge-resultaten worden gedurende twee jaar vanaf de testdatum erkend. RMIT Engelse resultaten worden erkend voor een jaar vanaf de testdatum.

vergoedingen

Studenten kunnen kiezen tussen het standaard collegegeld of het vaste tarief programma . Betalingen worden elk semester gedaan, per cursus .

cursussen Standaard collegegeld 2019 - Vaste vergoeding 2019 (*) -
- VND Indicatieve USD-vergoeding VND Indicatieve USD-vergoeding

12

553.018.000

23.653

575.496.000 24.615

Het MBA-programma bestaat uit 16 cursussen, waaronder vier ondersteunende cursussen. De vier ondersteunende cursussen trekken geavanceerd staan (programmakrediet) aan, zodat studenten over het algemeen slechts 12 cursussen hoeven te volgen. Collegegeld is gebaseerd op een verwachte 12 cursussen voor voltooiing van het programma.

(*) Programma met vaste kosten: voor studenten van het eerste semester die hun collegegeld willen vastleggen voor een specifieke periode van een opleiding in het hoger onderwijs. Het fixed fee-programma beschermt tegen mogelijke kostenstijgingen en valutaschommelingen.

 1. RMIT Vietnam heeft 3 semesters per jaar, in elk semester schrijft u zich in voor maximaal 4 cursussen. De duur van programma's is flexibel en kan bij inschrijving individueel worden aangepast
 2. Programmakosten worden per semester in Vietnam Dong (VND) geprijsd en gefactureerd.
 3. Betalingen in andere valuta worden omgerekend naar VND tegen de wisselkoers op die dag. Bankoverschrijving is de geprefereerde betaalmethode.
 4. De tarieven in USD zijn ALLEEN van toepassing op internationale studenten die betaling regelen vanuit het buitenland, volgens circulaire nr. 32/2013 / TT-NHNN.

Programmastructuur

en_-_mib_program_structures-2.jpg

Leer methodes

RMIT Vietnam MIB-faculteit van RMIT Vietnam bestaat uit toegewijde fulltime academici en gastprofessoren met uitgebreide wereldwijde ervaring in het bedrijfsleven, de overheid en academische sectoren.

Onze gefaciliteerde leerbenadering omvat ondersteuning voor bedrijfsmentoring, casestudy's en in het werk geïntegreerde cursussen die uw leren contextualiseren.

Met flexibele leveringswijzen, mogelijkheden voor internationale studie en cursussen die naadloos integreren, kunnen onze postdoctorale programma's worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Je kunt ervoor kiezen om elk semester tussen een en vier vakken te studeren.

Je hebt ook de mogelijkheid om cursussen in Hanoi of HCMC te volgen, afhankelijk van je schema.

Onze cursussen worden aangeboden in verschillende leveringswijzen om aan verschillende behoeften te voldoen:

 • Dag: elke week een sessie van 3 uur tijdens kantooruren
 • Avond: elke week een sessie van 3 uur 's avonds, normaal 18 - 21 uur
 • Intensief: Vier opeenvolgende dagen, normaal vrij-ma, 8:30 - 17:30
 • Split-intensief: twee afzonderlijke weekenden tijdens het semester, normaal za-zo 08.30 - 17.30 uur
 • Online: volledig online - alleen voor bepaalde cursussen
 • Gemengd: combinatie van online en face-to-face met twee intensieve dagen, normaal za-zo, 8:30 - 17:30 uur

Korte cursussen in het buitenland zijn ook een andere manier waarop RMIT flexibiliteit en versnelde studie biedt.

123582_29917788831_d2b0fd6483_k.jpg

Beoordeling

Doorlopende evaluatie gedurende het programma omvat opdrachten, onderzoek, case study analyse, groepspresentaties en examens.

getuigenis

Ik werd lid van het MIB-programma nadat ik was gepromoveerd tot een leidinggevende functie bij een multicultureel bedrijf. Ik werk niet alleen met Vietnamese mensen, maar ook met Tsjechische mensen en mensen met een andere achtergrond. Dus een van de uitdagingen waar ik voor sta is het managen van een divers team. In mijn eerste semester leerde ik over hedendaagse kwesties in het beheer in een interculturele omgeving. De cursus onthulde het soort problemen dat zich voordeed en bood oplossingen voor wat te doen. Het was erg handig.

Hieu Doan

Huidige student

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution ... Lees meer

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution. RMIT University Vietnam offers programs in business, technology, communication, design and fashion, and boasts an impressive range of extra-curricular activities that encourage students to break new ground in their areas of interest. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad , Hanoi + 1 Meer Minder