Master of Business Management (MBM) Digitale marketing en communicatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master of Business Management

Coronavirus (COVID-19) -update

Begin uw studie online en reis naar Duitsland zodra uw visum is afgegeven: we zetten ons in voor de ononderbroken opleiding van alle huidige, inkomende en toekomstige studenten aan New European College . Om deze reden bieden we een flexibele 'splendid blended'-optie voor studenten - begin uw studie online, zonder verdere vertraging en vanuit het comfort van uw huis, en reis naar Duitsland om verder te studeren op de campus zodra het mogelijk is en uw visum is uitgegeven. Neem rechtstreeks contact op met ons Admissions Team via [email protected] zodat zij uw individuele case kunnen ondersteunen en al uw vragen over blended learning voor het schooljaar 2020-2021 kunnen beantwoorden.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

De Master of Business Management is een programma van 3 semesters dat is ontworpen om voort te bouwen op uw bestaande niet-gegradueerde studies, zodat u een breder scala aan carrières in het bedrijfsleven kunt nastreven. Het programma bestaat uit cursussen in financiën, internationale marketing, management accounting, operations, ethiek, gedrag van organisaties en human resources, en bereidt je voor om uit te blinken in een steeds veranderende en internationale werkplek.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven , met een reeks lesmethoden die doen denken aan niet-gegradueerde lessen, zoals presentaties en groepsprojecten in combinatie met praktijkvoorbeelden en casestudy's. Het programma biedt ruimte voor meer specialisatie, met een nauwkeurig academisch en theoretisch kader dat is ontworpen om u te helpen een expert in internationaal management te worden. Hierdoor kun je solliciteren op meer gespecialiseerde functies en een betere voorbereiding op een Ph.D. programma in de toekomst.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

De specialisatie Digital Marketing & Communication kijkt specifiek naar de impact van de snel veranderende 'verbonden' wereld van internetgebruik, smartphones, apps en social media. Veel bedrijven en organisaties hebben hun benadering van adverteren volledig veranderd en hun marketingstrategieën aangepast - niet alleen op deze nieuwe manieren om met klanten en belanghebbenden te communiceren, maar ook op de feitelijke methode en perceptie van marketing en communicatie in een digitaal tijdperk.

Internet en de vele en verschillende soorten sociale media hebben een ongekende manier gecreëerd waarop mensen bedrijven met klanten verbinden, business met bedrijven en ook mensen die elkaar normaal niet zouden ontmoeten. Deze omgeving biedt zakelijke studenten een enorm potentieel om te leren en zichzelf te ontwikkelen op het gebied van digitale marketing en communicatie. Deze specialisatie brengt up-to-date marketingcommunicatie, inzicht in digitale media en de implementatie van big data-analyse samen.

Het programma heeft een praktische benadering in zijn ontwerp - door middel van projectweken, professioneel onderzoek en een module van professioneel leren waarin studenten een korte stage voltooien, vaak direct gekoppeld aan hun afstudeerproject.

  • Voorbeeldcursussen zijn onder meer:
  • Marketing Management
  • Globalisering, samenleving en cultuur
  • De toekomst van geïntegreerde digitale marketing: video, mobiel en kunstmatige intelligentie
  • Nieuwe media, marketing en analyse
  • Strategisch management
  • Business Intelligence en datamining
  • Strategische communicatie en branding

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Lees meer

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Lees Minder
Ga naar de website van de school