Master of Engineering Leadership in Dependable Software Systems

Algemeen

Beschrijving van opleiding

* Het applicatiesysteem opent op 1 januari 2020

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Betrouwbare Softwaresystemen is ontworpen voor software-engineers die de principes en technieken willen onderzoeken voor het handhaven van de integriteit en betrouwbaarheid van softwaresystemen in uiteenlopende toepassingsgebieden.

Dit programma zal de software-professionals van morgen uitrusten met een grondige kennis van de principes en technieken voor het ontwikkelen van betrouwbare systemen, waaronder softwaretests en -verificatie, foutbestendige computing, computerbeveiliging en softwareprocessen. Naast het verwerven van specialistische vaardigheden, biedt het programma de mogelijkheid om zich te concentreren op cursussen die een basis leggen voor projectmanagement, communicatie en leiderschapsvaardigheden - om afgestudeerden voor te bereiden op effectieve technische managers die goed zijn in collaboratief teamwork.

De MEL is een 12-maanden durende graad die begint in januari. Terwijl 60 procent van uw Dependable Software Systems-cursussen zich concentreert op uw technische specialisatie, is de resterende 40 procent leiderschapsontwikkelingstrajecten die uw bedrijf, communicatie en mensenvaardigheden zullen verbeteren. De levering van de management- en leiderschapscursussen gebeurt in samenwerking met de Sauder School of Business van UBC .

Snelle feiten

 • Diploma: Master of Engineering Leadership
 • Onderwerp: Engineering
 • Wijze van levering: op de campus
 • Specialisatie: Betrouwbare softwaresystemen
 • Programmaonderdelen: alleen cursussen
 • Faculteit: Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Betrouwbare Softwaresystemen is een professionele graad voor ingenieurs die willen excelleren en innovatie willen stimuleren in dit snel evoluerende veld. Dit hybride masterprogramma combineert technische cursussen op graduaatniveau met UBC Sauder School of Business-cursussen, waardoor je de vaardigheden en het zelfvertrouwen hebt om je carrière in nieuwe richtingen te nemen.

Onze wereld is steeds afhankelijker van betrouwbare software. Toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren - van gezondheidszorg en financiën tot transport, energieopwekking en telecommunicatie - hebben softwaretechnici nodig met de technische kennis om veiligheidskritieke softwaresystemen te ontwerpen en te onderhouden. Ze zijn ook op zoek naar mensen met zakelijk inzicht en interpersoonlijke vaardigheden om risico's te beoordelen, projecten te beheren en teams te leiden.

Kies voor Engineering en Business

Het MEL in het Dependable Software Systems-programma biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor u over de strategische vaardigheden beschikt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Engineeringcursussen verkennen software testen en verificatie, foutbestendige computing en beveiliging en privacy. Bedrijfscursussen aangeboden door de top-gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in bedrijfsstrategie en innovatie, operaties en logistiek, projectmanagement en leiderschap in organisaties.

Krijg een concurrentievoordeel

In dit 12 maanden durende programma zult u:

 • update uw technische en analytische vaardigheden, zodat u betrouwbare systemen kunt ontwikkelen en onderhouden
 • een belangrijk sluitstukproject voltooien en specifieke domeinexpertise verwerven
 • studeren bij gerenommeerde faculteit en industrie-experts
 • breid je professionele netwerk uit terwijl je samenwerkt met andere MEL-studenten
 • verwerf de fundamentele bedrijfs-, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en neem zelfverzekerd posities in met verhoogde verantwoordelijkheid

Lees meer over deze innovatieve professionele master van onze studenten en professoren.

Algemene vereisten

 • Undergraduate-diploma met een algemeen gemiddelde van 76%
 • Document waaruit uw huidige staatsburgerschap blijkt (meestal een paspoort of een ander burgerschapsdocument uit uw land) of uw Canadese permanente verblijfsvergunning

Programma Specifieke Vereisten

 • Undergraduate degree in computer engineering, software engineering of informatica
 • Eerdere ervaring met het ontwikkelen van belangrijke softwaresystemen
 • Drie of meer jaar relevante werkervaring

Engelse taalvereisten

Als je je diploma hebt behaald aan een universiteit buiten Canada waar Engels niet de primaire instructietaal is, moet je de resultaten van een Engels taalvaardigheidsexamen indienen als onderdeel van je aanvraag:

