Master of Design Innovation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Verkrijg de specialistische vaardigheden en kennis die u nodig hebt om een ​​succesvolle professional in de ontwerpindustrie te zijn. In dit drie trimester-programma leer je de kunst om ideeën tot leven te brengen - van conceptie tot ontwerp tot constructie.

Kies een van de drie majors - Industrieel ontwerpen, Mediaontwerp en Ontwerp voor sociale innovatie - in deze branchegerichte professionele kwalificatie bij de School of Design. Beoordeel nieuwe technologieën en onderzoek de sociale, culturele, ecologische en economische implicaties van design op onze wereld.

Door een combinatie van cursussen en gecontroleerd onderzoek, krijg je meer inzicht in het proces van waardecreatie door ontwerp.

Design Research Innovation Labs (DRIL)

Je doet veel van je werk in het Design Research Innovation Laboratory (DRIL), waardoor je een stimulerende en ondersteunende omgeving krijgt voor inspiratie en ontdekking. Kies een onderzoeksgroep met DRIL die past bij uw huidige kennis- en carrièredoelen en uw onderwerp voor de beoogde thesis of onderzoeksportfolio.

Werk samen met commerciële en culturele organisaties aan projecten voor toegepast onderzoek, bouw uw communicatie- en samenwerkingsvaardigheden op en bereid u voor op een opwindende carrière in design.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's.

Je hebt de gelegenheid om evenementen, seminars, workshops en sociale functies bij te wonen. De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven over de studie in Victoria en geeft je een stem op de campus.

Careers

Je bent klaar voor een carrière in veel ontwerpgerichte domeinen binnen de publieke en private sector. Je zou kunnen werken als een industrieel, interieur- of productontwerper, een art director, een kunstenaar voor visuele effecten, een juwelier, een tentoonstellingsontwerpster, een digitale animator of een webontwerper.

Omdat je tijdens je studie een breed scala aan vaardigheden zult verwerven, zul je ook mogelijkheden vinden voor een carrière die verder gaat dan het reguliere beroep.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten keren na enkele jaren terug naar de universiteit voor een postdoctorale studie. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Beurzen

Krijg waardevolle praktijkervaring en een inzicht in waar onderzoek allemaal over gaat met Victoria's Summer Research Scholarships.

Je kunt ook andere beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Verbeter uw expertise met Ph.D. studie

Als je het goed doet in je masteronderzoek, kun je een aanvraag indienen voor een Ph.D. Dit is de hoogste academische kwalificatie die door de universiteit wordt aangeboden en omvat origineel en aanhoudend onderzoek onder supervisie.

Ph.D. studenten worden ondersteund door de Faculteit voor Graduate Research (FGR), die ook alle aanvragen behandelt.

Voordat je solliciteert, moet je met de postdoctorale programmacoördinator van de school praten over beschikbaar toezicht voor Ph.D. studeren in ontwerp.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder