Master of Design Innovation

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Verkrijg de specialistische vaardigheden en kennis die u nodig hebt om een ​​succesvolle professional in de ontwerpindustrie te zijn. In dit drie trimester-programma leer je de kunst om ideeën tot leven te brengen - van conceptie tot ontwerp tot constructie.

Kies een van de drie majors - Industrieel ontwerpen, Mediaontwerp en Ontwerp voor sociale innovatie - in deze branchegerichte professionele kwalificatie bij de School of Design. Beoordeel nieuwe technologieën en onderzoek de sociale, culturele, ecologische en economische implicaties van design op onze wereld.

Door een combinatie van cursussen en gecontroleerd onderzoek, krijg je meer inzicht in het proces van waardecreatie door ontwerp.

Design Research Innovation Labs (DRIL)

Je doet veel van je werk in het Design Research Innovation Laboratory (DRIL), waardoor je een stimulerende en ondersteunende omgeving krijgt voor inspiratie en ontdekking. Kies een onderzoeksgroep met DRIL die past bij uw huidige kennis- en carrièredoelen en uw onderwerp voor de beoogde thesis of onderzoeksportfolio.

Werk samen met commerciële en culturele organisaties aan toegepaste onderzoeksprojecten, bouw je communicatie- en samenwerkingsvaardigheden op en bereid je voor op een opwindende carrière in design.

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's.

Je hebt de mogelijkheid om evenementen, seminars, workshops en sociale evenementen bij te wonen. De Postgraduate Students 'Association kan je informatie geven over de studie aan Victoria en geeft een stem voor je op de campus.

Careers

Je bent klaar voor een carrière in veel ontwerpgerichte domeinen binnen de publieke en private sector. Je zou kunnen werken als een industrieel, interieur- of productontwerper, een art director, een kunstenaar voor visuele effecten, een juwelier, een tentoonstellingsontwerpster, een digitale animator of een webontwerper.

Omdat je tijdens je studie een breed scala aan vaardigheden zult verwerven, zul je ook mogelijkheden vinden voor een carrière die verder gaat dan het reguliere beroep.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten keren na enkele jaren terug naar de universiteit voor een postdoctorale studie. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Beurzen

Krijg waardevolle praktijkervaring en een inzicht in waar onderzoek allemaal over gaat met Victoria's Summer Research Scholarships.

U kunt ook op zoek gaan naar andere beurzen op basis van uw studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Verbeter uw expertise met een doctoraatsstudie

Als je het goed doet in je masteronderzoek, kun je je aanmelden voor een PhD. Dit is de hoogste academische kwalificatie die door de universiteit wordt aangeboden en betreft origineel en duurzaam onderzoek onder begeleiding.

Promovendi worden ondersteund door de Faculteit Graduate Research (FGR), die ook alle aanmeldingen behandelt.

Voordat u zich aanmeldt, moet u met de postdoctorale programmacoördinator van de school praten over beschikbare supervisie voor PhD-studie in Design.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder