Master of Education in Educational Leadership

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Is het Educational Leadership-programma geschikt voor u?

Vind je het leuk om samen te werken met anderen? Ben jij iemand die graag studenten begeleidt en toegewijd is aan hun succes? Voel je je geïnspireerd om toekomstige generaties te begeleiden? Als dat zo is, is een carrière in Educational Leadership misschien wel het juiste beroep voor jou!

De Master of Education (MEd) in Educational Leadership biedt studenten drie concentraties om uit te kiezen: Curriculum Leadership, K-12 Public School Leadership en Non-Public / Charter School Leadership . Alle programma's zijn door de staat goedgekeurd en zijn ontworpen om uitstekende leiders, supervisors en beheerders voor de scholen van Florida en de natie te ontwikkelen.

Dit programma is ontworpen om aspirant-schoolleiders de tools te bieden die nodig zijn voor leiderschap in de 21e eeuw. Het curriculum is actueel, op onderzoek gebaseerd en gericht op toepassing in het onderwijs op alle niveaus. Cursussen worden ook gegeven door faculteit met verschillende ervaringen in het onderwijs, waaronder schoolleiding, districtsbestuur en universitair onderwijs en onderzoek. Met flexibiliteit en ondersteuning in gedachten zijn deze cursussen bedoeld voor werkende professionals.

Ze omvatten face-to-face, online en hybride lessen, waardoor fulltime opvoeders hun programma's in slechts vijf semesters kunnen voltooien. Faculteit en academische adviseurs zullen u helpen bij het ontwikkelen van een plan dat voldoet aan uw behoeften en past bij uw planning. Met online ondersteuning en services op slechts een muisklik biedt USFSM persoonlijke assistentie die voldoet aan uw behoeften als werkstudent.

Elke concentratie heeft een unieke focus in educatief leiderschap; studenten worden aangemoedigd om hun carrièredoelen te overwegen om de juiste concentratie te bepalen.

 • K-12 Public School Leadership (PSD): effectieve schoolleiders moeten gerichte instructieve leiders zijn die in verschillende schoolomgevingen kunnen leiden. Succesvolle afronding van de concentratie voldoet aan de vereisten van graad en kerncurriculum voor de certificering van Florida in niveau I K-12 Educatief leiderschap - Administratieve klasse. Houd er rekening mee dat programma- en / of cursusvereisten onderhevig zijn aan wijzigingen, per wetgevende machtigingen, goedkeuringsnormen van het Florida State Department of Education en accreditatiecriteria.
 • Niet-openbaar of Charter School Leadership (NPC): het gezicht van het onderwijs verandert landelijk en veel particuliere, charter-, alternatieve of onafhankelijke scholen zijn in opkomst. Deze concentratie is bedoeld voor educatieve leiderschapsposities in niet-openbare K-12-instellingen waarvoor geen Florida-beheerderscertificering vereist is. Het programma benadrukt leiderschapselementen met betrekking tot instructie, besluitvormingsprocessen, het opbouwen van een sterke leeromgeving, politieke en sociale context en management. Afgestudeerden van deze concentratie komen niet in aanmerking voor Florida administratorcertificering.
 • Curriculum Leadership (CUL): afgestudeerden van deze concentratie brengen leiderschapsvaardigheden naar curriculumgerichte rollen in scholen, districtskantoren en onderwijsgerelateerde organisaties. De concentratie is bedoeld om de kennis, vaardigheden en disposities van effectief leiderschap in curriculum, instructie en professionele ontwikkeling voor K-12-leraren of andere leraren te onderwijzen en te beoordelen. Deze concentratie voldoet niet aan alle vereisten voor certificatie van beheerders.

Toelatingseisen

Kernvereisten - Alle concentraties
 • Aanvragers moeten voldoen aan universitaire vereisten
 • Een bachelordiploma van een regionaal erkende instelling of een internationaal equivalent.
 • Minimaal 3,00 GPA op een schaal van 4,00 in bacheloropleidingen van een regionaal erkende instelling. Kandidaten met GPA's van minder dan 3,00 moeten GRE-scores van de afgelopen vijf (5) jaar indienen. Als de GPA van de bovenste divisie lager is dan 3,00, neem dan contact op met de toelatingsadviseur voordat je een cursus afrondt.
 • Drie (3) referentiebrieven die betrekking hebben op de educatieve expertise en het leiderschapspotentieel van de aanvrager. Ten minste een van de drie (3) referentiebrieven moet afkomstig zijn van de huidige of recente directe supervisor van de aanvrager.
Aanvullende eisen - Concentratie specifiek

K-12 Public School Leadership Concentration (PSD)

 • Documentatie van een geldig Florida Professional Educator's Certificate (geef een afdruk van de huidige certificering (en) van FLDOE's Educator Certification Lookup)
 • Onderwijs met een voltijds contract voor minimaal twee (2) jaar. Bevestiging kan nodig zijn.
 • Bewijs van Engels voor sprekers van andere talen (ESOL) training (3-uur durende cursus of 60 uur in-service onderwijs in het district; aanvragers die deze training niet bezitten, moeten de TSL 5085 voltooien).
 • Een intentieverklaring (korte verklaring met ervaring en doelen voor de opleiding).
 • Documentatie van succesvolle demonstratie van de kernstandaarden voor effectieve opvoeders zoals beschreven in de Florida Educator Accomplished Practices (FEAP's) en een gedocumenteerd track record van het behalen van studentwinsten. Kandidaten die niet in dienst zijn van een openbaar schooldistrict in Florida, kunnen een gelijkwaardige documentatie van twee jaar effectieve instructie verstrekken met een overzicht van leerresultaten.

Niet-openbare of Charter School Leadership Concentration (NPC)

 • Documentatie dat de kandidaat zich in een opleidingsleiderschapspositie bevindt of zoekt in een privé-, niet-openbare, charter- of andere schoolomgeving waarvoor geen Florida State-certificering vereist is.
 • Een intentieverklaring waarin professionele ervaringen en interesses worden besproken.

Curriculum Leiderschap Concentratie (CUL)

 • Bevredigende twee (2) jaar na de bacheloropleiding of bevredigende leerervaring (bij voorkeur K-12) met ofwel een Florida Professional Educator's Certificate (geef een afdruk van de huidige certificering (en) van FLDOE's Educator Certification Lookup) of een brief van verificatie door de werkgever.
 • Doelstelling (1-2 pagina's) waarin professionele ervaringen en interesses in leiderschap van het curriculum met volwassenen worden besproken.

Opmerking: Neem contact op met de afgestudeerde adviseur als u niet aan de bovenstaande criteria voldoet.

Dubbele concentratie optie

Kandidaten die 2 concentraties willen nastreven, moeten in aanmerking komen voor toelating tot en voldoen aan alle diplomavoorwaarden voor beide concentraties. Neem contact op met de afgestudeerde adviseur voor aanvullende informatie en vereisten.

Internationale aanvragers

Alle aanvragers met een andere moedertaal dan het Engels of die een diploma van een instelling buiten de Verenigde Staten hebben behaald, moeten voldoen aan de universitaire vereisten met betrekking tot internationale toelating van afgestudeerden (bijvoorbeeld TOEFL-scores, enz.). Naast deze universitaire vereisten moeten aanvragers van de School of Education het volgende verstrekken:

 • Een externe, cursus per cursus evaluatie van de buitenlandse graad door een erkend extern bureau, en gebaseerd op officiële transcripties met cumulatieve en bovenste GPA-berekeningen;
 • Een sofinummer in opleidingen waarvoor practica of klinisch onderwijs vereist is;
 • Andere informatie zoals vereist door het betreffende programma, (bijv. Graduate Record Exam scores, etc.).

Portefeuille

Het elektronische portfolio is een reflecterende sluitsteenactiviteit waarmee studenten hun academische studieprogramma, veldervaringen en prestaties in de professionele praktijk kunnen samenvatten als een evaluatieve beoordeling. Het is voltooid als onderdeel van EDA 6945 Practicum. Dit neemt de plaats in van het uitgebreide examen.

Taskstream

TaskStream is een webgebaseerd elektronisch portfolio vereist van studenten in de School of Education (SOE) -programma's. Het biedt een manier om documenten, inclusief kritieke taken, transitiepuntprojecten, zelf-evaluaties van posities en formulieren zoals het archiveringswerk en diversiteitsvolgordeformulieren in te dienen bij de instructeurs voor feedback en beoordeling. Deze beoordelingen worden gebruikt om de voortgang van de kandidaat te evalueren bij het voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door de faculteit, het Florida Department of Education, waar van toepassing en relevante professionele organisaties. De faculteit SOE analyseert de gegevens van de beoordelingen en gebruikt de gegevens voor programmaplanning om continue verbetering te garanderen.

Toekomst carrières

Afgestudeerden in educatief leiderschap worden gezocht voor administratieve functies in Sarasota, Manatee en Charlotte County School Districts vanwege hun leiderschapstraining specifiek voor het educatieve veld. Met een master in educatief leiderschap van USFSM beginnen afgestudeerden met een carrière als professional met wetenschappelijke expertise. USFSM dienen verder als:

 • Afdelingshoofden
 • Curriculumspecialisten
 • Assistent-directeuren
 • opdrachtgevers
 • Opleidingsleiders op districtsniveau
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of ... Lees meer

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of the way: your discoveries, your growth, your dreams. Lees Minder