Master of Global Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Internationaal zakendoen in de hedendaagse economie vereist van professionals dat ze een perspectief hebben op basis van praktische ervaring en academische bewustwording - de ideale combinatie van werkklare vaardigheden om mensen en projecten te beheren en te leiden, in een complexe wereldwijde markt.

De Master of Global Management is een 42 credit, international business management diploma, speciaal ontworpen voor werkende professionals die willen presteren met gevoeligheid en behendigheid op de wereldwijde werkplek. Een minimum van 2 jaar, full-time, relevante werkervaring is vereist om op het programma van toepassing te zijn. We bieden een praktisch programma waarin u toegepaste kennis ontvangt terwijl u verbindingen tot stand brengt met professionals uit Canada en de rest van de wereld. Afgestudeerden van dit programma zijn volledig bekwame, werkklare managers en leiders met een mondiale mentaliteit, cultureel bewustzijn en een goed begrip van de manieren waarop disciplines zoals boekhouding en recht variëren in de industrie en de markten.

In het programma Master of Global Management krijgt u de keuze om het programma te voltooien via vier toegepaste voltooiingsopties :

 1. Global Management Project, 12 maanden op de campus of 19 maanden in een gemengd leveringsmodel (een combinatie van online en korte residenties op de campus)
 2. Stageonderzoeksproject, 18 maanden op de campus, omvat een stage van 6 maanden
 3. Graduate Certificate in Project Management, aanvullende 9 credit-cursus, studenten behalen een MGM-diploma en een Graduate Certificate in Project Management
 4. MGM MBA International Business Dual Degree in samenwerking met het managementcentrum van Innsbruck in Oostenrijk

Alle vier de toegepaste voltooiingsopties vereisen dat je alle kennis en kennis die je tijdens het programma hebt verzameld, gebruikt en dit geeft je een intelligent en geïnformeerd beeld van de bedrijfswereld. Aan het einde van je programma zul je praktische ervaring hebben met de zakelijke vaardigheden op bedrijfsniveau en door de branche erkende competenties, gecombineerd met de vaardigheden die nodig zijn om effectief samen te werken met individuen uit andere culturen, regio's en achtergronden voor succes in de internationale actualiteit van vandaag zakenwereld.

Voor wie het is

Het Master of Global Management-programma is voor werkende professionals die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière, loopbaan veranderen of ondernemingsmogelijkheden nastreven. Ontworpen als lanceerplatform voor een wereldwijd georiënteerde carrière. Afhankelijk van eerdere ervaringen, zullen afgestudeerden bereid zijn om uit te blinken als:

 • Een instapniveau met een transnationaal bedrijf
 • Een effectieve manager in een multiculturele omgeving
 • Een wereldwijd bewuste professional in een publieke of private organisatie
 • Een directeur van internationale bedrijfsontwikkeling voor een kleine of middelgrote onderneming
 • Een ondernemer met het vermogen om internationale zakelijke kansen te identificeren, een internationaal bedrijfsplan te ontwikkelen, financiering te beveiligen en een internationale nieuwe onderneming te starten
 • Een sociaal ondernemer die zijn eigen ngo opstart of die als programmamedewerker offshore optreedt

RRU Hatley Castle

uitkomsten

De Master of Global Management-graad maakt gebruik van een holistische en integratieve aanpak om academische inhoud en soft skills te leveren, zoals zelfbewustzijn, probleemoplossing, teamwork en samenwerking.

Academische beoordeling in de Master of Global Management-programma richt zich op internationale zakelijke vaardigheden en competentie-ontwikkeling. Naast praktische ervaring met de essentiële zakelijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de wereldwijde markt van vandaag, leert u en oefent u onderhandeling, risicobeoordeling, overtuigende communicatie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, actief luisteren, effectieve rationele en ethische besluitvorming, en nog veel meer - allemaal via een internationale zakelijke lens.

De uitkomsten van het Master of Global Management-programma worden door branchedeskundigen geïnformeerd en vormen de basis voor het ontwerp van elke cursus en worden gebruikt om uw leerproces te beoordelen:

 • Communiceer effectief - communiceer effectief door te schrijven, te spreken, te presenteren, te interviewen en gebruik te maken van op de computer gebaseerde media.
 • Denk kritisch na - gebruik een breed scala aan onderzoeksmethoden en conceptuele modellen om oordelen te vellen en conclusies te trekken.
 • Los problemen op - gebruik een reeks processen, modellen en benaderingen (kwantitatief en kwalitatief) om conclusies te trekken en om goede potentiële oplossingen, doelen en acties te identificeren.
 • Werk met anderen - respecteer culturele diversiteit, deel kennis, werk als teamlid en leid een team.
 • Innovatie - erken de noodzaak van innovatie, start het proces van het genereren van innovatie, evalueer de waarde van voorgestelde ideeën en oplossingen en voer innovaties in een organisatie uit.
 • Denk globaal: respecteer en respecteer culturele verschillen, leer van buiten de eigen cultuur en voorspel hoe hun acties zullen reageren op de omgeving waarin hun organisatie actief is.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Lees meer

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Lees Minder