Master of Commerce

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Je carrière na een Master of Commerce

Of je nu op zoek bent naar een carrièreswitch of een diepere kennis wilt krijgen van de kernfuncties van het bedrijf, dit masterprogramma is ontworpen met de evoluerende, wereldwijde werkomgevingen in gedachten.

Waarom Commerce studeren?

RMIT behoort tot de top 100 van instellingen ter wereld voor het onderwijzen van bedrijfs- en managementprogramma's. Het studeren van een Master of Commerce via RMIT biedt de volgende voordelen:

Verbeter je carrière

De Master of Commerce van RMIT is ontworpen om de kloof tussen het klaslokaal en de werkplek te overbruggen door afgestudeerden de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om uit te blinken in management- en consultingfuncties op hoog niveau overal ter wereld. Zet de volgende stap in uw carrière door de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om uit te blinken in leiderschapsrollen binnen de door u gekozen branche.

Breid je netwerk uit

Door te studeren aan RMIT kun je netwerken met gelijkgestemde professionals en toegang krijgen tot evenementen en kansen in de sector. Studenten hebben ook toegang tot loopbaanbegeleiding, startfinanciering, ontwikkeling van vaardigheden en advies als u overweegt om uw eigen onderneming te starten.

Verbreed je vaardigheden

De Master of Commerce van RMIT is ontworpen om afgestudeerden te produceren met een breed scala aan praktische vaardigheden die relevant zijn voor verschillende sectoren. Door dit programma te bestuderen, kunnen studenten hun kennis uitbreiden, vaardigheden verwerven die onmiddellijk op de werkplek kunnen worden toegepast en een uitgebreid inzicht in de wereldwijde bedrijfsomgeving ontwikkelen.

Maak je carrière toekomstbestendig

Verbeter uw carrièreperspectieven op de lange termijn door een reeks geavanceerde zakelijke vaardigheden te ontwikkelen die relevant zijn voor de behoeften van de industrie, nu en in de toekomst.

Wat ga je studeren

De Master of Commerce van RMIT is zeer flexibel in het ontwerp, waardoor studenten onderwerpen uit verschillende bedrijfsdisciplines kunnen kiezen. Door dit geavanceerde diploma te behalen, zijn afgestudeerden uitgerust met een solide basis aan vaardigheden en de gespecialiseerde kennis die nodig is om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Studenten kunnen een Master of Commerce voltooien door middel van 2 jaar fulltime studie - nog minder als je een afgestudeerde bedrijf bent. Online en flexibele leeropties zijn ook beschikbaar.

Kies uit vakken in:

 • Project en people management
 • Financiën en internationale zaken
 • Business intelligence en marketing
 • Macro en micro-economie
 • Supply chain ontwerp en beheer

Ik heb geleerd strategischer te denken als ik complexe taken tegenkom en het 'grote plaatje' actief te overwegen. Door deelname met leeftijdsgenoten uit verschillende culturen en leeftijden heb ik een hoog niveau van vertrouwen en communicatievaardigheden ontwikkeld die cruciaal zijn in mijn rol als Procurement Line Manager bij het omgaan met diverse belanghebbenden. - Robert Pelle, Master of Commerce.

Hier leren, overal slagen

Bij RMIT begrijpen we hoe belangrijk het is om studenten te voorzien van ervaringen uit de praktijk en de vaardigheden om te slagen in een snel evoluerende arbeidsmarkt.

Studenten die een Master of Commerce bij RMIT volgen, kunnen deelnemen aan uitwisselingsprogramma's en wereldwijde intensives, ontworpen om overzeese reizen en culturele ervaringen te combineren met cursussen.

Online studeren

De Master of Commerce is beschikbaar op de campus van Melbourne City en via online levering.

Details

Ontwerp uw eigen flexibele studieprogramma van bestaande RMIT-postdoctorale cursussen om aan uw persoonlijke carrièreambities te voldoen.

De Master of Commerce is geschikt voor studenten met veel verschillende achtergronden en is zeer studentgericht en flexibel in het ontwerp, waardoor u kunt kiezen uit specialisatiereeksen uit een reeks zakelijke disciplines.

Hoe je zult leren

De Master of Commerce is beschikbaar:

 • op de campus van Melbourne City, met maximaal twee opnames per jaar
 • online, biedt maximaal zes intakes per jaar.

Op de campus

Lessen kunnen 's avonds worden gehouden, of als volledige dag of in het weekend op de campus van Melbourne City. Het exacte formaat varieert van cursus tot cursus. Studenten kunnen worden verplicht om solo- of groepswerk te doen en zelfstandig studie- en projectwerk buiten de lesperiodes te doen.

RMIT biedt een verscheidenheid aan leer- en onderwijsbenaderingen, waaronder lezingen, seminars, studio's, workshops, presentaties, groepsdiscussies en syndicaatswerk. Daarnaast hebt u via myRMIT toegang tot online en digitale bronnen, zoals dictaten, beoordelingshulpmiddelen, discussieborden en podcasts.

De educatieve software van het College of Business, de Learning Hub, andere online en digitale bronnen en printers zijn toegankelijk op de campus via het draadloze RMIT-netwerk met behulp van uw eigen laptop, tablet of smartphone of via computerfaciliteiten op de campus. Via myDesktop hebt u toegang tot dezelfde software vanuit huis.

Doorlopende beoordeling gedurende het hele semester omvat examens, essays, rapporten, presentaties, groepsprojecten, onderzoeksprojecten, quizzen en tests, blogtijdschriften en praktische opdrachten.

RMIT Online

100 procent online afgeleverd, u kunt elk jaar profiteren van zes intensieve studieperioden en leren waar er een internetverbinding is. Met de community-based online study van RMIT kun je nieuwe ideeën onderzoeken via video, audio en praktische activiteiten en beoordelingen. In virtuele vergaderruimten en door deel te nemen aan discussieforums, communiceert u, communiceert u en werkt u samen met deskundige docenten en andere professionals die naast u studeren. Lees meer over RMIT Online.

myRMIT

Via myRMIT op de campus en online kunnen studenten online bronnen en leeractiviteiten bekijken die door docenten zijn gemaakt, toegang krijgen tot lesmateriaal via Blackboard, samenwerken met docenten en medestudenten en toegang krijgen tot hun studentenmailaccount.

Verbindingen met de industrie

Het begeleiden van de ontwikkeling van het College van Zaken, zowel nationaal als internationaal, is een adviesraad voor de industrie van spraakmakende leidinggevenden, voorgezeten door Gerhard Vorster, Chief Strategy Officer van Deloitte. Het bestuur creëert een strategische brug tussen de nieuwste technologie en designdenken en -zaken.

Internationale kansen

Studiereizen zijn een uniek kenmerk van het programma op de campus. Je kunt een reis en culturele ervaring in het buitenland combineren met cursussen die in de intensieve modus zijn voltooid en dit naar jouw diploma hebben gecrediteerd. Ze vertrekken tijdens de Australische zomer- of wintervakanties en vinden meestal plaats in het laatste semester van de master.

Als u van plan bent om een ​​studiereis als onderdeel van uw programma op te nemen, wordt u geadviseerd om te controleren of u over het vereiste aantal keuzevakken of studiepunten voor studenten beschikt.

Andere beschikbare wereldwijde mobiliteitsopties voor het on-campus-programma zijn:

 • Student uitwisseling
 • Wereldwijde studiereizen naar de VS, China, Canada en Vietnam
 • Wereldwijd ondernemerschap en stageprogramma (GEIP).

Master of Commerce studenten kunnen toegang zoeken met geavanceerde status in de Master of Science in Management aangeboden door Universitat Pompeu Fabra in Barcelona.

Looptijd

Op de campus

 • 1,5 jaar fulltime of parttime equivalent (met geavanceerde status)
 • 2 jaar voltijds of deeltijds equivalent (zonder geavanceerde status)

RMIT Online

 • 2 jaar parttime (intensief online) (met geavanceerde status)

Zie Credits en Masters-vrijstellingen voor meer informatie over geavanceerde status.

Afhankelijk van je eerdere studies en ervaring kun je ook in aanmerking komen voor studiepunten voor je programma. Toegekend krediet kan de hoeveelheid onderzoek verminderen die u moet voltooien.

Carrière

Afgestudeerden kunnen op verschillende gebieden werken, zoals management, financiën, marketing, logistiek en supply chain, business IT, hospitality, onderwijs en gezondheidszorg, afhankelijk van de gespecialiseerde sequensen of keuzevakken die u selecteert.

Rollen kunnen zijn:

 • projectleider
 • marketing specialist
 • bedrijfsanalist
 • social technology strateeg
 • evenementen coördinator
 • manager logistiek
 • bedrijfsbeheerder
 • en posities in bankieren, verzekeren en effectenhandel.

Admissions

Een Australisch bachelordiploma of gelijkwaardig of hoger kwalificatieniveau, in een zakelijke (of verwante) discipline van een erkende tertiaire instelling; of

Een Australisch bachelordiploma of equivalent in eender welke discipline van een erkende tertiaire instelling en een minimum van drie jaar fulltime equivalente managementervaring *; of

Het RMIT Graduate Certificate of Commerce.

* Aanvragers moeten een curriculum vitae (CV) indienen.

vergoedingen

Prijs samenvatting

De Master of Commerce is beschikbaar op de campus in Melbourne en online.

Indicatieve kosten 2019:

Studeer op de campus

 • Volledige kosten: AU $ 30,720 * per jaar.

Online studeren

 • 2019 volledige vergoeding: AU $ 3.840 per 12 studiepunten.
 • 2018 volledige vergoeding: AU $ 3.720 per 12 studiepunten.

Het indicatieve jaarlijkse collegegeld voor full-fee plaatsen in 2018 is AU $ 23,040.

Dit programma wordt alleen aangeboden op basis van een volledige vergoeding. Als u een plaats wordt aangeboden, moet u de volledige studiegelden van uw programma betalen. In aanmerking komende studenten (zoals Australische staatsburgers of houders van een Australisch permanent humanitair visum) kunnen echter een aanvraag indienen om de betaling van een deel of het geheel van hun collegegeld uit te stellen via het FEE-HELP-leningsysteem van de Commonwealth Government.

* De hierboven getoonde vergoedingen zijn alleen van toepassing op 2019 en zijn gebaseerd op een jaarlijkse full-time studielast van 96 studiepunten, tenzij anders aangegeven. Een evenredige vergoeding geldt voor meer of minder dan de voltijdse studielast. Het collegegeld wordt op jaarbasis aangepast en deze kosten dienen alleen als leidraad te worden gebruikt.

Beurzen

RMIT kent elk jaar meer dan 2000 beurzen toe om academische prestaties te erkennen en studenten met verschillende achtergronden bij te staan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder