Master of Business Administration in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MBA in Management aan de Salem International University verbetert en breidt uw managementmogelijkheden uit tot een geavanceerd niveau. Na het afstuderen moet u een competente en effectieve bedrijfsprobleemoplosser zijn die:

 • Beheer projecten met behulp van algemeen geaccepteerde werkwijzen en procedures, zoals die zijn vastgelegd in de Project Management Body of Knowledge (PMBOK) van het Project Management Institute.
 • Het nationaal en internationaal ondernemingsrecht en de impact ervan op managementbeslissingen en -processen begrijpen.
 • Toepassen van managementtheorie in praktische situaties, inclusief operations management, financieel management en HR-management.
 • Wees een effectieve manager van verandering in verschillende organisaties.

Over dit programma

Dit programma bereidt studenten voor op loopbaanpaden en taken als:

 • Ontwikkelingsmanager - Bereid gedetailleerde plannen voor en leid de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.
 • Quality Assurance Manager - Zorg voor de technische juistheid en acceptatie van de klant voor het gebruik van de werkproducten van een team.
 • Projectteamleider - Ontwikkel nieuwe producten of diensten.
 • Process Manager - Zorg voor de degelijkheid van de gebruikte methoden.
 • Budgetbeheerder - Bied en bewaak budgetten.
 • Line / Staff Manager - personeel inhuren, toewijzen en superviseren.

Cursus formaat

Salem biedt versnelde niet-gegradueerde en afgestudeerde studieprogramma's met doorlopende inschrijving via onderwijs op afstand of op de grond op onze campus in Salem, West Virginia. Cursussen worden geleverd in een maandindeling (4 weken) en worden online, of op basis van een gemengde aanpak voltooid die beide bezorgmethoden gebruikt. Online cursussen zijn gestructureerd om te werken binnen de beperkingen van een fulltime baan, waardoor u uw diploma kunt verdienen met minimale verstoring van uw drukke agenda. Traditioneel op grond programma's van studie zijn beschikbaar voor campusbewoners en forensenstudenten.

Cursusnummers / Namen

 • BUS554 Zakelijk recht
 • BUS600 Organisatiegedrag, leiderschap en ethiek
 • BUS633 Projectbeheer en budgettering
 • BUS660 Beheer Benutting van technologie
 • BUS670 Wereldwijde uitdagingen op het gebied van communicatie en personeelsbeheer

Toelatingseisen

Toelating tot Salem staat open voor alle gekwalificeerde kandidaten, ongeacht ras, huidskleur, geloofsovertuiging, religie, geslacht, seksuele geaardheid, nationale afkomst of bekwaamheid / handicap. Iedereen die Salem wil bijwonen, kan de noodzakelijke aanvraag indienen bij het Admission Admissions of online op onze website www.salemu.edu. De voltooide aanvraag moet zo snel mogelijk worden ingediend bij het toelatingsbureau. Voor alle aanvragers is een niet-restitueerbare aanvraagstoeslag vereist. De universiteit geeft studenten toe op een rollende, maandelijkse startbasis. De acceptatie valt onder de discretie van de Salem International University; sommige programma's hebben aanvullende toelatingseisen.

Wonen en studeren in Indianapolis

Werkelijk in het Amerikaanse kerngebied, Indianapolis is een divers stedelijk gebied van bijna een miljoen mensen.

Het is de thuisbasis van grote werkgevers zoals Salesforce en Eli Lily en heeft een brede economie. Indianapois is ook "in het midden van de actie", met steden als Chicago, Nashville en St. Louis een makkelijke rit.

Leren bij Salem is een inspanning van de gemeenschap. Je hebt een studentensucces-adviseur gewijd aan je succes en onze faculteit hecht veel belang aan je unieke leerpad terwijl je je hbo-studie voortzet.

Ons MBA-programma bevindt zich in Carmel, een noordelijke voorstad van Indianapolis.

Over Salem University

Salem, opgericht in 1888 in West Virginia, geniet al lang internationale aandacht omdat we ernaar streven om studenten voor te bereiden op een steeds veranderende wereldeconomie.

Sinds 1888 heeft Salem opleidingen verzorgd met een sterke basis in de vrije kunsten die afgestudeerden voorbereiden op beroepen of geavanceerde studies. Deze rijke geschiedenis is fundamenteel voor de ervaring die we bieden als studenten zich voorbereiden op betere, betere toekomst.

Onze opleidingen worden goed gerespecteerd en volledig geaccrediteerd. Curriculum is gericht en relevant voor de carrière en is ontworpen om je verder te brengen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Lees meer

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Lees Minder
Salem , Carmel + 1 Meer Minder