Master of Education (MEd)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

128539_rsz_austin-distel-wd1lrb9oeeo-unsplash.jpg

Deze drie-trimester cursussen cursus is ontworpen om het onderwijs beroep en de bredere gemeenschap in het algemeen leiders te voorzien die in staat zijn om kritieke kwesties in de onderwijspraktijk, beleid en onderzoek aan te pakken. De cursus is bedoeld voor leraren, educatieve beheerders en andere onderwijsprofessionals die hun expertise willen uitbreiden en verdiepen.

Als u een gekwalificeerde leraar, onderwijsbeheerder of professional bent, helpt deze cursus u om een leider te worden in onderwijspraktijk, beleid en onderzoek. Deze cursus biedt u de flexibiliteit om u te concentreren op gebieden die voor u interessant zijn en uw expertise op het gebied van lesgeven, leren en beoordelen te verfijnen.

Dit is een cursus geclassificeerd als cursus. Naast het behalen van 24 studiepunten van keuzevakken, voert u twee kern 6-puntseenheden uit, één een op onderzoek gebaseerd project en de andere een inleiding tot educatieve onderzoeksmethoden.

Collegegeld:

AED 87,150

Looptijd:

3 trimesters voltijds of deeltijds equivalent

Kwalificatie:

Master of Education (cursussen)

Werkgelegenheidsperspectieven

Deze cursus biedt u de kennis, het inzicht en de vaardigheden die nodig zijn om uw onderwijs-, leiderschaps- en / of administratieve taken binnen het onderwijsveld te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals a ... Lees meer

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals across a range of industries. All courses follow the same academic requirements as the courses offered in Australia, taught by highly qualified international lecturers. The degrees awarded are issued from Australia and are exactly the same as the ones conferred on campus in Australia. Lees Minder