Master of Fine Arts (Creative Practice)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Verbeter uw creativiteit, creativiteit en zakelijke vaardigheden als praktiserend artiest gedurende een intensief programma van 12 maanden. Victoria's Master of Fine Arts (Creatieve Praktijk) is een op de industrie gerichte, praktische graad die je zal helpen nieuwe contacten en netwerken op te bouwen in de creatieve industrieën van Wellington.

U profiteert van onze locatie in de hoofdstad en studeert op de Kelburn-campus in Victoria. Bovendien krijgen onze film- en muziekprogramma's een nieuwe speciaal ingerichte faciliteit in het Miramar Creative Center.

Oefen kansen

De MFA (CP) bevat een creatief project waarin je wordt begeleid om werk te voltooien dat je vaardigheden toont en je aanmoedigt om grenzen in je vakgebied te verleggen.

Als onderdeel van het programma doe je ook een stage bij een kunstorganisatie. Dit levert waardevolle werkervaring op en biedt u de allerbelangrijkste connecties in uw branche.

Brede aanpak

Terwijl je studie zich concentreert op jouw vakgebied van ontwerp, film, muziek of theater, heb je de kans om een ​​interdisciplinaire benadering van je werk te volgen. Als je student bent in design, muziek of theater, kun je misschien ook een aanvullende cursus volgen uit een andere discipline in de schone kunsten.

En omdat alle kunstenaars wat zakelijke kennis nodig hebben, voltooit u een cursus in kunstbeheer en marketing als onderdeel van het programma.

Creatief kapitaal

Maak deel uit van de bloeiende en internationaal erkende creatieve scene van Wellington. Tijdens je studie heb je de gelegenheid om samen te werken met je artistieke collega's en veel van de beste kunstprofessionals uit Nieuw-Zeeland.

Gemeenschap

Word deel van een gemeenschap van getalenteerde en gelijkgestemde studenten uit alle kunstdisciplines. Je werkt nauw samen met andere postdoctorale studenten in het programma om ideeën en inspiratie te delen.

Werkdruk

Voltijdstudenten kunnen een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten.

Beurzen

Wanneer u zich aanmeldt voor het programma, komt u automatisch in aanmerking voor een MFA (CP) -beurs die uw collegegeld gedeeltelijk dekt.

Je komt mogelijk in aanmerking voor andere beurzen en kunt deze zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder