Master of Education Advanced (TESOL)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

De Master of Education Advanced (TESOL) is een hogere graad voor professionele opvoeders en degenen die geïnteresseerd zijn in het volgen van een carrière in het lesgeven van Engels aan sprekers van andere talen (TESOL). Deze graad kan worden afgestemd op individuele carrièredoelen door TESOL-studies te combineren met verder onderzoek in onderwijsleiderschap of informatie- en communicatietechnologie in onderwijs en opleiding.

Wat ga je studeren

Tijdens dit diploma, bestudeer je de belangrijkste theorieën van het Engels als een tweede taal (ESL) of Engels als een vreemde taal (EFL) onderwijs, en vul ze aan met een diepgaand begrip van gebieden zoals de tweede taal ontwikkeling, grammatica, beoordeling , evaluatie en op technologie gebaseerd taalonderwijs. Je kunt er ook voor kiezen om onder begeleiding een stage te volgen in een ESL- of EFL-klas.

Deze graad

 • De Master of Education Advanced (TESOL) biedt theoretische grondslagen en uitgebreide praktische vaardigheden die inspelen op de bredere aspecten van onderwijs en opleiding.
 • Deze graad kan leiden tot een onderwijskwalificatie Engels als tweede taal (ESL) voor degenen die als docent bij het ministerie van Onderwijs werken.
 • Je profiteert ook van flexibele studiemogelijkheden, zodat je online of in de klas kunt studeren.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen in staat zijn om:

 1. Demonstreer een geavanceerd begrip van theorie en praktijk in een hoofd gespecialiseerde discipline, evenals een secundaire discipline binnen het onderwijsgebied in nationale en / of internationale contexten.
 2. Demonstreer deskundige, gespecialiseerde en technische kennis op brede educatieve gebieden van pedagogie, beoordeling en curriculum, ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse leerlingen in verschillende onderwijscontexten.
 3. Analyseer kritisch, reflecteer op en synthetiseer informatie om complexe problemen in het onderwijs op te lossen.
 4. Zelfstandig onderzoek en onderzoek uitvoeren, met een hogere orde conceptualisatie, innovatieve ideeën en persoonlijk initiatief.
 5. Toon professioneel leiderschap door het interpreteren en communiceren van pedagogische kennis en professionele vaardigheden aan specialisten en niet-gespecialiseerde doelgroepen.

Cursusstructuur

Om in aanmerking te komen voor een diploma, de Master of Education Advanced, moet een kandidaat met succes ten minste 96 studiepunten voltooien, bestaande uit:

 • 72 studiepunten in de geselecteerde specialisatie; en
 • 24 studiepunten in een extra focusgebied.

Niet meer dan 24 studiepunten (vier vakken) moeten op 800 niveau worden voltooid.

Studenten moeten de volgende drie kernvakken (18cp) invullen:

Onderwerp Code

Plus zeven onderwerpen geselecteerd uit de onderstaande TESOL specialisatie keuzelijst (42cp):

Onderwerp Code

Plus twee keuzevakken gekozen uit de hierboven genoemde TESOL-vakken of uit een andere specialisatie Master of Education (12cp)

Plus vier onderwerpen (24cp) uit een van de volgende aandachtsgebieden: onderwijsleiderschap, OF informatie- en communicatietechnologie in onderwijs en opleiding

accreditatie

De University of Wollongong wordt erkend door het ministerie van Onderwijs (DE) als leverancier van EAL / D-kwalificaties voor leraren in het lager / secundair onderwijs. DE-accreditatie zal afhankelijk zijn van de onderwerpkeuze.

Waarom kiezen voor deze cursus

UOW's School of Education heeft een reputatie voor praktische programma's en flexibele leerstrategieën die zeer inzetbare opvoeders produceren. Het is gebaseerd op de expertise van onze medewerkers en onze sterke banden met maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties.

Toelating

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Toelatingseisen

Een erkende bachelordiploma op elk gebied.

Aanvullende vereisten

Studenten die zich willen inschrijven voor het vak EDGT838 Professionele ervaring in TESOL moeten bekwame professionele en communicatieve vaardigheden tonen. Dit onderwerp vereist dat studenten 20 uur professionele werkervaring op zich nemen in een ESL-klas.

Krediet voor voorafgaand leren

Kandidaten met een grote studie in het onderwijs plus drie jaar leservaring kunnen in aanmerking komen voor studiepunten voor één sessie studie (24 studiepunten).

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

 • Totale score: 6.5
 • Lezen: 6.0
 • Schrijven: 6.0
 • Luisteren: 6.0
 • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

 • Totale score: 86
 • Lezen: 18
 • Schrijven: 18
 • Luisteren: 17
 • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor hoger onderwijs: credit (gewogen gemiddeld cijfer van 65 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Lees meer

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Lees Minder
Wollongong , Liverpool + 1 Meer Minder