Master of Engineering in Regulatory Biomedical Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

23670_rbme1.jpg

Programma overzicht

De Master of Engineering in Regulatory Biomedical Engineering (rBME) is een interdisciplinair programma dat wordt aangeboden door het Department of Biomedical Engineering in samenwerking met GW's School of Medicine and Health Sciences. Het programma richt zich op de noodzaak om de volgende generatie biomedische ingenieurs op te leiden in de specifieke vaardigheden die betrekking hebben op regelgevingswetenschap, biomedische innovatie en ondernemerschap.

Studenten in dit programma kunnen verwachten cursussen te volgen in de grondbeginselen van biomedische technologie, wereldwijde regelgevingsaangelegenheden, regelgevingsstrategie bij de ontwikkeling van apparaten en diagnostiek, naleving van regelgeving, technisch octrooirecht, medische metingen en instrumentontwerp.

Bovendien kunnen studenten ervaring opdoen met SBIR / STTR-subsidieaanvragen en / of FDA Premarket Notification (510 (k)) -inzendingen voor medische hulpmiddelen.

Studenten die het programma voltooien, verwerven vaardigheden die vergelijkbaar zijn met die van een ingenieur met vijf tot zeven jaar ervaring, waardoor ze concurrerend zijn in de medische hulpmiddelen- of beeldvormingsindustrie. Studenten zullen worden uitgerust om interne regelgevende expertise te bieden aan apparaatbedrijven of om lid te worden van regelgevende en nalevingsinstellingen van de overheid.

Programma-eisen

Kredieturen: in totaal 30 credits verdeeld over vier actuele gebieden:

 • Biomedische cursus en practicum (12 studiepunten)
 • Regulatory issues (9 credits)
 • Octrooirecht voor ingenieurs (3 studiepunten)
 • Gerichte keuzevakken uit verschillende disciplines (6 studiepunten)

Duur: 12-24 maanden of 3 semesters

Toelatingsvoorwaarden

 • Minimaal 3,0 GPA (op een schaal van 4,0) behaald op de laatste 60 credit-uren van niet-gegradueerde cursussen.
 • Succesvolle indiening van het online aanvraagformulier, examenscores en andere documenten zoals beschreven in de toelatingseisen .
 • GRE kan worden afgeweken voor mensen met aanzienlijke werkervaring.

Alle aanvragers - voor het eerst of overstappen - naar een Master of Science (MS) of Master of Engineering (M.Eng.) Programma aan de School of Engineering & Applied Science moeten voldoen aan de toelatingseisen om in aanmerking te komen voor een van de programma's op ZEEËN.

Application Checklist

Aanvragers moeten de volgende materialen verstrekken om in aanmerking te komen voor een afgestudeerd programma bij SEAS:

 1. Online aanvraagformulier invullen
 2. Afschriften
 3. GRE examen scores
  • Internationale aanvragers: TOEFL, IELTS of PTE Academische scores
 4. Aanbevelingsbrieven
 5. Verklaring van doel
 6. CV / CV
 7. Aanvraagkosten
Engelse taal examenvereisten
 • Alle visumzoekende internationale aanvragers moeten TOEFL-, IELTS- of PTE Academic-scores indienen bij SEAS om in aanmerking te komen voor toelating.
 • Geef alleen uw meest recente testscores op. Scores mogen niet meer dan twee jaar oud zijn.
Minimale scorevereisten

IELTS

 • 6.0 algemeen zonder individuele score lager dan 5.0.
 • Kandidaten voor de graduate-programma's in Engineering Management, Systems Engineering of Data Analytics moeten een minimumscore van 7,0 hebben zonder individuele score onder 6,0.
 • Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een totale bandenscore van 7,0 hebben zonder individuele score lager dan 6,0.

TOEFL

 • 80 op het internetexamen (iBT) of 550 op het papieren examen
 • Kandidaten voor de graduate-programma's in Engineering Management, Systems Engineering of Data Analytics moeten een minimumscore van 100 halen op het internetexamen.
 • Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een 600 hebben op het papieren examen of 100 op het internet-examen.

PTE Academic

 • 53. Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een score van minimaal 68 hebben.
Uitzonderingen

Uitzonderingen worden verleend aan aanvragers die:

 • In het bezit zijn van een bachelor-, master- of doctoraatsdiploma van een instelling waar Engels de instructietaal is EN de officiële taal van het land waarin de universiteit is gevestigd.
 • Houd een bachelor-, master- of doctoraatsdiploma van een instelling in een land dat in aanmerking komt voor de examenvrijstelling in het Engels .
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Lees meer

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Lees Minder