Lees de Officiële Beschrijving

Grand Canyon University 's Master of Education in Special Education (ITL) programma is bedoeld voor onderwijsprofessionals met een passie om te werken met K-12 kinderen met milde tot matige beperkingen; afgestudeerden van dit programma kunnen op zoek zijn naar initiële licentieverlening.

Cursussen worden gefaciliteerd door experts uit het veld die hun kennis en ervaring op het gebied van leren, emotionele, gedrags-, fysieke en cognitieve beperkingen en stoornissen opnemen in het curriculum. Dit programma is zo geformuleerd dat afgestudeerden bereid zijn om speciale behoeftepopulaties te beïnvloeden en geïndividualiseerde leerplannen op maat van verschillende leerbehoeften te implementeren.

Het formaat en de cursussen van dit regionaal geaccrediteerde en door Arizona State Board of Education goedgekeurde programma zijn bedoeld voor volwassen studenten die op hun sterke punten voortbouwen en hun vaardigheden uitbreiden om kinderen met verschillende leervaardigheden te ondersteunen. Deze cursussen voldoen ook aan de Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC) -principes en de Council for Exceptional Children (CEC) -normen.

Gedurende het hele programma hebben studenten de mogelijkheid om concepten, theorieën en onderzoek toe te passen. Docentenkandidaten volgen de veldbelevingsopdrachten van elke cursus om 96 uur observatie- en praktijkervaring te krijgen. Toegang tot een K-12-klaslokaal is noodzakelijk om de programma-toewijzingen te voltooien.

Leraarskandidaten moeten ook blootstelling hebben aan milde en gematigde gehandicaptencategorieën in de klas. Leraarskandidaten moeten een voltijds studentonderwijscomponent van 15 weken voltooien bij een gecertificeerde onderwijskundige. Het is de verantwoordelijkheid van de docentkandidaat om contact op te nemen met de onderwijsinstelling van hun land voor licentievoorwaarden en goedkeuring van het programma.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Laatst bijgewerkt op November 16, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet