Master of International Business

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • CRICOS-code: 058470B
  • Duur: 1,5 jaar
  • Cursuscode: MC-INTBUS
  • Studiemodus: Voltijd, deeltijd *
  • Intake: februari, juli
  • Locatie: Perth *, Mauritius en Singapore
  • Indicatieve vergoeding voor het eerste jaar: AUD $ 30.600

* Studenten die studeren aan Curtin Perth moeten voltijds studeren.

124364_curtin--international-bus-1600x1067.jpg

Cursus beschrijving

De Master of International Business is een multidisciplinaire cursus en is afgestemd op wereldwijde leiders van de toekomst die hun kennis, vaardigheden en kwalificaties in het internationale bedrijfsleven willen uitbreiden. U kunt ervoor kiezen om de keuzestroom of een van de specialisaties in voorspellende data-analyse, nationale veiligheid, mensenrechten, internationale relaties of mijnbouwactiviteiten te voltooien. Deze specialisaties kunnen uw inzetbaarheid bij het beheer van big data, wereldwijde beveiliging of mijnbouw aanvullen en verbeteren, met name bij internationale zakelijke activiteiten. Je hebt ook mogelijkheden om deel te nemen aan industriële projecten en studiereizen. Krediet voor erkend leren kan worden verleend als je andere postdoctorale eenheden hebt voltooid of Curtin's Business in Mining MOOC of de CurtinX MicroMasters in Marketing in een digitale wereld hebt ondernomen, waardoor je mogelijk de masteropleiding in een korter tijdsbestek kunt voltooien. U kunt krediet aanvragen voor uw MOOC- of MicroMasters-gegevens in uw Curtin-toepassing. Zodra je een credit hebt ontvangen, wordt het aantal eenheden dat nodig is om je masterdiploma te voltooien, verminderd en kan het diploma worden voltooid in een jaar voltijdstudie.

Toelatingseisen

  • Een bachelordiploma van een erkende tertiaire instelling OF
  • Een afgestudeerd certificaat in een gerelateerd veld, van een erkende tertiaire instelling AND
  • Voldoe aan de Engelse taalvaardigheidseisen van Curtin.

specialisaties

Voorspellende data-analyse

Veel bewerkingen worden geautomatiseerd en op afstand beheerd. Deze specialisatie geeft les in algemene data-analyse en hoe de methodologie kan worden toegepast op de resources engineering-industrie en de financiële en investeringssector.

Nationale veiligheid

Er is behoefte aan hoog opgeleide deskundigen op het gebied van nationale veiligheid en strategische aangelegenheden. Je leert de centrale rol van nationale veiligheid en hoe je complexe problemen rond internationale relaties en wereldwijde veiligheid kunt analyseren.

Mensenrechten

Deze discipline onderzoekt moderne mensenrechteninstrumenten en -instellingen en houdt rekening met de politieke, historische en filosofische ontwikkeling van ideeën over mensenrechten die de huidige systemen ondersteunen om een geglobaliseerd begrip te ontwikkelen.

Mijnbouw

Deze specialisatie is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en de hulpbronnenindustrie en geeft u inzicht in de economische en marktkrachten die betrokken zijn bij de levenscyclus van een mijn. Internationale relaties

Deze specialisatie biedt inzicht in sleutelconcepten met betrekking tot hedendaagse internationale relatieskwesties met een bijzondere focus op de Azië-Pacific.

Professionele erkenning

Afgestudeerden kunnen lid worden van de Academy of International Business (AIB) of Australië en Nieuw-Zeeland International Business Academy (ANZIBA).

De toekomst van het internationale bedrijfsleven

Het aantal topmanagers en directeuren is ongeveer hetzelfde als vijf jaar geleden en zal naar verwachting de komende vijf jaar sterk groeien - van 62.800 in 2018 tot 68.600 in 2023. Er zijn waarschijnlijk ongeveer 31.000 vacatures voor meer dan vijf jaar .

Bron: joboutlook.gov.au

Volg uw MIB snel op

Als je een bachelordiploma en relevante werkervaring hebt, kun je Credit for Recognized Learning (CRL) ontvangen gelijk aan 100 credits binnen de MIB (het equivalent van een full-time studie van een semester). De fast-track-optie betekent dat u uw MIB in slechts 8 eenheden kunt voltooien en binnen een jaar kunt voltooien.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Lees Minder
Perth , Dubai , Moka , Singapore , Miri + 4 Meer Minder