Master of Fine Arts in scenarioschrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verhalenvertellers als culturele leiders

Pepperdine's tweejarige MFA in Scenarioschrijven bereidt studenten voor om beroepen als scenarioschrijver na te streven en om culturele leiders in de entertainmentindustrie te worden. Hollywood-professionals koesteren, trainen en ondersteunen studenten in schrijfworkshops en cursussen waarin de verteller in gesprek met de hedendaagse cultuur wordt onderzocht. Hier bij Pepperdine hebben we een waardengerichte benadering van onderwijs en werken we aan het versterken van het studentenleven in doel, dienstbaarheid en leiderschap.

Programma-eisen

De MFA-graad in scenarioschrijven wordt toegekend na bevredigende voltooiing van de lessen en goedkeuring van een masterproefportfolio die het volgende bevat:

  • Een beroepsverklaring van tien pagina's met de benadering van deze roeping door de schrijver, waaronder:
  • Een verklaring van waarden, doelen en doelen als cultureel leider.
  • Een schets / stappenplan om deze doelen te bereiken.
  • Thesis Project

Nadruk op scenarioschrijven: twee volledige scenario's (elk 110-120 pagina's)

Nadruk op televisie: twee teleplays van 60 minuten en twee teleplays van 30 minuten

Of een combinatie van de twee bovenstaande accenten (ongeveer 180-240 pagina's), met goedkeuring van de scriptiedirecteur. Het masterproefproject en de portfolio zullen worden begeleid door een afstudeercommissie met daarin de programmadirecteur, een faculteitslid van Creative Writing en een faculteitslid van Film Studies. Voor de toekenning van de graad is de goedkeuring van de scriptieprojectcommissie nodig.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As part of Pepperdine University, Seaver College holistically develops the next generation of leaders through rigorous academics, faculty mentorship, and a robust campus life. We believe development o ... Lees meer

As part of Pepperdine University, Seaver College holistically develops the next generation of leaders through rigorous academics, faculty mentorship, and a robust campus life. We believe development of character is as important as the expansion of the mind. Lees Minder