Master of Arts in wereldwijde communicatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Global Communication wordt gezamenlijk aangeboden door GW's Elliott School of International Affairs en Columbian College of Arts and Sciences 'School of Media and Public Affairs (SMPA). Het combineert de wereldwijd erkende academische excellentie van de Elliott School in internationale zaken met de sterke punten van SMPA als een toonaangevende school voor communicatie en journalistiek.

Dit graduate programma helpt studenten de complexe wereldwijde informatieomgeving te begrijpen; de implicaties voor governance, beveiliging en zaken; en hoe effectief te communiceren met een wereldwijd publiek.

Wat je zult studeren

Studenten in dit programma volgen een rigoureus academisch programma dat hen zowel intellectueel als professioneel voorbereidt op opwindende carrières in de publieke, private en non-profitsector. Als student van het Global Communication-programma leer je over de fascinerende en snel evoluerende wereldwijde informatieomgeving. Als een toekomst of als professional in het veld, leer je hoe je in deze omgeving moet werken en hoe je effectief kunt communiceren met publiek wereldwijd.

Om je Master of Arts in wereldwijde communicatie te behalen, moet je ons 40 studiepuntenprogramma succesvol afronden, dat 15 studiepunten omvat in kerncursussen, 9 studiepunten in een Global Issue of Regional Field Specialization, een cursus van 3 studiepunten en 9 studiepunten. Je moet ook een 4 credit capstone-project voltooien of je inschrijven voor de 3 credit Alternative Capstone-optie. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een scriptie na te streven.

Wereldwijde problemen

Wereldwijde gebieden worden geselecteerd om de achtergrond en interesses van de individuele student aan te vullen. Cursussen die de aandachtsgebieden samenstellen, kunnen worden aangeboden via de Elliott School of SMPA, evenals andere afdelingen bij GW.

Regionale specialisaties

Als u vindt dat u geïnteresseerd bent in het bestuderen van conflicten en extremisme in het Midden-Oosten of de veranderende economieën in Latijns-Amerika, kunt u een regionaal veld kiezen om aan uw keuzevereisten te voldoen.

Wereldwijde Capstone

Global Capstone is het hoogtepunt ervaring en handtekening project voor afgestudeerde Elliott School studenten.

121750_43736379110_419e80edb6_k.jpg

voorwaarden

Vreemde talen

Academische cursussen in een vreemde taal, die studenten voorbereiden op het voltooien van de taalvereiste * van het programma, is vereist op het moment van aanmelding. Dit kan worden aangetoond door:

 • Een studie die gelijk is aan vier semesters van cursussen op universitair niveau of gelijkwaardig.
 • Voltooiing van formele taaltrainingen als onderdeel van de werkgelegenheid (bijv. Peace Corps, JET, etc.).
 • Opgroeien in een huishouden waar de taal wordt gesproken.

* Studenten moeten een sterke basis in een vreemde taal hebben voordat ze zich inschrijven om de taalvereiste tijdens het programma te voltooien.

Economie

Cursusachtergrond in economie (micro- en macro-economie) is een vereiste om studenten voor te bereiden op het voltooien van de academische cursus (sen) op academisch niveau die vereist is binnen de MA in het curriculum voor wereldwijde communicatie. Cursus (sen) moeten succesvol worden afgerond via een erkende instelling in:

 • Inleidende micro-economie
 • Inleidende macro-economie

of

 • Principles of Economics

In sommige gevallen kan een student worden toegelaten die niet aan de economische eis * heeft voldaan; in welk geval de student verplicht is om de cursus (sen) te volgen aan een erkende hogeschool / universiteit voorafgaand aan de inschrijving aan de Elliott School.

* Lente-aanvragers moeten op het moment van aanmelding aan deze voorwaarde hebben voldaan.

134754_2019ClassProfile.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Aangesloten Instituut

IPDGC biedt een forum voor docenten, studenten en werkende professionals over mondiale vraagstukken via interacties tussen nieuwe media, nationale veiligheid en openbare diplomatie, Amerikaanse prioriteiten voor het buitenlands beleid in de ontwikkelingslanden en nog veel meer.

Waar ga je heen?

graphic: a pie graph with the text "Global Communication" in the center. The pie graph is divided as follows: 30% private, 35% public, and 35% non-profit. Private, public, and non-profit refer to the sectors that Elliott Graduates enter

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2016 omvatten de topwerkgevers:

 • Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten
 • Atlantische Raad
 • US Institute of Peace
 • Mintz Levin
 • Meridian International Centre
 • Amerikaans Huis van Afgevaardigden
 • Chemonics

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, sitebezoeken en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Center heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Elliott School by the Numbers

Elliott School by the NumbersThe George Washington University - Elliott School Of International Affairs","author_url":"","source":""}" />

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-pro ... Lees meer

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-profit organizations that regularly employ Elliott School students and alumni. Lees Minder