Master of Construction Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Construction Management degree is een interdisciplinair programma gericht op het beheer van bouwprojecten. Het omvat keuzevakken in architectuur, business en management. Deze master's degree is voornamelijk bedoeld voor aanvragers met een bachelordiploma in civiele techniek, maar studenten met verschillende undergraduate disciplines kunnen het programma betreden door toegewezen nivellering cursussen te volgen.

Toelatingseisen

Prestaties op de GRE zullen niet het enige criterium zijn voor het toelaten van aanvragers of het primaire criterium om toelating tot de master of Ph.D. te weigeren. programma. In gevallen waarin de GRE-prestaties relatief slecht zijn, zullen alle andere kwalificaties die door de aanvrager worden gepresenteerd zorgvuldig worden geëvalueerd op bewijs van potentieel voor succes.

Onvoorwaardelijke toelating
  1. Een Bachelor's Degree in Civiele Techniek (Aanvrager met een passende Bachelor's Degree in een andere discipline wordt overwogen, afhankelijk van een bevredigende afronding van deficiëntie cursussen voor interessegebied.)
  2. Een undergraduate GPA van 3,0 op een schaal van 4,0, zoals berekend door de Graduate School, is typerend voor een succesvolle aanvrager.
  3. Een Graduate Record Exam (GRE) Kwantitatieve score van 700 (oude score systeem) of 155 (nieuwe score systeem) of hoger is typisch voor een succesvolle aanvrager.
  4. Een examen in het examen van een examen Een mondelinge score van 390 (oude score) of 146 (nieuwe score) of hoger is typerend voor een geslaagde kandidaat.

Voor aanvragers wiens moedertaal geen Engels is, een minimum score van 550 op de papieren test van Engels als vreemde taal (TOEFL), 79 op TOEFL iBT, 50 op de SPEAK, 146 op Verbal GRE, 85 op MELAB (Michigan English Language Assessment Battery), of 6,5 op het IELTS (International English Language Testing System). (MELAB en IELTS worden alleen gebruikt als andere tests niet beschikbaar zijn in het land van de aanvrager.)

Aanvullende informatie over toelatingsvoorwaarden.

Degree Plan en Programma-eisen

De voltooiing van de studie vereist:

  • Een minimum van 30 credit-uren (10 cursussen). Sommige cursuscombinaties kunnen toevoegen aan meer dan 30 credit-uren.
  • Een minimum cumulatief Grade Point Average (GPA) van 3,0 (A = 4,0)
  • De minimale tijd die nodig is voor het behalen van het diploma is naar verwachting één jaar (twee volledige semesters zomer), of drie volledige semesters van een volledige inschrijving (anderhalf jaar). Deeltijds inschrijven is toegestaan. Internationale studenten moeten aan de voltijdse inschrijvingsvereisten voldoen.
  • Alle lessen worden in de late namiddagen en avonden gegeven aan werkende professionals.
  • Maximaal negen transfer graduate credit-uren (drie cursussen) kunnen worden aanvaard door een geaccrediteerde instelling met de goedkeuring van de programmadirecteur.
  • Een onafhankelijke studiecursus (project) van drie studiepunten (CE 5395) kan in de plaats komen van een van de keuzevakken.

Beschikbaar op de campus en via afstandsonderwijs

In aanvulling op onze traditionele klaslokaalomgeving op de campus, is dit programma beschikbaar via afstandsonderwijs. Deze flexibele optie is ideaal voor professionals in de bouw en de bouw, die ervoor kiezen om een ​​hogere opleiding te volgen terwijl ze in loondienst zijn. Afstandsonderwijs studenten kunnen lesmateriaal online bekijken. Daarnaast wordt het cursusbeheersysteem van Blackboard gebruikt voor tests, klasopdrachten en groepsdiscussies.

De enige cursussen waarvoor laboratoriumwerk nodig is, zijn CE 5379 (schatting van de bouwkosten) en CE 5386 (planning en planning van de bouw). Voor deze twee cursussen moeten studenten een aantal laboratoriumoefeningen voltooien en een project voltooien. Omdat het mogelijk is studenten beperkte versies van software te bieden die wordt gebruikt met deze twee cursussen (Primavera P6, Timberline en Heavy Bid), kunnen studenten labo-oefeningen voltooien zonder fysiek aanwezig te zijn op de campus.

Collegegeld en betaalbaarheid

UTA Informatie over collegegeld en betaalbaarheid

Prioritaire toepassingsdatums

Herfst | 15 maart
Lente | 15 augustus
Zomer | 15 februari

Aanvragen worden geaccepteerd na de gepubliceerde prioriteitsdatum voor elke termijn, maar voor gegarandeerde overweging van toelating dient u de aanvraag en bijbehorend materiaal in vóór de prioriteitsdatum. Het is echter belangrijk om ruim van tevoren uw beoogde startdatum aan te vragen om in aanmerking te komen voor programmaspecifieke financieringsmogelijkheden zoals assistentschappen en fellowships. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijden van afdelingsapplicaties sterk variëren en dat sommige programma's applicaties tot een jaar van tevoren vereisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Lees meer

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Lees Minder