Master of Fine Arts in Art Leadership (MFAL)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Fine Arts in Arts Leadership (MFAL) aan de Seattle University - het eerste programma in zijn soort aan de westkust - brengt onze nationaal gerenommeerde faculteit in kunstleiderschap samen met de essentiële vaardigheden op het gebied van zakendoen, management, belangenbehartiging en betrokkenheid van de gemeenschap voor jou om te leiden in de kunstsector. Met onze lage student-tot-faculteit-ratio en de cohortbenadering van het programma, profiteert u van directe toegang tot de faculteit en ontwikkelt u levenslange relaties en ondersteunende netwerken. In de bloeiende, kunstrijke regio Seattle doe je de theoretische en praktische ervaring op die nodig is om met succes te strijden voor nationale en internationale kunstleidersposities. Je leert samen met een cohort met verschillende achtergronden, waaronder community art-beoefenaars, curatoren, ontwerpers, ontwikkelingsmanagers, onderwijsdirecteuren, openbare kunstenaars en theaterregisseurs.

De kern van ons MFAL-programma is de toewijding van onze instelling aan sociale rechtvaardigheid en professionele ontwikkeling, aangevuld met een diepe basis van academische nauwkeurigheid en toegepast onderzoek. Een handtekening van ons programma is het afsluitende samenvattingsproject, waarbij je academisch onderzoek en ervaring in het veld gebruikt om een onderwerp van belang te onderzoeken, zoals een kwestie van culturele sector, curator, beleid of kunstbeheer. Tijdens ons programma gebruik je je vaardigheden en kennis om een brede praktijkportfolio op te bouwen in de kunstsector van je keuze om mee te nemen in je carrière als kunstleiderschap.

De MFA in Arts Leadership stelt de volgende generatie leiders in staat om de complexe uitdagingen van het managen van kunstorganisaties het hoofd te bieden. Onze studenten komen van over de hele wereld voor onze kleine klassen, practica in lokale kunstorganisaties en ervaren directeuren van kunstorganisaties binnen onze faculteit. De lessen komen 's avonds en in het weekend samen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The largest college, with 29 departments in total, the College of Arts and Sciences houses disciplines ranging across the humanities, arts and behavioral and social sciences. Each program helps you cu ... Lees meer

The largest college, with 29 departments in total, the College of Arts and Sciences houses disciplines ranging across the humanities, arts and behavioral and social sciences. Each program helps you cultivate cutting-edge knowledge grounded in the Jesuit intellectual tradition. Lees Minder