Master of Engineering Leadership in Integrated Water Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Final Round CAN en USA 2021 opnames: Deadline voor aanmelding 1 september 2020.

* Het aanmeldingssysteem opent op 1 januari 2021 voor alle 2022 opnames.

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Integrated Water Management is bedoeld voor ingenieurs en afgestudeerden in milieuwetenschappen die geavanceerde en duurzame waterbeheerinitiatieven willen ontwikkelen en leiden. Deelnemers aan het programma zullen leren hoe ze fysische, chemische en biologische unit-operaties en -processen kunnen toepassen op watervoorraden, en zullen vertrouwd raken met regelgevende en milieukaders.

Water is een strategische hulpbron en toegang tot schoon en veilig water is essentieel voor het welzijn van de mens. De vraag naar betere watersystemen heeft ertoe geleid dat mensen met de technische vaardigheden dringend behoefte hebben aan praktische oplossingen op het gebied van waterbehandeling, monitoringinstrumenten, informatietechnologie, efficiënt watergebruik en hergebruik, en nieuwe biotechnologieën.

De combinatie van technische expertise en leiderschapscursussen zal u helpen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, teams te beheren en projecten te leiden - een vaardighedenpakket dat zeer relevant is in de huidige zakelijke omgeving. Afgestudeerden van deze MEL-graad zullen in staat zijn om de complexe toolset van technische en leiderschapskennis die in het programma is opgedaan, toe te passen op een breed scala aan particuliere, institutionele en overheidsorganisaties die betrokken zijn bij watergebruik, -behandeling, onderzoek en bescherming.

De MEL is een opleiding van 12 maanden die in januari begint. Terwijl 70 procent van uw cursussen over geïntegreerd waterbeheer zich zal richten op uw technische specialisatie, zijn de overige 30 procent cursussen voor leiderschapsontwikkeling die uw zakelijke, communicatieve en menselijke vaardigheden zullen verbeteren. De levering van de management- en leiderschapscursussen vindt plaats in samenwerking met UBC 's Sauder School of Business.

Snelle feiten

 • Diploma: Master of Engineering Leadership
 • Onderwerp: Engineering
 • Wijze van levering: On-campus
 • Specialisatie: integraal waterbeheer
 • Programmaonderdelen: alleen cursussen
 • Faculteit: Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Integrated Water Management is een professionele graad voor afgestudeerden in ingenieurs en milieukunde die willen excelleren en innovatie willen stimuleren in initiatieven voor duurzaam waterbeheer. Dit hybride masterprogramma combineert technische cursussen op graduaatniveau met UBC Sauder School of Business-cursussen, waardoor je de vaardigheden en het zelfvertrouwen hebt om je carrière in nieuwe richtingen te nemen.

Overheden en organisaties uit de particuliere sector in verschillende bedrijfstakken zijn op zoek naar professionals met multidisciplinaire technische vaardigheden en een geïntegreerd perspectief om duurzame oplossingen voor watervoorraden te ontwikkelen. Ze hebben personen nodig die zowel een breed begrip hebben van regelgevende kaders als een gedetailleerde kennis van de fysische, chemische en biologische aspecten van operaties en processen. Ze zijn ook op zoek naar personen die zakelijk inzicht en interpersoonlijke vaardigheden hebben om multidisciplinaire teams te leiden en verandering te begeleiden.

Kies voor Engineering en Business

De MEL in Integrated Water Management biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor je de strategische vaardigheden krijgt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Technische cursussen bestrijken het hele spectrum van waterbeheer, inclusief technische hydrologie, waterbehandelingsontwerp, omgevingsfluïdummechanica en strategieën voor water- en afvalwaterbeheer. Bedrijfscursussen aangeboden door de best gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in strategie en innovatie, organisatorisch leiderschap en duurzaamheidsoverwegingen.

Studeer fulltime of parttime

Je kunt het programma zowel voltijds (12 maanden) als deeltijds (24 maanden) volgen. Met de fulltime optie van 12 maanden voltooit u uw studie in één jaar, waardoor u uw kennisbasis en vaardigheden in een geconcentreerd tijdsbestek uitbreidt.

De parttime optie van 24 maanden is voor degenen die willen blijven werken terwijl ze hun zakelijke en technische kennis opbouwen. Door werk en studie met elkaar in evenwicht te brengen, kunt u uw nieuwe vaardigheden onmiddellijk toepassen op uw werkplek en technische en leiderschapsuitdagingen van werk meenemen naar klassikale discussies. Deze parttime versie van de MEL Integraal Waterbeheer is ook een kans om gedurende meer dan twee jaar uw professionele netwerk uit te bouwen. Studenten die deze optie volgen, kunnen verwachten dat ze twee werkdagen per week op de campus zijn (ongeveer 10 uur in totaal).

Krijg een concurrentievoordeel

In slechts 12 maanden / 24 maanden zal deze master:

 • Leer hoe u fysieke, chemische en biologische unit-operaties en -processen toepast op watervoorraden, terwijl u ook uw vertrouwdheid met regelgevende en milieukaders vergroot.
 • Verbeter uw technische en analytische vaardigheden door middel van een projectgebaseerd curriculum dat alle stadia van de waardeketen van de industrie omvat en praktische leermogelijkheden omvat.
 • Studeer onder gerenommeerde docenten en experts uit de industrie aan een van 's werelds beste 40-universiteiten.
 • Breid uw professionele netwerk uit terwijl u samenwerkt met andere MEL-studenten.
 • Verwerf de fundamentele zakelijke, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en zelfverzekerd posities met verhoogde verantwoordelijkheid in te nemen.

Algemene vereisten

 • Undergraduate-diploma met een algemeen gemiddelde van 76%
 • Document waaruit uw huidige staatsburgerschap blijkt (meestal een paspoort of een ander burgerschapsdocument uit uw land) of uw Canadese permanente verblijfsvergunning

Programma Specifieke Vereisten

 • Undergraduate degree in chemische en biologische engineering, civiele techniek, geologische engineering of een verwante discipline in engineering, milieuwetenschappen, geologie, vloeistofmechanica, hydrologie, biotechnologie, biologie, biogeografie of microbiologie
 • Drie of meer jaar relevante werkervaring

Engelse taalvereisten

Als je je diploma hebt behaald aan een universiteit buiten Canada waar Engels niet de primaire instructietaal is, moet je resultaten van een Engels taalvaardigheidsexamen indienen als onderdeel van je aanvraag:

 • Als je bachelor of masterdiploma buiten Canada is afgerond aan een Engels sprekende universiteit, accepteren we een officieel bewijs van de Engelse taalvaardigheidsbrief van de universiteit, waarin staat dat de primaire voertaal voor je opleiding Engels was.
 • Als je bachelor- of masterdiploma niet in het Engels is gegeven, moet je een geldige Engelse taalbeheerscore opgeven:
  • TOEFL (test van het Engels als vreemde taal):
   • Een minimum score van 90 (internet-based examen), met een minimale component score van 22 [in lezen, luisteren] en een minimale component score van 21 [in schrijven, spreken]
   • Minimale score 55 elk voor lezen, luisteren en schrijven (in de op papier gebaseerde test), met 4.0 op de test van geschreven Engels (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimale overall band score van 6.5 zonder andere component score minder dan 6.0 van de academische (NIET algemene) IELTS test
 • De taalvaardigheidstoetsen in het Engels moeten binnen de laatste 24 maanden zijn afgelegd op het moment dat u uw aanvraag indient. Als uw Engelse taalvaardigheidsresultaten binnenkort aflopen, moet u de officiële resultaten (naast de niet-officiële resultaten ingediend bij uw online aanvraag) indienen bij de University of British Columbia, afdeling Graduate School Admissions (IELTS) of met code 0965 (TOEFL). Officiële testresultaten moeten rechtstreeks van de organisatie van afgifte worden ontvangen vóór de vervaldatum van 24 maanden. De afdeling is niet verantwoordelijk voor studenten die hun resultaten niet kunnen indienen nadat ze zijn verlopen.
 • Studenten moeten hun officiële testresultaten rechtstreeks bij UBC indienen via de instructies voor het indienen van uw documenten om uw aanvraag volledig te maken.

Degree voordelen

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Upgrade uw technische vaardigheden

Je krijgt de technische vaardigheden die nodig zijn om praktische oplossingen te ontwikkelen op gebieden zoals waterbehandeling en -monitoring, informatietechnologie, efficiënt watergebruik en hergebruik, en nieuwe biotechnologieën.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Krijg een professionele masteropleiding aan een universiteit van wereldklasse

UBC is een van 's werelds top 40 universiteiten en haar programma's en professoren hebben een wereldwijde reputatie voor uitmuntendheid. De faculteit Toegepaste Wetenschappen is de thuisbasis van een van de beste ingenieursopleidingen van Noord-Amerika, met sterke punten op het gebied van civiele techniek en chemische en biologische engineering.

UBC Sauder School of Business staat op de eerste plaats in Canada en 38e in de wereld voor bedrijfs- en managementstudies, en de school staat bekend om haar toewijding aan rigoureus, relevant en ervaringsgericht onderwijs.

Breid je netwerk uit

Als student in het MEL in Integrated Water Management-programma, zal je je persoonlijke en professionele netwerk laten groeien door:

 • leren van wereldberoemde docenten
 • samen studeren met gemotiveerde collega's die een gevarieerd scala aan werkervaring en perspectieven bieden voor het programma
 • het volgen van zakelijke cursussen met studenten van andere professionele graduate programma's in de faculteit van Applied Science - betrokken en ambitieuze professionals uit de multidisciplinaire MEL en Master of Health Leadership and Policy-programma's

"Als een geïntegreerd programma passen de cursussen bij elkaar om studenten kansen te bieden die moeilijk elders te vinden zijn en die zeker niet op één afdeling te vinden zijn." - Dr. Susan Baldwin

Ga verder

Professionals die een technische specialisatie beheersen en de fundamenten van het bedrijf hebben een duidelijk concurrentievoordeel. De vraag van zowel de overheid als de werkgevers in de industrie, onze afgestudeerden gaan met succes naar gewilde functies en nieuwe industriële sectoren.

"Onze afgestudeerden zullen de kennis en vaardigheden hebben om hun carrière op dit spannende en voortdurend evoluerende gebied te lanceren of te verbeteren." - Dr. Susan Baldwin

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zullen lokaal, nationaal en internationaal veel gevraagd zijn door werkgevers in de industrie en de overheid die op zoek zijn naar professionals die duurzame waterbeheerinitiatieven kunnen ontwikkelen en leveren. Afgestudeerden van het programma begonnen in functies, zoals Environmental EIT, Environmental Specialist, President & CEO.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Lees meer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Lees Minder