Master of Computer Science and Technology

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

西安电子科技大学 Computer Science and Technology Master's in het Engels

Professional Profile

Onze school is een van de eerste scholen voor het opzetten van een computer professional. In de vierde ronde van de 2017 National Assessment van disciplines, informatica en technologie disciplines gerangschikt in de top 10% van het land, de computer op nummer 53 in de wereld. Naast de taalcursussen, zijn project alle cursussen gegeven in het Engels. Proefschrift in het Engels met de respondent ook afgerond.

Professional doel

Dit programma is gericht op het opleiden van hoog academisch presteerders, begrijpen en respecteren de Chinese wet-en regelgeving en de traditionele volkscultuur, om deel te nemen en het bevorderen van vriendschappelijke uitwisseling en samenwerking tussen China en het gastland, een stevige greep van basisvaardigheden op de computer theorie, kennis systemen en elementaire vaardigheid, high-level professionals die zich bezighouden met onderwijs, onderzoek en het beheer van de computer wetenschap en technologie.

hoofdgerechten

Wiskundige fundamenten categorieën: numerieke analyse, matrix theorie, basiscategorieën discipline: algoritme ontwerp en analyse, network computing, Signal and Information Processing: Digital Signal Processing II, class intelligent informatieverwerking: patroonherkenning, kunstmatig neuraal netwerk infrastructuur en andere professionele cursussen. (Zie in het bijzonder het jaar "graduate onderwijs regeling").

Scholing en onderwijs

Het programma van dit studietijd Master's voor drie jaar, collegegeld van 22.000 yuan / jaar (11.000 yuan / semester).

verkiesbaarheid

 1. Gezondheid, in lijn met de buitenlandse buitenlandse studenten gezondheid inspectienormen burgers, "de buitenlandse houders van een geldig paspoort, afgegeven door de staat.
 2. Master's degree studies: leeftijd, over het algemeen onder de 35, universitair onderwijs, undergraduate of bereikte het equivalent.
 3. Selecteer studenten in het Engels gedoceerd, hun Engels niveau nodig is om de internationale norm te halen IELTS 6.0 of TOEFL 80 / CBT, 550 / PBT, of gelijkwaardige nationale grade niveau in het Engels vereist; selecteer Chinese studenten te leren om HSK Chinese Proficiency bereiken vier, niet voldoet aan de vereisten voldoet, kunt u een aanvraag voor Chinese taal opleiding in onze school, om deel te nemen in de Chinese Proficiency Test (HSK).

toepassing materialen

 1. " 西安电子科技大学 for International Students Aanvraagformulier."
 2. Hoogste diploma (notarieel fotokopie). Anders dan het Engels tekst gaat vergezeld van een notariële Chinees of Engels vertaling. Studenten zijn verplicht om zich te onderwerpen voor scholen uitgegeven door de school te bewijzen.
 3. Afschriften en studie of onderzoeksprojecten, brieven van aanbeveling in het Chinees of in het Engels (niet minder dan 800 woorden); andere tekst dan het Engels moet vergezeld gaan van notariële Chinees of Engels vertaling.
 4. Kopie van een geldig paspoort (geldig voor twee jaar of meer).
 5. HSK heeft ontvangen van de resultaten van het rapport kunt u een kopie van uw aanvraag.
 6. "Foreigner lichamelijk onderzoek."
 7. Inschrijfgeld: 800 yuan.

toegeven

Gecontroleerde materiaal, volgens de situatie en professionele eisen van de aanvrager, om de toelating te nemen op twee manieren:

 • Beslis of u het gesprek toe te laten;
 • Interview plus schriftelijke test om te beslissen of toe te laten.

Algemene regeling voor een interview in begin juni, de specifieke manier, tijd, plaats, kennis van de aanvrager door het eerste exemplaar van de toepassing materialen (telefoon of e-mail) direct vanuit de Admissions Office.

Aanvragers volledige toepassing materialen, kwalificeerde het examen, kunt u zich inschrijven. Admissions zal Office worden uitgegeven toelatingsbewijs te worden toegelaten studenten.

Contact Informatie

Adres: Xi'an, Shaanxi provincie, China Taibai Road 2 西安电子科技大学 Admissions Office of International Education

Postcode: 710.071, China

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Xidian University,under the jurisdiction of the Ministry of Education, dedicates primarily to the electronics and information education and research, with an integration of a wide range of academic su ... Lees meer

Xidian University,under the jurisdiction of the Ministry of Education, dedicates primarily to the electronics and information education and research, with an integration of a wide range of academic subjects covering engineering, science, management, economy, arts and social sciences. Lees Minder
Xi'an , Xi'an + 1 Meer Minder