Master of Engineering in Industry 4.0

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor alle pioniers wiens doel altijd een horizon verder is

Van de netwerkfabriek tot de ontwikkeling van volledig nieuwe digitale producten en diensten, de vierde industriële revolutie is een uitdagende tijd om nieuwe kansen te overwinnen en te benutten. In ons masterprogramma Industrie 4.0 word je getraind als een interdisciplinaire expert en leer je hoe complexe systemen en fabrieken worden gepland en gecontroleerd. U zult altijd rekening houden met de individuele werknemers in het bedrijf en deze integreren in de huidige ontwikkelingen - Workplace Management 4.0.

Hoofdgebieden van studie

  • Industriële engineering (bijv. Smart Product Engineering, Smart Service Engineering)
  • Economie / Business Management (bijv. Industry 4.0 Transformation Management, Industry 4.0 Workplace Management)
  • Engineering en economische integratie (bijv. IT-beheer, prestatiebeheer)
  • Leiderschap Assessment Center
  • Leiderschapskwaliteiten
  • Onderzoeksvaardigheden

specialisaties

  • Smart Engineering
  • Data Engineering
  • Systems Engineering

In het buitenland studeren

Internationale zomerschool in de 1e. Semester

Praktijk

Praktische projecten, bedrijfsspellen, laboratoria, excursies (optie voor voltijd en deeltijd)

Je hebt je masterdiploma in Industrie 4.0 succesvol afgerond? Wat is het volgende?

Je masterdiploma in Industrie 4.0 biedt je een breed scala aan werkperspectieven. Pioniers zoals jij zijn te vinden in elke sector waar leidinggevenden in de Industry 4.0 vooroplopen.

Er is veel vraag naar bekwame ingenieurs met expertise in slimme producten, slimme services, digitale strategieën, digitale bedrijfsmodellen en transformatiebeheer, evenals project- en verandermanagement. Bovendien stijgt deze trend in alle sectoren van de economie en de industrie, evenals in onderzoek en ontwikkeling.

Wat dacht u van een carrière in consulting om verschillende industrieën op weg naar succes te maken voor Industrie 4.0?

Neem je liever een positie aan de interface van Smart Engineering en Smart Factory om de interactie tussen mens en machine te verbeteren?

Misschien neemt u liever de start op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en creëert u vandaag al de volgende generatie innovatie en maakt u deze klaar voor de markt?

Misschien overweeg je om als strategiemanager op te stijgen en het brein achter de routekaart voor Industry 4.0 en verder te worden? En wat te denken van een carrière in de ontwikkeling van de producten en diensten van morgen?

Wat je ook besluit, er is veel vraag als ingenieur en leidinggevende in alle industrieën en sectoren met je master in Industry 4.0.

Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

The private university XU Exponential University is Germany’s first university to focus exclusively on digitization and technology. At Studio Five on the grounds of the Filmpark Babelsberg in Potsdam, ... Lees meer

The private university XU Exponential University is Germany’s first university to focus exclusively on digitization and technology. At Studio Five on the grounds of the Filmpark Babelsberg in Potsdam, we set up a campus that focuses specifically on the education, advancement, and networking of future heroes of digital change. A place for you! Lees Minder