Master of Engineering Leadership in Clean Energy Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Clean Energy Engineering is een professionele opleiding voor ingenieurs die willen excelleren en innovatie willen stimuleren op het gebied van schone energie. Dit hybride masterprogramma combineert technische cursussen op graduate niveau met cursussen van de UBC Sauder School of Business - waardoor je de vaardigheden en het vertrouwen krijgt om je carrière in nieuwe richtingen te leiden.

Kiezen voor Engineering en Business

Het MEL in Clean Energy Engineering-programma biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor u de strategische vaardigheden krijgt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Engineeringcursussen bestrijken de hele waardeketen van de industrie, van energieopwekking, transmissie en distributie tot energieverbruik en -beheer. Bedrijfscursussen aangeboden door de best gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in bedrijfsstrategie en innovatie, operaties en logistiek, projectmanagement en organisatorisch leiderschap.

148398_solar-panel-array-power-sun-electricity-159397.jpeg

Krijg een concurrentievoordeel

In dit 12 maanden durende programma zult u:

  • Verruim uw kennis van duurzame energiesystemen, energieopslag, energiedistributienetwerken, energie-efficiëntie en energiebeleid;
  • Verbeter uw technische en analytische vaardigheden door middel van een projectgebaseerd curriculum met praktische leermogelijkheden, waaronder een sluitstukproject;
  • Studeer onder gerenommeerde docenten en experts uit de industrie in de hightechfaciliteiten en multidisciplinaire onderzoekscentra van UBC ;
  • Breid uw professionele netwerk uit terwijl u samenwerkt met andere MEL-studenten;
  • Verwerf de fundamentele zakelijke, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en zelfverzekerd posities met verhoogde verantwoordelijkheid in te nemen.

Wat maakt het programma uniek?

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Werk uw technische vaardigheden bij

Cursussen in duurzame energieopwekking, -transmissie, -distributie, -opslag en -gebruik geven u een breed inzicht in de kansen en uitdagingen die inherent zijn aan het maken van de overgang naar een meer duurzame energietoekomst.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd.

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Ga verder

Ingenieurs die een technische specialisatie en de fundamenten van het bedrijf beheersen, hebben een duidelijk concurrentievoordeel. Onze afgestudeerden zijn gewild bij zowel de overheid als de industrie en gaan met succes naar gewilde functies en nieuwe industriesectoren.

Carrièremogelijkheden

Er zal lokaal, nationaal en internationaal veel vraag zijn naar onze afgestudeerden, waarbij werkgevers bij de overheid en de industrie constant op zoek zijn naar experts in het veld die nieuwe processen en systemen kunnen ontwikkelen. Lees enkele van onze alumniverhalen op onze website om erachter te komen hoe onze afgestudeerden verder zijn gaan excelleren in hun carrière met hun UBC MEL in Clean Energy Engineering-graad. Afgestudeerden van het programma begonnen in functies als Project Manager, Business Development, Energy Officer, Energy Engineer, Energy Specialist.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Lees meer

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Lees Minder