Master of Global Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Krijg een globaal perspectief op moderne bedrijfstheorie, praktijk en strategie, met een Master of Global Business van Victoria University of Wellington .

Globaal denken in een verbonden wereld

Krijg voet aan de grond in het bedrijfsleven met dit intensieve, professioneel gerichte postdoctorale programma.

Bouw voort op je bachelordiploma en verkrijg waardevolle vaardigheden in wereldwijde bedrijfsstrategie en -analyse, marketing of management.

Het 180-punts masterprogramma is op een cursus gebaseerd en omvat een industrieel consultancyproject waar je praktijkervaring opdoet, een internationale studiereis of een onderzoeksproject waarin je een theoretisch aspect van een actueel onderwerp dat wordt besproken, onderzoekt. .

Sluit je aan bij de volgende generatie bedrijfsleiders die hun bedrijfsstrategie in een wereldwijde context kunnen verankeren en dit als een middel voor groei kunnen gebruiken.

Brede vaardigheden

Je krijgt een brede basis in modern zakendoen en onderzoekt hoe wereldwijde connectiviteit de manier van zakendoen beïnvloedt en beïnvloedt. Ontdek hoe bedrijven succesvol concurreren in de wereldwijde zakelijke omgeving en onderzoek moderne bedrijfstheorie, praktijk en strategie.

Voeg een specialisatie toe aan je diploma. Je zou je kunnen concentreren op management, marketing, e-government, informatiesystemen, handelsrecht - of een van de andere vakken die worden gegeven aan de Wellington School of Business and Government.

Als je een master wilt voltooien met een focus op professionele vaardigheden, in plaats van onderzoek, dan is de MGBus een goede optie voor jou.

Wat ga je studeren

De 180-punts Master of Global Business bestaat uit drie delen, die elk 60 punten waard zijn. Het programma kan worden voltooid in een jaar voltijdstudie (drie trimesters) of maximaal vier jaar deeltijdstudie.

Deel 1 In Deel 1 studeer je vier cursussen en krijg je een solide basiskennis van belangrijke wereldwijde bedrijfsbenaderingen en -praktijken.

Deel 2 In deel 2 rond je je keuzevakken af. Hier kunt u zich concentreren op de door u gekozen specialisatie, voortbouwen op uw basiskennis en uw vaardigheden aanscherpen. Specialisaties worden bevestigd in 2020.

Deel 3 In Deel 3 voltooi je cursussen in strategie op een wereldwijde marktplaats en effectief management in verschillende culturen.

In dit trimester voltooi je ook een praktisch project met 30 punten. U kunt ervoor kiezen om een consultancyproject te doen, waarbij u samenwerkt met een organisatie en theorie gebruikt om een zakelijk probleem op te lossen. Of je kunt een onderzoeksproject voltooien waarin je een theoretisch aspect van een actueel onderwerp dat wordt besproken, onderzoekt.

Real-world verbindingen

Profiteer van de connecties van de universiteit in het bedrijfsleven door waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, professionals in de industrie en toekomstige collega's, terwijl u een adviesproject met een echt bedrijf of organisatie voltooit.

Internationale erkenning

Wellington School of Business and Government behoort tot een kleine groep van business schools wereldwijd die de 'Triple Crown' van internationale bedrijfseducatie-accreditaties hebben. U kunt erop vertrouwen dat uw kwalificatie het opneemt tegen de beste over de hele wereld.

Careers

Deze kwalificatie baant de weg voor loopbanen in wereldwijde logistiek, internationale bedrijfsontwikkeling, import / export management en internationaal merkbeheer.

Je kunt ook doorgaan met je studie met een op onderzoek gebaseerde masteropleiding of mogelijk een doctoraat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder