Master of Engineering Leadership in Urban Systems

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Final Round CAN en USA 2021 opnames: Deadline voor aanmelding 1 september 2020.

* Het aanmeldingssysteem opent op 1 januari 2021 voor alle 2022 opnames.

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Urban Systems is een professionele graad voor systeemdenkers die complexe infrastructuuruitdagingen willen aanpakken. Dit hybride programma combineert opleidingen op het gebied van techniek en stadsplanning met UBC Sauder School of Business-cursussen, waardoor u de vaardigheden en het zelfvertrouwen krijgt om uw carrière uit te bouwen en innovatie in stedenbouw te stimuleren.

Organisaties in de publieke en private sector hebben stedenbouwkundigen en ingenieurs nodig die over technische besluitvormingskennis beschikken om stedelijke infrastructuur en diensten efficiënt te ontwerpen en te beheren. Ze hebben mensen nodig met een multidisciplinair perspectief die het complexe samenspel van sociale, ecologische en financiële factoren van de gebouwde omgeving begrijpen. Ze zijn ook op zoek naar mensen met het zakelijke perspectief en de interpersoonlijke vaardigheden om teams te leiden en verandering te begeleiden.

Snelle feiten

 • Diploma: Master of Engineering Leadership
 • Onderwerp: Engineering
 • Wijze van levering: On-campus
 • Specialisatie: Stedelijke systemen
 • Programmaonderdelen: alleen cursussen
 • Faculteit: Faculteit Technische Natuurwetenschappen
 • School: School of Community and Regional Planning

Kies voor Engineering en Business

Het MEL in Urban Systems-programma biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor u de strategische vaardigheden krijgt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Cursussen in engineering en stedenbouw bestrijken de hele waardeketen van de industrie, van de sociale context van infrastructuur en planning tot ingenieur en ontwerp, projectlevering en activabeheer. Bedrijfscursussen aangeboden door de best gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in bedrijfsstrategie en innovatie, operaties en logistiek, projectmanagement en organisatorisch leiderschap.

Studeer fulltime of parttime

Je kunt het programma zowel voltijds (12 maanden) als deeltijds (24 maanden) volgen. Met de fulltime optie van 12 maanden voltooit u uw studie in één jaar, waardoor u uw kennisbasis en vaardigheden in een geconcentreerd tijdsbestek uitbreidt.

De parttime optie van 24 maanden is voor degenen die willen blijven werken terwijl ze hun zakelijke en technische kennis opbouwen. Door werk en studie met elkaar in evenwicht te brengen, kunt u uw nieuwe vaardigheden onmiddellijk toepassen op uw werkplek en technische en leiderschapsuitdagingen van werk meenemen naar klassikale discussies. Deze parttime versie van de MEL in Urban Systems is ook een kans om gedurende meer dan twee jaar uw professionele netwerk op te bouwen. Studenten die deze optie volgen, kunnen verwachten dat ze twee werkdagen per week op de campus zijn (ongeveer 10 uur in totaal).

Krijg een concurrentievoordeel

Tijdens het 12 maanden / 24 maanden programma zul je:

 • Krijg een uitgebreid begrip van de beste praktijken bij het ontwerpen en beheren van onderling afhankelijke stedelijke infrastructuursystemen en -diensten om bij te dragen aan veerkrachtiger en duurzamere steden.
 • Verbreed uw sectorspecifieke kennis door middel van een projectgebaseerd curriculum dat alle stadia van de levenscyclus van gemeenschaps- en infrastructuursystemen omvat.
 • Studeer onder gerenommeerde faculteit en industrie-experts.
 • Breid uw professionele netwerk uit terwijl u samenwerkt met andere MEL-studenten.
 • Verwerf de fundamentele zakelijke, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en zelfverzekerd posities met verhoogde verantwoordelijkheid in te nemen.

Algemene vereisten

 • Undergraduate-diploma met een algemeen gemiddelde van 76% ( UBC GPA-equivalenten voor masterprogramma's (MEL en MHLP) vindt u hier)
 • Document waaruit uw huidige staatsburgerschap blijkt (meestal een paspoort of een ander burgerschapsdocument uit uw land) of uw Canadese permanente verblijfsvergunning

Programma Specifieke Vereisten

 • Undergraduate degree in een discipline met betrekking tot stedelijke systemen (een graad in engineering is niet vereist voor het invoeren van programma's)
 • Drie of meer jaar relevante werkervaring

Engelse taalvereisten

Als je je diploma hebt behaald aan een universiteit buiten Canada waar Engels niet de primaire instructietaal is, moet je resultaten van een Engels taalvaardigheidsexamen indienen als onderdeel van je aanvraag:

 • Als je bachelor of masterdiploma buiten Canada is afgerond aan een Engels sprekende universiteit, accepteren we een officieel bewijs van de Engelse taalvaardigheidsbrief van de universiteit, waarin staat dat de primaire voertaal voor je opleiding Engels was.
 • Als je bachelor- of masterdiploma niet in het Engels is gegeven, moet je een geldige Engelse taalbeheerscore opgeven:
  • TOEFL (test van het Engels als vreemde taal):
   • Een minimum score van 90 (internet-based examen), met een minimale component score van 22 [in lezen, luisteren] en een minimale component score van 21 [in schrijven, spreken]
   • Minimale score 55 elk voor lezen, luisteren en schrijven (in de op papier gebaseerde test), met 4.0 op de test van geschreven Engels (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimale overall band score van 6.5 zonder andere component score minder dan 6.0 van de academische (NIET algemene) IELTS test
 • De taalvaardigheidstoetsen in het Engels moeten binnen de laatste 24 maanden zijn afgelegd op het moment dat u uw aanvraag indient. Als uw Engelse taalvaardigheidsresultaten binnenkort aflopen, moet u de officiële resultaten (naast de niet-officiële resultaten ingediend bij uw online aanvraag) indienen bij de University of British Columbia, afdeling Graduate School Admissions (IELTS) of met code 0965 (TOEFL). Officiële testresultaten moeten rechtstreeks van de organisatie van afgifte worden ontvangen vóór de vervaldatum van 24 maanden. De afdeling is niet verantwoordelijk voor studenten die hun resultaten niet kunnen indienen nadat ze zijn verlopen.
 • Studenten moeten hun officiële testresultaten rechtstreeks bij UBC indienen via de instructies voor het indienen van uw documenten om uw aanvraag volledig te maken.

Degree voordelen

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Update uw technische vaardigheden

Het programma laat je kennismaken met de kritische aspecten van het ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden en deconstrueren van gebouwde infrastructuur. Je krijgt het brede technische inzicht dat nodig is om besluitvorming op strategisch niveau te ondersteunen, waarbij zorgvuldig rekening wordt gehouden met de complexe onderlinge afhankelijkheden die ten grondslag liggen aan stedelijke infrastructuursystemen.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd.

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Krijg een professionele master van een universiteit van wereldklasse

UBC is een van 's werelds top 40 universiteiten en haar programma's en professoren hebben een wereldwijde reputatie voor uitmuntendheid. De Faculteit Toegepaste Wetenschappen van UBC is de thuisbasis van een van de beste technische scholen van Noord-Amerika en de School of Community and Regional Planning biedt een educatieve omgeving van wereldklasse met docenten die erkende experts zijn in sociale, langetermijn- en regionale planning. .

UBC Sauder School of Business staat op de eerste plaats in Canada en 38e in de wereld voor bedrijfs- en managementstudies, en de school staat bekend om haar toewijding aan rigoureus, relevant en ervaringsgericht onderwijs.

Breid je netwerk uit

Als student in het MEL in Urban Systems-programma, zal je je persoonlijke en professionele netwerk laten groeien door:

 • Leren van wereldberoemde faculteitsleden van zowel UBC Engineering als de School of Community and Regional Planning.
 • Studeren samen met gemotiveerde leeftijdsgenoten die een breed scala aan werkervaring en perspectieven aan het programma toevoegen.
 • Bedrijfscursussen volgen met studenten van andere professionele afstudeerprogramma's in de faculteit Toegepaste Wetenschappen - betrokken en ambitieuze professionals van de andere multidisciplinaire MEL- en Master of Health Leadership and Policy-programma's.

"Het multidisciplinaire karakter van het Urban Systems-programma weerspiegelt hoe stedelijke infrastructuurprojecten daadwerkelijk worden ontworpen en beheerd, waar mensen met expertise in stadsplanning en engineering samenkomen om grote en complexe vraagstukken aan te pakken." - Stephanie Chang

Ga verder

Studenten met brede technische kennis en verstand van zaken hebben een duidelijk concurrentievoordeel. Onze afgestudeerden zijn lokaal, nationaal en internationaal gewild en hebben met succes functies bekleed bij gemeenten, nutsbedrijven, transportbedrijven en technische adviesbureaus als planners, beleidsadviseurs en ondernemers.

"Onze afgestudeerden zijn werkklare banen, zowel in de publieke als in de particuliere sector, en brengen innovatief denken met zich mee om stedelijke centra in staat te stellen te groeien terwijl ze groeien." - Susan Nesbit

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Lees meer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Lees Minder