Master of Education in Special Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leraren met een passie voor het ondersteunen van studenten in het klaslokaal voor speciaal onderwijs kunnen een Masters of Education volgen bij VIU om dieper in te gaan op onderwijs- en leerstrategieën die unieke leeruitdagingen aanpakken.

Deze Master of Education in Special Education (MSED) wordt aangeboden als een parttime online masterprogramma of een fulltime persoonlijk cohort, waardoor het flexibel en toegankelijk is voor praktiserende leraren om hun masteropleiding tijdens het werken te volgen. Het VIU-masterprogramma voor speciaal onderwijs is ontworpen als een zeer ervaringsgerichte leeromgeving. Afgestudeerde studenten zijn in staat om hun leerproces te personaliseren en zinvolle verbindingen op te bouwen met de schoolgemeenschappen waarin ze leven en werken.

De Master of Education in Special Education Program

Parttime optie

Dit programma bevat een gemengd online en op de campus-model. Over het algemeen komen de lessen samen op de campus in Nanaimo in juli en online tijdens de herfst- en lente-semesters.

Fulltime optie

Dit cohort-gebaseerde model is bedoeld voor studenten die voltijds willen studeren op de VIU-campus. Alle formele cursussen worden over twee semesters voltooid. De onderdelen Field Inquiry en Major Project worden gedurende het tweede jaar over twee semesters afgerond. Studenten kunnen deze componenten afronden met online ondersteuning en kunnen tot een semester eerder afronden.

VIU's M.Ed. in het speciaal onderwijs belichaamt een innovatieve benadering op het gebied van speciaal onderwijs. Gebaseerd op huidig onderzoek en evidence-based praktijken, daagt ons programma elke docent uit om historisch en hedendaags speciaal onderwijs beleid en benaderingen kritisch te onderzoeken om een best practice te formuleren die specifiek is voor zijn / haar eigen context. De faculteit brengt hun deskundige kennis en uitgebreide ervaringen in om het leren van studenten in elk deel van het programma te begeleiden, ondersteunen en maximaliseren.

Het programma met 40 studiepunten is genest in vier referentiekaders:

Context voor ontwikkeling en leren: studenten houden rekening met de context voor ontwikkeling en leren, inclusief de kenmerken van het individu met speciale behoeften; kwesties als sociale context, culturele perspectieven, armoede en mentale en sociale gezondheid; en implicaties van onderzoek.

Informatieve beoordeling: studenten richten zich op de doeleinden, processen en implicaties van beoordelingsinformatie.

Responsief lesgeven: studenten laten zien dat ze in staat zijn om een individueel onderwijsplan (IEP) te ontwikkelen, implementeren en evalueren in overleg met leerkracht (en), ouders, leerlingen en personeel van districts- en gemeenschapsmiddelen voor leerlingen met een verscheidenheid aan speciale behoeften.

Een nieuwe verbeelding van speciaal onderwijs: studenten denken verder dan de huidige praktijken en onderzoeken kritieke kwesties op het gebied van speciaal onderwijs die van invloed zijn op kinderen met speciale behoeften en hun families om het gebied van speciaal onderwijs opnieuw te bekijken.

Afgestudeerden van het programma zullen inhoudelijke kennis opdoen, vaardigheidsspecifieke competenties ontwikkelen en relevante ervaringen opdoen die zijn voorgeschreven door de gespecialiseerde leraren van het BC Ministerie van Onderwijs voor Speciaal Onderwijs, en hebben de capaciteit om leiderschap te bieden op het gebied van speciaal onderwijs.

De M.Ed. programma wordt aangeboden als een cohort-gebaseerd model voor praktiserende leraren.

Laddering-optie

Afgestudeerden van VIU's Inclusive Education Graduate Diploma komen in aanmerking voor een ladder naar de Master of Education in Special Education Degree. Om de Master of Education in Special Education (ladderoptie) te voltooien, moeten studenten 3 cursussen (15 studiepunten) voltooien ter ondersteuning van scriptie of projectwerk. De Master of Education in Special Education (laddering-optie) is een cohortgebaseerd programma dat start in het voorjaarssemester en waar deze cursussen over twee jaar worden afgerond. Het programma wordt online aangeboden.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This is a place of acknowledgement and fair access, achievement and personal attention – a special blend of a caring, nurturing environment sets VIU apart from other universities. It’s an essential in ... Lees meer

This is a place of acknowledgement and fair access, achievement and personal attention – a special blend of a caring, nurturing environment sets VIU apart from other universities. It’s an essential ingredient for a values-based education that creates an environment balancing academic accomplishments with the goal of developing students' social and relationship skills to last a lifetime, make a difference, and model others to do the same. In doing this, VIU is making an invaluable contribution to much stronger and healthier communities and a better world. Lees Minder