Master of Business and Science (MBS)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De leiders van STEM van morgen vooruit helpen

De Master of Business and Science (MBS) graad van Rutgers combineert geavanceerd, op STEM gebaseerd onderwijs met professioneel geleide bedrijfstraining - waardoor onze afgestudeerden met vertrouwen in het STEM-personeel kunnen stappen dat niet alleen is uitgerust met innovatieve, geavanceerde academische kennis, maar met de business vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in leiderschapsrollen bij de beste op wetenschap gebaseerde bedrijven van het land.

Onze unieke Master of Business and Science degree is ideaal voor professionals die hun carrière willen bevorderen of voor diegenen die een opleiding op universitair niveau willen volgen in op STEM gebaseerde, wetenschapintensieve industrieën.

Ons MBS-programma is een van de meest uitgebreide in het land en biedt meer dan 25 professioneel gerichte graden in drie belangrijke concentratiegebieden:

  • Levenswetenschappen
  • Engineering Management
  • Computer

Degree-opties

Kies cursussen die passen bij je carrièredoelen; cursussen worden online, op de campus of een combinatie van beide aangeboden - wat van ons een van de meest flexibele STEM-gebaseerde graden in de natie maakt. Niet op zoek naar een diploma? Wij bieden certificaatprogramma's en een optie zonder graad. Onze studenten kunnen op basis van hun rooster van deeltijd naar voltijd overschakelen en op avonden en in het weekend lessen volgen.

MBS-graad (43 studiepunten)

Studenten moeten 24 studiepunten voltooien in de door hen gekozen concentratie, samen met 19 studiepunten. Bovendien moeten studenten evenementen bijwonen om in totaal 12 colloquium-credits te verdienen. Elke concentratie heeft een lijst met verplichte en keuzevakken. Studenten kunnen ook keuzevakken kiezen uit andere concentraties die passen bij hun carrièredoelen.

MBS optie zonder graad

Studenten die zijn ingeschreven voor de niet-graadoptie, kunnen overschakelen naar de opleiding en hun voltooide cursussen meetellen voor afstuderen.

MBS-certificaat

Elk certificaatprogramma heeft een andere cursus en kredietvereisten, waaraan moet worden voldaan voordat de student het certificaat kan behalen. Wij bieden de volgende certificaten:

  • Certificaat in de wetenschap
  • Certificaat in beheer van geneesmiddelen en klinische proeven
  • Certificaat in Computation and Data-Enabled Science

Waarom Rutgers Master of Business and Science Degree?

Ons professioneel gefocuste, op wetenschap gebaseerde curriculum wordt verrijkt door mogelijkheden voor ervaringsleren, sterke industriële partnerschappen en netwerkevenementen die onze studenten voorop houden bij ontwikkelingen in de industrie en hen in staat stellen gelijke tred te houden met de snelle veranderingen in het personeelsbestand. Het Rutgers MBS-programma onderscheidt zich vooral door:

Universitaire samenwerkingsverbanden: aangeboden via de graduate schools op alle drie Rutgers-campussen, beschikt het MBS-programma van Rutgers over geïntegreerde samenwerkingsverbanden met meerdere scholen en afdelingen verspreid over de universiteit, evenals met vele gerenommeerde, ultramoderne onderzoekscentra van Rutgers.

Executive Coaching: onze adviseurs en executive coaches werken individueel samen met elke student om hun specifieke professionele doelen te begrijpen en hen vervolgens te helpen bij het ontwerpen van hun eigen curriculumreizen.

Sterk alumninetwerk: we beschikken over een robuust, betrokken en actief alumninetwerk dat toegankelijke mentoring en overvloedige netwerkmogelijkheden biedt. We organiseren regelmatig studenten-alumnimixers en onze afgestudeerden werken voor enkele van de toonaangevende bedrijven in het land.

Industriepartnerschappen en -verbindingen: Onze locatie in de STEM-corridor in New York / New Jersey heeft ons in staat gesteld sterke relaties te cultiveren en te onderhouden met industriële relaties, waaronder de topbedrijven van de natie. Uitvoerende leiders bezoeken vaak de campus om branchespecifieke lezingen te houden en hun expertise te delen via een verscheidenheid aan programma's en initiatieven.

Kansen voor ervaringsleren: door onze uitgebreide industriële connecties en een sterk, actief alumninetwerk hebben onze loopbaancoaches een bloeiend externship-programma en een stageprogramma ontwikkeld dat voor de meeste deelnemende studenten voltijdse banen oplevert.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Master of Business & Science degree is part of a national movement of Professional Science Master’s (PSM) programs that brings together master’s level study in science or engineering with “plu ... Lees meer

The Master of Business & Science degree is part of a national movement of Professional Science Master’s (PSM) programs that brings together master’s level study in science or engineering with “plus” courses in business and policy. Rutgers is the only university in New Jersey that offers a statewide Master of Business and Science degree. Lees Minder
Piscataway Township
Ga naar de website van de school