Master of Business

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

  • Breng geen jaren door met werken naar het midden.
  • Een QUT-postdoctoraal diploma is een van de beste manieren om je carrière snel naar de top te brengen.
  • Er zijn 11 disciplinaire velden beschikbaar om uit te kiezen met QUT's Master of Business, variërend van marketing tot toegepaste financiën.
  • Verbeter uw analytische, besluitvormings-, communicatie- en probleemoplossende vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen.
  • Je kennis en onderzoeksvaardigheden worden tijdens het masterprogramma ontwikkeld en op een geavanceerd niveau gebracht in de sluitsteeneenheid.
  • Lees meer over onze aankomende MBA en Postgraduate Business Information Events.

majors

Master of Business (Accounting)

De discipline-onderzoeken zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden uit de echte boekhouding te vergroten. Je maakt kennis met hedendaagse problemen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd, zoals de impact van internationale verschillen in boekhoudbeleid en -praktijken, forensische en boekhoudkundige factoren die bijdragen aan een effectief kader voor governance en verantwoording.

Bij het uitvoeren van dit studiegebied verwerft u geavanceerde technische kennis op het gebied van analyse van financiële overzichten, management accounting en -controle, financiële forensische gegevens en bedrijfsinformatie. Je oefent je vaardigheden op het gebied van kritisch denken, nadenken, analyseren en oordelen om problemen uit de echte wereld op te lossen in complexe boekhoudkundige en wereldwijde zakelijke contexten. Door individueel en in groepen te werken, word je ervaren in het professioneel en effectief communiceren van boekhoudkundige en juridische kennis en advies aan verschillende doelgroepen.

Master of Business (toegepaste financiën)

Deze cursus is bedoeld om uw kennis en vaardigheden uit de echte financiële wereld uit te breiden. Je maakt kennis met hedendaagse kwesties met betrekking tot de werking van kapitaalmarkten en de interactie tussen deze markten en andere economische eenheden zoals bedrijven, huishoudens, financiële instellingen en overheden.

Master of Business (Human Resource Management)

Deze cursus is bedoeld om je kennis en vaardigheden uit het echte human resource management uit te breiden. Je verwerft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om mensen in organisaties te managen, op het gebied van werving, prestatie- en beloningssystemen, arbeidsrelaties en personeelsontwikkeling.

Master of Business (geïntegreerde marketingcommunicatie)

Deze cursus is bedoeld om uw real-world geïntegreerde kennis en vaardigheden op het gebied van marketingcommunicatie uit te breiden. Je krijgt de vaardigheden om de versnippering van massamarkten te confronteren, de explosie van nieuwe technologieën die consumenten meer controle geven over het communicatieproces, de opkomst van mondiale markten en de snelle veranderingen in economische omstandigheden waarin organisaties opereren.

Bij het uitvoeren van dit studiegebied verwerft u ook de nodige vaardigheden en kennis om beslissingen te nemen over de planning, het onderzoek en de uitvoering van geïntegreerde marketingcommunicatieprogramma's om aan echte zakelijke behoeften te voldoen.

Master of Business (International Business)

Deze cursus is bedoeld om uw internationale zakelijke kennis en vaardigheden uit te breiden. U verwerft branchekennis en -vaardigheden die betrekking hebben op handelsprocedures, logistiek, onderhandelingstechnieken, talen, regionaal inzicht en offshore-bedrijfsstrategieën.

Door dit studiegebied te ondernemen, verkrijgt u ook zelfmanagementkennis en de vaardigheden voor effectieve communicatie en bijdrage aan de prestaties van organisaties in een internationale zakelijke context.

114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Master of Business (Management)

Deze cursus is bedoeld om uw kennis en vaardigheden uit het echte leven uit te breiden. Je verwerft een sterk theoretisch en praktisch begrip van de belangrijkste principes en praktijken van bedrijfsmanagement en verbetert je analytische, besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden.

Master in het bedrijfsleven (marketing)

Deze cursus is bedoeld om je kennis en vaardigheden uit de echte wereld te vergroten. Marketing omvat het maken van nieuwe producten / diensten, hun verpakking en inhoud, beslissen waar en hoe ze te verkopen, communiceren met potentiële klanten over hun voordelen en deze processen toepassen op bestaande producten of diensten.

Master of Business (filantropie en non-profit studies)

Deze cursus is bedoeld om uw kennis en vaardigheden uit de real-world filantropie en non-profit studies uit te breiden.

Master of Business (Public Relations)

Deze cursus is bedoeld om uw kennis en vaardigheden uit de public relations te vergroten. Public relations richt zich op het opbouwen van relaties met organisaties, het schrijven van contacten met en contacten met de media en het maken van public relations-beslissingen in de bedrijfs-, overheids-, agentschaps- en non-profitsector.

Je bouwt vaardigheden en kennis op die relevant zijn voor de gespecialiseerde derde sector en kerninhoud wordt omlijst door het internationale curriculum van de non-profitorganisatie Academic Centers Council.

Master of Business (professionele boekhouding)

Deze cursus is bedoeld om uw kennis en vaardigheden uit de echte boekhouding uit te breiden. Je maakt kennis met hedendaagse problemen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd, zoals de impact van internationale verschillen in boekhoudbeleid en -praktijken, forensische en boekhoudkundige factoren die bijdragen aan een effectief kader voor governance en verantwoording.

Master of Business (strategische reclame)

Deze cursus is bedoeld om uw real-world strategische advertentiekennis en -vaardigheden te vergroten.

Het gebied voor reclamestudies is erop gericht u kennis te laten maken met de cruciale advertentietheorie en de hedendaagse praktijk. Het geeft u de mogelijkheid om kritisch te denken, problemen op te lossen en strategisch inzicht te bieden om echte uitdagingen en uiteenlopende zakelijke problemen op het gebied van accountservice, planning, media, creatieve en digitale reclame het hoofd te bieden.

114252_Image415589843986_eb175bed0b_o.jpg

vergoedingen

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

2019: $ 31,700 per jaar fulltime (96 studiepunten)

2020: $ 33.100 per jaar fulltime (96 studiepunten)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder