Master of Fine Arts in filmproductie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

131589_20023_Screen_Shot_2016-02-16_at_4.28.07_PM.png Full Sail University

Innovaties in technieken, communicatie en distributiekanalen hebben het speelveld voor filmmakers geëgaliseerd, maar de elementen van een meeslepende film blijven hetzelfde. In de Master of Fine Arts-programma van de filmproductie van Full Sail University , concentreert je opleiding zich op basisprincipes zoals verhalen vertellen , visuele esthetiek en technische rollen , evenals de bedrijfsstrategieën die nodig zijn om je voltooide werken naar het publiek te brengen.

Hoogtepunten van de cursus

Admissions

Voordat u zich aanmeldt

Er zijn verschillende dingen die u moet weten over het toelatingsproces voor afgestudeerden aan de Full Sail University .

  • Geen traditionele aanmelddeadlines: de lessen beginnen maandelijks voor de meeste programma's, dus u kunt zich op elk moment aanmelden en beginnen op de datum die het beste bij u past.
  • Programma-ontwerp en cursusvolgorde: u hoeft zich niet elk semester voor specifieke lessen aan te melden - al onze programma's hebben een vooraf bepaald programma-ontwerp en cursusvolgorde.
  • Versnelling: de Graduate-programma's van Full Sail worden volgens een versneld schema gevolgd en kunnen in slechts 12 maanden worden voltooid.
  • GRE-inzending: we hoeven niet dat je de GRE voltooit of je GRE-scores indient om een graduate programma aan te vragen.

Aanvraag en aanvaarding

Onze toelatingsvoorwaarden en acceptatieprocedures verschillen van die van een traditioneel college. Om in aanmerking te komen voor toelating tot een graduate programma bij Full Sail, gelden de volgende vereisten:

  • Je moet een bachelordiploma of hoger hebben - een Full Sail-bachelordiploma met een minimale cumulatieve GPA van 2.0, of een baccalaureaatsniveau of hoger diploma van een andere geaccrediteerde postsecundaire onderwijsinstelling, erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, samen met transcripties.
  • De behaalde graad moet van dezelfde omvang / onderwerp zijn als de beoogde graduate opleiding, met een academisch gemiddelde van 2.0. Documentatie van middelbare schooldiploma of GED is niet vereist.
  • Kandidaten met een GPA lager dan de vereiste 2.0 moeten een intentieverklaring, cv en transcripties van de universiteit indienen voor beoordeling door de programmadirecteur.
  • Studenten met een bachelordiploma van een niet-gerelateerde omvang of onderwerp kunnen in aanmerking komen voor toelating op voorwaarde van het verstrekken van een intentieverklaring en een professioneel cv. Neem voor meer informatie contact op met uw toelatingsvertegenwoordiger.

Hoe aan te vragen

Als je met een toelatingsvertegenwoordiger hebt gesproken en je interview hebt afgerond en je bent klaar om met het sollicitatieproces te beginnen, zijn er verschillende items die je moet hebben:

  • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs, paspoort of door de staat uitgegeven identiteitskaart.
  • Verificatie van Engelse taalvaardigheid als Engels niet uw primaire taal is (alle vereiste documentatie die niet in het Engels is, moet vergezeld gaan van een beëdigde Engelse vertaling).

Zodra u deze items heeft, bent u klaar om de online applicatie te starten . Het voltooien van uw aanvraag duurt 30-45 minuten en u kunt uw aanvraag opslaan als u geen tijd meer heeft of als u aanvullende informatie moet verzamelen.

Nadat u zich heeft aangemeld

Als je je toelatingsgesprek nog niet hebt voltooid, is dat je volgende stap. Een toelatingsvertegenwoordiger zal contact met u opnemen om een interview op een geschikt tijdstip voor u te plannen.

Als je je interview hebt afgerond, zal je inschrijvingsgids contact opnemen om je aanvraag af te ronden en aanvullende informatie te verzamelen.

U ontvangt ook een e-mail die u toegang geeft tot onze Launch Portal, waar u documentatie kunt indienen en de laatste stappen voor inschrijving kunt voltooien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder