Lees de Officiële Beschrijving

Krijg een uitgebreide basis in de core business en management disciplines. Flinders University zijn ontworpen om u een sterke basis te bieden in zakelijke kennis, inzicht, vaardigheden en attitudes voor een succesvolle carrière in een scala van organisaties, waaronder bedrijven in de particuliere sector, not-for-profit, overheid en de publieke sector. entiteiten. De onderwijskundige filosofie van Flinders Business en kleine klassen zorgen ervoor dat je je echt kunt bezighouden met de persoon die het leren leidt, terwijl je ook je medestudenten leert kennen die verschillende culturele en sociale achtergronden hebben.

Studieprogramma

Het programma bestaat uit kernonderwerpen en keuzevakken. Kernthema's hebben betrekking op zaken als bedrijfsboekhouding, bedrijfsfinanciering, marketingprincipes, marketingstrategie en besluitvorming, internationaal zakendoen in de regio Azië-Stille Oceaan, toegepaste onderzoeksmethoden in het bedrijfsleven, duurzaamheid en ethiek in management, economie voor bedrijven en het managen van mensen. Een onderwerp in academische vaardigheden voor bedrijven is specifiek gericht op postdoctorale studenten met een niet-Engelstalige achtergrond.

Bezorgingsmodus

Zakelijke onderwerpen worden onderwezen in de aanwezigheid van Flinders in Victoria Square, Adelaide CBD. Sommige onderwerpen worden onderwezen in de intensieve bezorgmodus. Sommige keuzevakken kunnen op de campus van Bedford Park worden onderwezen. Sommige keuzevakken zijn online beschikbaar.

Praktische ervaring

Je hebt misschien de kans om een ​​industrieplaatsing en / of -project te ondernemen.

Toelatingseisen

Een bachelordiploma is vereist. Aanvragers hebben geen werkervaring nodig. Raadpleeg onze website voor vereisten.

Carrièremogelijkheden

Mogelijke beroepen zijn: senior marketing manager, product manager, business analist, equity analist, operationeel risicomanager, finance manager.

Snelle feiten

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Flinders University »

Laatst bijgewerkt op May 30, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Jan. 2020
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
34,000 AUD
Internationale studenten: 2018: $ 30.700 2019: $ 34.000 / binnenlandse studenten: 2018: $ 26.490
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020