 • Als je bachelor of masterdiploma buiten Canada is afgerond aan een Engels sprekende universiteit, accepteren we een officieel bewijs van de Engelse taalvaardigheidsbrief van de universiteit, waarin staat dat de primaire voertaal voor je opleiding Engels was.
 • Als je bachelor- of masterdiploma niet in het Engels is gegeven, moet je een geldige Engelse taalbeheerscore opgeven:
  • TOEFL (test van het Engels als vreemde taal):
   • Een minimum score van 90 (internet-based examen), met een minimale component score van 22 [in lezen, luisteren] en een minimale component score van 21 [in schrijven, spreken]
   • Minimale score 55 elk voor lezen, luisteren en schrijven (in de op papier gebaseerde test), met 4.0 op de test van geschreven Engels (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): minimale overall band score van 6.5 zonder andere component score minder dan 6.0 van de academische (NIET algemene) IELTS test
 • De taalvaardigheidstoetsen in het Engels moeten binnen de laatste 24 maanden zijn afgelegd op het moment dat u uw aanvraag indient. Als uw Engelse taalvaardigheidsresultaten binnenkort aflopen, moet u de officiële resultaten (naast de niet-officiële resultaten ingediend bij uw online aanvraag) indienen bij de University of British Columbia, afdeling Graduate School Admissions (IELTS) of met code 0965 (TOEFL). Officiële testresultaten moeten rechtstreeks van de organisatie van afgifte worden ontvangen vóór de vervaldatum van 24 maanden. De afdeling is niet verantwoordelijk voor studenten die hun resultaten niet kunnen indienen nadat ze zijn verlopen.
 • Studenten moeten hun officiële testresultaten rechtstreeks bij UBC indienen via de instructies op de pagina Uw documenten indienen om uw aanvraag volledig te maken.

Degree voordelen

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Upgrade uw technische vaardigheden

Naast het bijwerken van uw technische vaardigheden in softwaretesting en -verificatie, foutbestendige computing en beveiliging en privacy, zult u ook de nieuwste tools in softwareprojectbeheer verkennen.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd.

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Krijg een professionele masteropleiding aan een universiteit van wereldklasse

UBC is een van 's werelds top 40 universiteiten en haar programma's en professoren hebben een wereldwijde reputatie voor uitmuntendheid. De faculteit Toegepaste Wetenschappen is de thuisbasis van een van de beste ingenieursopleidingen van Noord-Amerika, en de afdeling Elektrotechniek en Computertechniek biedt een uitstekende leeromgeving.

UBC Sauder School of Business staat op de eerste plaats in Canada en 38e in de wereld voor zakelijke en managementstudies, en de school staat bekend om haar toewijding aan rigoureus, relevant en ervarend onderwijs.

Breid je netwerk uit

Als student in het MEL in Betrouwbare Software Systems-programma, zal je je persoonlijke en professionele netwerk laten groeien door:

 • leren van wereldberoemde docenten die gespecialiseerd zijn in software engineering
 • samen studeren met gemotiveerde collega's die een gevarieerd scala aan werkervaring en perspectieven bieden voor het programma
 • het volgen van zakelijke cursussen met studenten van andere professionele graduate programma's in de faculteit van Applied Science - betrokken en ambitieuze professionals uit de andere multidisciplinaire MEL en Master of Health Leadership and Policy-programma's

"Veel van onze faculteitsleden zijn gerenommeerde specialisten op dit gebied en studenten profiteren van hun perspectief en ervaring." - Sathish Gopalakrishnan

Ga verder

Ingenieurs die een technische specialisatie en de grondbeginselen van het bedrijfsleven onder de knie hebben, hebben een duidelijk concurrentievoordeel. Op lokaal, nationaal en internationaal vlak zijn onze afgestudeerden succesvol op zoek naar gewilde posities en nieuwe industriesectoren.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zullen lokaal, nationaal en internationaal veel gevraagd zijn, met werkgevers uit de overheid en de industrie die voortdurend op zoek zijn naar experts op dit gebied. Lees enkele verhalen over alumni op onze website om erachter te komen hoe onze afgestudeerden hun carrière hebben uitgebouwd met hun UBC MEL in de graad van Dependable Software Systems. Afgestudeerden van het programma begonnen in functies, zoals Product Manager, Software Engineer, Software Consultant.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Lees meer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Lees Minder