Master of Engineering Leadership in Integrated Water Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

* Het applicatiesysteem opent op 1 januari 2020

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Integrated Water Management is ontworpen voor ingenieurs en afgestudeerden in de milieukunde die geavanceerde en duurzame waterbeheerinitiatieven willen ontwikkelen en leiden. Deelnemers aan het programma zullen leren hoe ze fysische, chemische en biologische eenheidsprocessen en -processen kunnen toepassen op waterbronnen en zullen vertrouwd raken met regelgevende en milieukaders.

Water is een strategische hulpbron en toegang tot schoon en veilig water is essentieel voor het welzijn van de mens. De vraag naar betere watersystemen heeft ertoe geleid dat mensen met de technische vaardigheden dringend behoefte hebben aan praktische oplossingen op het gebied van waterbehandeling, monitoringinstrumenten, informatietechnologie, efficiënt watergebruik en hergebruik, en nieuwe biotechnologieën.

De combinatie van technische expertise en leiderschapscursussen helpt u bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, het managen van teams en directe projecten - een vaardigheden die zeer relevant zijn in de zakelijke omgeving van vandaag. Afgestudeerden van deze MEL-graad zullen in staat zijn om de complexe toolset van technische en leiderschapskennis die is opgedaan in het programma toe te passen op een breed scala van particuliere sector-, institutionele en overheidsorganisaties die zich bezighouden met watergebruik, behandeling, onderzoek en bescherming.

De MEL is een 12-maanden durende graad die begint in januari. Terwijl 70 procent van uw cursussen Integrated Water Management zich concentreert op uw technische specialisatie, is de resterende 30 procent leiderschapsontwikkelingscursussen die uw bedrijf, communicatie en mensenvaardigheden zullen verbeteren. De levering van de management- en leiderschapscursussen gebeurt in samenwerking met de Sauder School of Business van UBC .

Snelle feiten

 • Diploma: Master of Engineering Leadership
 • Onderwerp: Engineering
 • Wijze van levering: op de campus
 • Specialisatie: integraal waterbeheer
 • Programmaonderdelen: alleen cursussen
 • Faculteit: Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Integrated Water Management is een professionele graad voor afgestudeerden in ingenieurs en milieukunde die willen excelleren en innovatie willen stimuleren in initiatieven voor duurzaam waterbeheer. Dit hybride masterprogramma combineert technische cursussen op graduaatniveau met UBC Sauder School of Business-cursussen, waardoor je de vaardigheden en het zelfvertrouwen hebt om je carrière in nieuwe richtingen te nemen.

Overheden en organisaties uit de particuliere sector in verschillende sectoren zoeken professionals met de multidisciplinaire technische vaardigheden en het geïntegreerde perspectief om duurzame oplossingen voor waterbronnen te ontwikkelen. Ze hebben individuen nodig die zowel een breed begrip hebben van regelgevingskaders als een gedetailleerde kennis hebben van de fysieke, chemische en biologische aspecten van operaties en processen. Ze zijn ook op zoek naar personen die over de zakelijke inzichten en interpersoonlijke vaardigheden beschikken om multidisciplinaire teams te leiden en verandering te begeleiden.

Kies voor Engineering en Business

De MEL in Integrated Water Management biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor u over de strategische vaardigheden beschikt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Engineeringcursussen omvatten het volledige spectrum van waterbeheer, inclusief technische hydrologie, ontwerp van waterbehandelingssystemen, mechanica voor omgevingsfluïda en strategieën voor water- en afvalwaterbeheer. Bedrijfscursussen aangeboden door de top-gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in strategie en innovatie, organisatorisch leiderschap en duurzaamheid overwegingen.

Studeer fulltime of parttime

U kunt het programma voltijds (12 maanden) of deeltijds (24 maanden) volgen. Met de voltijdoptie van 12 maanden voltooi je je studies in een jaar en breid je je kennisbasis en vaardigheden uit in een geconcentreerd tijdsbestek.

De parttime optie van 24 maanden is voor degenen die willen blijven werken terwijl ze hun zakelijke en technische kennis opbouwen. Door werk en studie met elkaar in evenwicht te brengen, kun je je nieuwe vaardigheden onmiddellijk op je werkplek toepassen en technische en leiderschapsuitdagingen uit je werk meenemen naar de klas. Deze parttime versie van de MEL in Integrated Water Management is ook een kans om uw professionele netwerk over twee jaar op te bouwen. Studenten die deze optie nastreven, verwachten elke week twee weekdagen op de campus te zijn (in totaal ongeveer 10 uur).

Krijg een concurrentievoordeel

In slechts 12 maanden / 24 maanden zal deze master:

 • leer hoe u fysische, chemische en biologische eenheidsbewerkingen en -processen toepast op waterbronnen, terwijl u ook uw bekendheid met regelgevende en milieukaders kunt vergroten
 • verscherp uw technische en analytische vaardigheden door middel van een op projecten gebaseerd curriculum dat alle stadia van de waardeketen van de branche omvat en dat praktijkgerichte leermogelijkheden omvat
 • studeer bij gerenommeerde faculteit en industrie-experts bij een van 's werelds top 40 universiteiten
 • breid je professionele netwerk uit terwijl je samenwerkt met andere MEL-studenten
 • verwerf de fundamentele zaken, projectmanagement en interpersoonlijke vaardigheden om je carrière te bevorderen en vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid

Lees meer over deze innovatieve professionele master van onze studenten en professoren.

Algemene vereisten

 • Undergraduate-diploma met een algemeen gemiddelde van 76%
 • Document waaruit uw huidige staatsburgerschap blijkt (meestal een paspoort of een ander burgerschapsdocument uit uw land) of uw Canadese permanente verblijfsvergunning

Programma Specifieke Vereisten

 • Undergraduate degree in chemische en biologische engineering, civiele techniek, geologische engineering of een verwante discipline in engineering, milieuwetenschappen, geologie, vloeistofmechanica, hydrologie, biotechnologie, biologie, biogeografie of microbiologie
 • Drie of meer jaar relevante werkervaring

Engelse taalvereisten

Als je je diploma hebt behaald aan een universiteit buiten Canada waar Engels niet de primaire instructietaal is, moet je resultaten van een Engels taalvaardigheidsexamen indienen als onderdeel van je aanvraag:

 • Als je bachelor of masterdiploma buiten Canada is afgerond aan een Engels sprekende universiteit, accepteren we een officieel bewijs van de Engelse taalvaardigheidsbrief van de universiteit, waarin staat dat de primaire voertaal voor je opleiding Engels was.
 • Als je bachelor- of masterdiploma niet in het Engels is gegeven, moet je een geldige Engelse taalbeheerscore opgeven:
  • TOEFL (test van het Engels als vreemde taal):
   • Een minimum score van 90 (internet-based examen), met een minimale component score van 22 [in lezen, luisteren] en minimale component score van 21 [in schrijven, spreken]
   • Minimale score 55 elk voor lezen, luisteren en schrijven (in de op papier gebaseerde test), met 4.0 op de test van geschreven Engels (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimale overall band score van 6.5 zonder andere component score minder dan 6.0 van de academische (NIET algemene) IELTS test
 • De Engelse taalvaardigheidstoetsen moeten binnen de laatste 24 maanden zijn afgelegd op het moment dat u uw aanvraag indient. Als uw taalvaardigheidsresultaten in het Engels binnenkort aflopen, moet u de officiële resultaten (naast de niet-officiële resultaten ingediend bij uw online aanvraag) indienen bij de University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) of met code 0965 (TOEFL). Officiële testresultaten moeten rechtstreeks van de organisatie van afgifte worden ontvangen vóór de vervaldatum van 24 maanden. De afdeling is niet verantwoordelijk voor studenten die hun resultaten niet kunnen indienen nadat ze zijn verlopen.
 • Studenten moeten hun officiële testresultaten rechtstreeks bij UBC indienen via de instructies op de pagina Uw documenten indienen om uw aanvraag volledig te maken.

Degree voordelen

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Upgrade uw technische vaardigheden

Je krijgt de technische vaardigheden die nodig zijn om praktische oplossingen te ontwikkelen op gebieden zoals waterbehandeling en -monitoring, informatietechnologie, efficiënt watergebruik en hergebruik, en nieuwe biotechnologieën.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Krijg een professionele masteropleiding aan een universiteit van wereldklasse

UBC is een van 's werelds top 40 universiteiten en haar programma's en professoren hebben een wereldwijde reputatie voor uitmuntendheid. De faculteit Toegepaste Wetenschappen is de thuisbasis van een van de beste ingenieursopleidingen van Noord-Amerika, met sterke punten op het gebied van civiele techniek en chemische en biologische engineering.

UBC Sauder School of Business staat op de eerste plaats in Canada en 38e in de wereld voor zakelijke en managementstudies, en de school staat bekend om haar toewijding aan rigoureus, relevant en ervarend onderwijs.

Breid je netwerk uit

Als student in het MEL in Integrated Water Management-programma, zal je je persoonlijke en professionele netwerk laten groeien door:

 • leren van wereldberoemde docenten
 • samen studeren met gemotiveerde collega's die een gevarieerd scala aan werkervaring en perspectieven bieden voor het programma
 • het volgen van zakelijke cursussen met studenten van andere professionele graduate programma's in de faculteit van Applied Science - betrokken en ambitieuze professionals uit de multidisciplinaire MEL en Master of Health Leadership and Policy-programma's

"Als een geïntegreerd programma passen de cursussen bij elkaar om studenten kansen te bieden die moeilijk elders te vinden zijn en die zeker niet op één afdeling te vinden zijn." - Dr. Susan Baldwin

Ga verder

Professionals die een technische specialisatie en de grondbeginselen van het bedrijfsleven onder de knie hebben, hebben een duidelijk concurrentievoordeel. Op verzoek van werkgevers in zowel de overheid als de industrie, zijn onze afgestudeerden succesvol op zoek naar gewilde posities en nieuwe industriesectoren.

"Onze afgestudeerden zullen de kennis en vaardigheden hebben om hun carrière op dit spannende en voortdurend evoluerende gebied te lanceren of te verbeteren." - Dr. Susan Baldwin

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zullen lokaal, nationaal en internationaal veel gevraagd worden door werkgevers in de industrie en de overheid die op zoek zijn naar professionals die initiatieven voor duurzaam waterbeheer kunnen ontwikkelen en leveren. Afgestudeerden van het programma begonnen in functies, zoals Environmental EIT, Environmental Specialist, President

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Lees meer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Lees Minder