Master of Health Care Management (MHCM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

128538_anesthesia-4677401_1920.jpg

Deze cursus heeft tot doel excellentie in kwaliteit, leiderschap en management te cultiveren bij gezondheidswerkers die werken in kwaliteit, veiligheid, risico- en middelmanagementfuncties in acute, gemeenschaps-, geestelijke gezondheidszorg, eerstelijns- en ouderenzorg in de publieke en private sector.

Na afronding van deze cursus beschikt u over de capaciteit en het vermogen om deze vaardigheden in verschillende managementfuncties toe te passen en een leider en kampioen van verandering te worden.

Innovatieve en creatieve keuzevakken zijn ontworpen om verschillende disciplines in staat te stellen zich te concentreren op hun specialiteit.

Collegegeld:

AED 87,150

Looptijd:

2 jaar deeltijd

Kwalificatie:

Master in het management van de gezondheidszorg

Werkgelegenheidsperspectieven

Verbeterde kwaliteit, veiligheid en managementvaardigheden zullen studenten in staat stellen om te voldoen aan de verwachtingen van de consument van het gezondheidszorgsysteem en om te voldoen aan de industriële vraag naar verhoogde middenmanagementvaardigheden, mentoring, supervisie en coachingvaardigheden om de kwaliteit van de diensten te verbeteren.

Posities zoals accreditatiecoördinator, kwaliteitsmanager, kwaliteits- en risicobeheerder zijn essentieel binnen de gezondheidsdiensten, met name de particuliere en ouderenzorgsector, voor hun accreditatie. Succesvolle afronding van deze cursus stelt afgestudeerden in een gunstige positie om dergelijke rollen te vervullen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals a ... Lees meer

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals across a range of industries. All courses follow the same academic requirements as the courses offered in Australia, taught by highly qualified international lecturers. The degrees awarded are issued from Australia and are exactly the same as the ones conferred on campus in Australia. Lees Minder