Master in gezondheid, sport en menselijke prestaties

The University of Waikato

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in gezondheid, sport en menselijke prestaties

The University of Waikato

De Master of Health, Sport and Human Performance zal je klaarstomen met een op onderzoek gebaseerde kwalificatie die je leert kritisch te onderzoeken hoe politieke, culturele, sociale en economische factoren de betekenis en aard van de sport, beweging en vrije tijd beïnvloeden.

Het bestuderen van de Master of Health, Sport

The University of Waikato afdeling Health, Sport and Human Performance van The University of Waikato beschikt over wereldberoemde actieve onderzoekers en docenten met internationale expertise en reputaties. Onze onderzoeksgroep over de kritische studies van sport en lichamelijke cultuur is een van de meest gewaardeerde ter wereld, met name in de studie van actie en avontuurlijke sporten.

Je werkt in onze high-tech laboratoria aan het Cambridge Avantidrome of The University of Waikato Adams Center for High Performance in Tauranga en zult profiteren van onze samenwerkingsverbanden met lokale organisaties. Deze partnerschappen bieden mogelijkheden om contact te leggen met topsporters en teams voor onderzoek, waaronder; Waikato Chiefs, BoP Magic, Cycling NZ en maatschappelijke organisaties zoals Parafed, Disabilities Waikato en Sports Waikato.

De MHSHP is een flexibele graad, waardoor u de mogelijkheid heeft om het programma aan te passen aan uw behoeften. Onze medewerkers beschikken over de expertise om een ​​breed scala aan projecten te begeleiden en u hebt de mogelijkheid om uw studie gedurende één jaar fulltime of deeltijds te voltooien terwijl u aan het werk bent.

Studeer flexibel

Op het niveau van de meesters kunt u een reeks papers bestuderen. De MHSHP omvat gewoonlijk 180 punten (500-niveau) inclusief vereist en optioneel papier. U moet een of meer opties kiezen uit de onderstaande lijst. Je kunt ook meer aandacht besteden aan een interessegebied door een onderzoeksproject of proefschrift te doen, onder een van onze deskundige supervisors. U dient een paper voor onderzoeksmethoden te nemen en wij adviseren het op school gebaseerde papier: SPLS501-16A Onderzoek naar sport en vrije tijd.

Hoofd onderwerp

Gezondheid, sport en menselijke prestaties

Graduate studie-opties

PhD in gezondheid, sport en menselijke prestaties

Praktische ervaring

Onze onderzoeksprojecten

  1. Sport- en fitnessonderzoeker, Dr Matt Driller
  2. Onderzoekers van sport en beweging, dr. Holly Thorpe en dr. Belinda Wheaton (ontvanger van Marsden Research Grant die sport onderzoekt op sites van oorlog, conflict en rampspoed)
  3. Instellingen voor kwaliteitsonderwijs - universitair hoofddocent Clive C Pope (kinder- en jeugdsport) en Mike Brown (buitenopleidingen)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
12 - 18 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Binnenlandse kosten: $ 7.044 - $ 7.588 per jaar / Internationale kosten: $ 27.825 per jaar
Locations
Nieuw-Zeeland - Hamilton, Waikato
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nieuw-Zeeland - Tauranga, Plentybaai
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan