Master of International Business (MIB) in Hotel Management / Master of Arts (MA) in International Hotel Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of International Business in Hotel Management / Master of Arts in International Hotel Business Management

Master diploma

Afgestudeerden van de Master of International Business in Hotel Management / Master of Arts in International Hotel Business Management-programma en de vereiste stage kunnen hun zakelijk inzicht versnellen door hun nieuw verworven vaardigheden toe te passen bij het beheer van de sterk groeiende business van hotelactiviteiten. De Master of Arts uitgereikt in samenwerking met de academische partner van Swiss Hotel Management School , University of Derby, Verenigd Koninkrijk

Hun studiereis neemt hen mee door de theorie te leren en het praktische domein van de essentiële bouwstenen in de wereld van hotelmanagement toe te passen. Van eten

De sluitsteenmodule leidt studenten ertoe om al hun studiegebieden in het programma te benutten, omdat ze hun nieuw verworven vaardigheden en competenties samenbrengen wanneer ze hun laatste toegepaste managementproject presenteren voor de lancering van hun eigen hotel.

Semester 1 (5 maanden) - Caux campus Stage (4-6 maanden)
Hotel Management Betaalde stage in Zwitserland of wereldwijde stage (lokale voorwaarden van toepassing)

Master of International Business in Hotel Management uitgereikt door Swiss Hotel Management School .

Master of Arts in International Hotel Business Management uitgereikt door University of Derby, UK *

* Van toepassing op in aanmerking komende studenten die hun studie starten vanaf februari 2019.

Jaar 1

Hotel Management

Semester 1

Semester 1 (5 maanden)

 • Eten
 • Wijn
 • Evenementen
 • Front Office
 • Marketing Management
 • Strategische omzet en financieel beheer
 • Ontwikkeling van vaardigheden voor zakelijk leiderschap
 • Huidige trends in gastvrijheid
 • Toegepast bedrijfsbeheerproject (Capstone-module)
 • Vreemde talen (optioneel)

Stage (4-6 maanden)

 • Praktische ervaring in combinatie met Capstone consultancy project

Getuigenissen van studenten

“Ik koos oorspronkelijk om hier te studeren vanwege de praktische focus, omdat ik me wil voorbereiden op directe toegang tot de markt na mijn afstuderen. Maar het programma is ver voorbij mijn verwachtingen gegaan dankzij de industriële partnerships en real-world projecten waar we deel van uitmaken! "

Andre Ferreira, Portugal

“De grootste verrassing was hoe intens en snel het programma is. Zelfs als Masters-studenten leren we elke dag iets nieuws! Ik ben ervan overtuigd dat we aan het einde van het programma klaar zijn voor de echte wereld. ”

Farhana Ramli, Maleisië

Toelatingseisen

 • Erkende Bachelor
 • Engelse taalvaardigheid van IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 of gelijkwaardig
 • Aanbevolen minimum leeftijd van 21 jaar

NB:

Studenten die niet het vereiste Engelse niveau hebben, worden geadviseerd om deel te nemen aan het English Foundation Program (raadpleeg de sectie Academische toelatingsvoorwaarden voor de Engelse taal om de geldigheid van EFP voor uw interessante programma te bevestigen).

Neem contact op met het opnamekantoor voor het dichtstbijzijnde testcentrum.

data

2020
van: naar:
februari 3 februari 2020 5 juni 2020
september 7 september 2020 22 januari 2021
november * 9 november 2020 9 april 2021
2021
van: naar:
februari 1 februari 2021 4 juni 2021
september 6 september 2021 28 januari 2022
november * 8 november 2021 8 april 2022

* De intake van november is alleen beschikbaar voor studenten Master of Arts in International Business Management / Master of International Business in Hotel Management.

Deadline van de aanvraag

U wordt geadviseerd om uw aanvraag zo snel mogelijk te verzenden, omdat de plaatsen op de school beperkt zijn.

Voor studenten die een visum nodig hebben om Zwitserland binnen te komen, is het belangrijk dat u contact opneemt met de Zwitserse ambassade in uw thuisland om erachter te komen hoe lang het duurt voor uw visumaanvraag. In bepaalde landen kan het tot 12 weken duren voordat een visum wordt goedgekeurd.

Applicatie procedure

Stap 1: Aanvraagformulier

Vul het aanvraagformulier in en stuur het met de volgende documenten:

 • Middelbare school / universitaire certificaten / transcripties
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (TOEFL of IELTS of OOPT of gelijkwaardig)
 • Ingevuld gezondheidsdocument
 • Kopie van paspoort
 • Vier pasfoto's (3x4 cm - vereist bij aankomst in Zwitserland)
 • Curriculum vitae (cv)
 • Motivatiebrief
 • Werkreferentieletters (indien beschikbaar)

Aanvragers kunnen de Oxford Online Placement Test (OOPT) gratis afleggen. Neem contact op met het opnamekantoor voor het dichtstbijzijnde testcentrum. Studenten die niet het vereiste Engelse niveau hebben, worden geadviseerd om deel te nemen aan het English Foundation Program.

Kopieën van officiële documenten worden geaccepteerd, maar originele documenten kunnen worden aangevraagd. Ontbrekende documenten worden genoteerd op de voorlopige acceptatiebrief. Informatie over ontbrekende documenten moet worden verstrekt aan het opnamekantoor op het moment van aanvraag.

Als u contact hebt met een lokale vertegenwoordiger, kan deze u helpen met dit proces.

NB:

Alle documenten moeten in het Engels worden vertaald en door een officiële vertaler worden afgestempeld.

Stap 2: Voorlopige acceptatie

Het opnamekantoor houdt rekening met het volledige profiel van potentiële studenten, inclusief academische gegevens, persoonlijke motivatie, eventuele werkervaring, buitenschoolse activiteiten en eventuele aanbevelingsbrieven.

Als de aanvraag succesvol is en de gevraagde cursus nog steeds beschikbaar is, wordt de voorlopige acceptatiebrief binnen een week verzonden. De bevestigingskosten moeten binnen 30 dagen worden betaald:

 • Bevestigingskosten: CHF 3.000, -
 • Annuleringsverzekering: CHF 290, - per termijn (raadpleeg de algemene voorwaarden voor meer informatie)

Volledige bankgegevens worden vermeld in de voorlopige acceptatiebrief. Als de brief zes weken of minder voor de startdatum wordt ontvangen, moeten de volledige kosten onmiddellijk worden overgemaakt.

Als het bevestigingsgeld niet op tijd wordt betaald, is de plaats in de cursus niet gegarandeerd. Als de bovenstaande betaling niet binnen de gestelde termijn kan worden uitgevoerd, neem dan contact op met het opnamekantoor om een verlenging aan te vragen.

De betaalde bevestigingskosten worden toegepast op de kosten voor de eerste termijn.

NB:

Speciale kameraanvragen (eenpersoons, premium, deluxe of superior deluxe) kunnen alleen worden bevestigd nadat de volledige betaling is ontvangen.

Stap 3: Acceptatie en Visa

De bevestigingsbrief wordt uitgegeven na ontvangst van de betaling van de bevestigingskosten. Deze brief en de ontvangst van de bevestigingstoeslag zijn nodig om het studentenvisum aan te vragen (indien nodig).

Het saldo van het schoolgeld moet uiterlijk zes weken voor aankomst op de rekening van de school zijn.

Zodra een plaats is bevestigd, ontvangen de studenten gedetailleerde informatie voor aankomst op de school. Aarzel niet om contact op te nemen met het opnamekantoor voor meer informatie.

NB:

De school behoudt zich het recht voor om indien nodig de aanvraagprocedures te wijzigen. Aanvragers worden onmiddellijk op de hoogte gebracht als er wijzigingen plaatsvinden.

Visumaanvraag

In de meeste landen moeten studenten een studentenvisumaanvraag indienen bij de dichtstbijzijnde Zwitserse ambassade of het consulaat. Het verwerken van het visum kan tot 12 weken duren. De lokale vertegenwoordiger (indien van toepassing) heeft ook alle details van de visumaanvraagprocedures.

Studenten hebben de acceptatiebrief en de ontvangst van de bevestigingstoeslag nodig om hun visum aan te vragen.

Noch de school, noch haar vertegenwoordigers zijn bevoegd voor beslissingen over visumaanvragen. Alle beslissingen worden genomen door de relevante Zwitserse autoriteiten.

Visa-collectie

Op zijn vroegst kunnen studenten hun visum 10 dagen voor aanvang van de cursus ophalen.

Vooruitbetaling

Zwitserse autoriteiten vereisen in sommige landen een vooruitbetaling van het collegegeld (een of twee voorwaarden) om een visum te verwerken. Neem contact op met het opnamekantoor voor meer informatie.

Uitzonderingen

Onderdanen van de meeste lidstaten van de Europese Unie hebben geen studentenvisum nodig om Zwitserland binnen te komen.

vergoedingen

Intakes: september 2019 / november 2019 / februari 2020
Studieduur

collegegeld /

accommodatie /

maaltijden

Bijkomende kosten Borg Totaal Totaal per jaar Kwalificatie
Semester 1 Stage * 34,300.- 3,150.- 1.500, 38,950.- 38,950.- Master in internationaal zakendoen
Intakes: september 2019 / november 2019 / februari 2020
Studieduur

collegegeld /

accommodatie /

maaltijden

Bijkomende kosten Borg Totaal Totaal per jaar Kwalificatie
Semester 1 Stage * 34,900.- 3,150.- 1.500, 39,550.- 39,550.- Master in internationaal zakendoen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Would you like a hands-on approach to your education in an impressive, service-orientated, culturally sensitive environment? The Swiss Hotel Management School offers an exciting range of programs foun ... Lees meer

Would you like a hands-on approach to your education in an impressive, service-orientated, culturally sensitive environment? The Swiss Hotel Management School offers an exciting range of programs founded upon the internationally recognized Swiss traditions and focuses on global trends, business strategy, and operational leadership. Students who join the international hotel school learn the art of Swiss Hospitality Management and develop the principles of the Swiss Hospitality Touch. Lees Minder
Montreux , Leysin + 1 Meer Minder