Master of Engineering Leadership in high-performance gebouwen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Final Round CAN en USA 2021 opnames: Deadline voor aanmelding 1 september 2020.

* Het aanmeldingssysteem opent op 1 januari 2021 voor alle 2022 opnames.

De Master of Engineering Leadership (MEL) in high-performance gebouwen is bedoeld voor ingenieurs en architecten die een verschil willen maken in de bouwsector. Afgestudeerden van dit programma zullen de technische en leiderschapsvaardigheden hebben om de energieprestaties van bestaande gebouwen te verbeteren en geïntegreerde hoogwaardige energiesystemen voor nieuwe gebouwen te ontwerpen.

Het energieverbruik in gebouwen levert een belangrijke bijdrage aan de uitstoot van broeikasgassen, waardoor het een hoge prioriteit krijgt om energie-efficiëntere gebouwen te ontwerpen en bestaande gebouwen aan te passen. Dit is een groeiende sector, met kansen op het gebied van advies, bouw, productie en overheid. Nu overheden op alle niveaus de normen voor energiebesparing verhogen, is er behoefte aan professionals die het voortouw kunnen nemen bij het ontwerpen van de geïntegreerde hoogpresterende energiesystemen in onze gebouwde omgeving.

Werkgevers bij de overheid en de industrie zijn op zoek naar professionals die over de creatieve en visionaire vaardigheden beschikken om de processen en systemen te ontwikkelen die tot blijvende verandering kunnen leiden. Gecombineerd met sterk leiderschap en zakelijke vaardigheden, helpt dit programma u om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, teams te beheren en projecten te leiden - een vaardigheidsset die zeer relevant is in de huidige zakelijke omgeving.

De MEL is een opleiding van 12 maanden die in januari begint. Terwijl 60 procent van uw High Performance Buildings-cursussen zich zal richten op uw technische specialisatie, zijn de overige 40 procent cursussen voor leiderschapsontwikkeling die uw zakelijke, communicatie- en mensenvaardigheden zullen verbeteren. De levering van de management- en leiderschapscursussen vindt plaats in samenwerking met UBC 's Sauder School of Business.

Snelle feiten

 • Diploma: Master of Engineering Leadership
 • Onderwerp: Engineering
 • Wijze van levering: On-campus
 • Specialisatie: Hoogwaardige gebouwen
 • Programmaonderdelen: alleen cursussen
 • Faculteit: Faculteit Technische Natuurwetenschappen
 • School: School voor architectuur en landschapsarchitectuur

De Master of Engineering Leadership (MEL) in High-Performance Buildings is een professionele graad voor architecten en ingenieurs die willen excelleren en innovatie in de bouwsector willen stimuleren. Dit hybride masterprogramma combineert architectuur- en engineeringopleidingen op graduaatniveau met UBC Sauder School of Business-cursussen, waardoor je de vaardigheden en het zelfvertrouwen hebt om je carrière in nieuwe richtingen te nemen.

Over de hele wereld is er een toenemende vraag naar hoogwaardige gebouwen - gebouwen die onze stedelijke omgeving verbeteren door een lager energieverbruik en een lagere uitstoot van broeikasgassen en tegelijkertijd de algehele ervaring verbeteren van degenen die ze gebruiken. Overheden en toonaangevende organisaties zoeken architecten en ingenieurs met een geïntegreerd begrip van energiesystemen en regeneratieve ontwikkeling om de volgende generatie hoogwaardige gebouwen te ontwerpen. Ze zijn ook op zoek naar personen die over de zakelijke inzichten en interpersoonlijke vaardigheden beschikken om multidisciplinaire teams te leiden en verandering te begeleiden.

Kies voor Engineering en Business

De MEL in High-Performance Buildings biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor je de strategische vaardigheden krijgt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Je volgt architecturale cursussen over het ontwerpen van groene gebouwen en technische cursussen over energiemodellering en -ontwerp. Bedrijfscursussen aangeboden door de best gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in bedrijfsstrategie en innovatie, operaties en logistiek, projectmanagement en organisatorisch leiderschap.

Krijg een concurrentievoordeel

In dit 12 maanden durende programma zult u:

 • Word ondergedompeld in een dynamische en geïntegreerde onderzoeksomgeving die de velden van engineering en architectuur samenbrengt.
 • Verbeter uw technische en analytische vaardigheden door middel van een projectgebaseerd curriculum met praktische leermogelijkheden, waaronder twee interdisciplinaire sluitstukprojecten waarbij u de milieuprestaties van een bestaand gebouw verbetert en een krachtig energiesysteem ontwikkelt voor een nieuw gebouw.
 • Studeer onder gerenommeerde docenten en experts uit de industrie aan een van 's werelds beste 40-universiteiten.
 • Breid uw professionele netwerk uit terwijl u samenwerkt met andere MEL-studenten.
 • Verwerf de fundamentele zakelijke, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en zelfverzekerd posities met verhoogde verantwoordelijkheid in te nemen.

Algemene vereisten

 • Undergraduate-diploma met een algemeen gemiddelde van 76%
 • Document waaruit uw huidige staatsburgerschap blijkt (meestal een paspoort of een ander burgerschapsdocument uit uw land) of uw Canadese permanente verblijfsvergunning

Programma Specifieke Vereisten

 • Undergraduate-diploma in engineering of architectuur
 • Drie of meer jaar relevante werkervaring in de bouwsector

Engelse taalvereisten

Als je je diploma hebt behaald aan een universiteit buiten Canada waar Engels niet de primaire instructietaal is, moet je resultaten van een Engels taalvaardigheidsexamen indienen als onderdeel van je aanvraag:

 • Als je bachelor of masterdiploma buiten Canada is afgerond aan een Engels sprekende universiteit, accepteren we een officieel bewijs van de Engelse taalvaardigheidsbrief van de universiteit, waarin staat dat de primaire voertaal voor je opleiding Engels was.
 • Als je bachelor- of masterdiploma niet in het Engels is gegeven, moet je een geldige Engelse taalbeheerscore opgeven:
  • TOEFL (test van het Engels als vreemde taal):
   • Een minimum score van 90 (internet-based examen), met een minimale component score van 22 [in lezen, luisteren] en een minimale component score van 21 [in schrijven, spreken]
   • Minimale score 55 elk voor lezen, luisteren en schrijven (in de op papier gebaseerde test), met 4.0 op de test van geschreven Engels (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimale overall band score van 6.5 zonder andere component score minder dan 6.0 van de academische (NIET algemene) IELTS test
 • De taalvaardigheidstoetsen in het Engels moeten binnen de laatste 24 maanden zijn afgelegd op het moment dat u uw aanvraag indient. Als uw Engelse taalvaardigheidsresultaten binnenkort aflopen, moet u de officiële resultaten (naast de niet-officiële resultaten ingediend bij uw online aanvraag) indienen bij de University of British Columbia, afdeling Graduate School Admissions (IELTS) of met code 0965 (TOEFL). Officiële testresultaten moeten rechtstreeks van de organisatie van afgifte worden ontvangen vóór de vervaldatum van 24 maanden. De afdeling is niet verantwoordelijk voor studenten die hun resultaten niet kunnen indienen nadat ze zijn verlopen.
 • Studenten moeten hun officiële testresultaten rechtstreeks bij UBC indienen via de instructies voor het indienen van uw documenten om uw aanvraag volledig te maken.

Degree voordelen

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Upgrade uw technische vaardigheden

Je krijgt een geïntegreerde technische basis in het ontwerpen en modelleren van energiesystemen, waardoor je een technisch leider wordt in geïntegreerd ontwerp en de constructie en het onderhoud van energiesystemen voor groene gebouwen.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd.

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Krijg een professionele masteropleiding aan een universiteit van wereldklasse

UBC is een van 's werelds top 40 universiteiten en haar programma's en professoren hebben een wereldwijde reputatie voor uitmuntendheid. De faculteit Toegepaste Wetenschappen van UBC is de thuisbasis van een van de beste technische scholen in Noord-Amerika en de instructeurs in de School voor Architectuur en Landschapsarchitectuur zijn erkende leiders in hun vakgebied.

UBC Sauder School of Business staat op de eerste plaats in Canada en 38e in de wereld voor bedrijfs- en managementstudies, en de school staat bekend om haar toewijding aan rigoureus, relevant en ervaringsgericht onderwijs.

Breid je netwerk uit

Als student in het MEL in High-Performance Buildings-programma, zal je je persoonlijke en professionele netwerk laten groeien door:

 • leren van wereldberoemde docenten die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en exploiteren van groene gebouwen
 • samen studeren met gemotiveerde collega's die een gevarieerd scala aan werkervaring en perspectieven bieden voor het programma
 • het volgen van zakelijke cursussen met studenten van andere professionele graduate programma's in de faculteit van Applied Science - betrokken en ambitieuze professionals uit de multidisciplinaire MEL en Master of Health Leadership and Policy-programma's

"Ons programma betrekt een aantal van de beste beoefenaars in het veld om onze toegepaste cursussen te geven. We gebruiken een teamgerichte aanpak die deskundigen op het gebied van energiemodellering, groen bouwen en regeneratief ontwerp rechtstreeks met onze studenten laat werken. "- Ron Kellett

Ga verder

Professionals die een technische specialisatie beheersen en de fundamenten van het bedrijf hebben een duidelijk concurrentievoordeel. De vraag van zowel de overheid als de werkgevers in de industrie, onze afgestudeerden gaan met succes naar gewilde functies en nieuwe industriële sectoren.

"Professionals die de taal van zowel engineering als het bedrijfsleven kunnen" spreken ", zullen eerder succesvol zijn in het implementeren van nieuwe ideeën in met name commerciële gebouwen." - Dr. Adam Rysanek

Carrièremogelijkheden

De MEL in High-Performance Buildings-graad biedt een sterke technische basis in het ontwerpen van energiesystemen, waardoor u een technisch leider wordt in het geïntegreerde ontwerp, de constructie en het onderhoud van energiesystemen voor groene gebouwen. Deze technische basis wordt gecompenseerd door cursussen in leiderschap en bedrijf, waardoor u over een krachtige set vaardigheden beschikt om toezicht te houden op het ontwerp van groene gebouwen, vanaf de eerste planningsfase tot en met implementatie en exploitatie. Voorbeelden van typische functies voor afgestudeerden zijn onder meer Ingenieursadviseur, LEED-professional, stads- of gemeentelijke planner, code- en statutenontwikkelaar, projectmanager in architecten- en ingenieursbureaus, energieauditor gebouwen en energiemanager.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Lees meer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Lees Minder