Master of Commerce

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Maak de overstap naar de hogere studie met een diploma dat de verscheidenheid en structuur van op klassen gebaseerde cursussen combineert met mogelijkheden voor onderzoek.

Je kunt je expertise uitbreiden in een van de negen vakken en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit om cursussen te volgen in verschillende handelsdisciplines.

Je kunt ook een Master of Commerce studeren aan de hand van een scriptie als je een Bachelor of Commerce met Honours of een Postgraduate Diploma in Commerce hebt.

Bouw voort op je bachelordiploma om je carrièremogelijkheden in het bedrijfsleven, management en overheid te verbeteren met een vervolgstudie aan Victoria Business School.

Internationale erkenning

Victoria Business School maakt deel uit van een kleine groep bedrijfsscholen over de hele wereld die de 'Triple Crown' van accreditaties voor internationaal zakenonderwijs hebben. U kunt erop vertrouwen dat uw kwalificatie de beste ter wereld zal weerstaan.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 24-28 uur per week werken. Zorg ervoor dat je hier rekening mee houdt als je fulltime werkt.

U kunt uw werklast schatten door het aantal punten op te tellen dat u gaat doen. Eén punt is ongeveer gelijk aan 10-12 uur werk.

Looptijd

Dit 180-punts programma neemt je drie tot vier trimesters van een voltijdstudie. Als je in deeltijd studeert, duurt het meestal zes trimesters.

Een doctoraat doen

Als je erover denkt om na het afronden van je masterdiploma te promoveren, is het raadzaam om de proefschrift van 90 punten in je studie op te nemen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder