Master of Arts in vertaalwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in vertaalwetenschappen

46629_4.JPG

Dit is een 2-jarig programma dat voorziet in de professionele ontwikkelingsbehoeften van praktiserende vertalers, vertaalprojectleiders en vertaaladviseurs die betrokken zijn bij de vertaling van de Bijbel en aanverwant materiaal. Het integreert training in bijbelse talen, exegese, vertaalprincipes, consulting, vertaalprojectbeheer en gebieden van taalkunde die direct relevant zijn voor bijbelvertalingen.

Het kost Kshs.75.000 ($ 750) collegegeld per semester. Intakes zijn in augustus / september, december / januari en april / mei van elk jaar.

Bezorgingsmodi zijn:

 1. Full time
 2. Feestdagen (dwz drie weken in april, augustus en december)
 3. Avond en
 4. Blended learning

De vereiste is een bachelordiploma met minimaal 1ste klasse / 2de klasse Honours (hogere divisie) of lagere divisie met 2 jaar werk- / ministerieervaring.

Toelatingseisen

 1. Een bachelordiploma in een specialisatiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief puntengemiddelde van ten minste 3,00 op een schaal van 4,00, of een diploma dat is toegekend met een eerste klas of een hogere tweede klas of een equivalent daarvan.
 2. Kandidaten met 2,75 cumulatief puntengemiddelde of hoger of tweedeklas lagere divisie of het equivalent daarvan moeten na hun afstuderen minimaal twee jaar relevante ervaring hebben.
 3. Een aanvrager die niet aan de bovenstaande eisen voldoet, moet een bachelordiploma op een specialisatiegebied en een postgraduaat in het relevante studiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief cijfer van gemiddeld 3,00 op een schaal van 4,00 voorleggen. of het equivalent daarvan.

46620_9.JPG

Wijze van levering

De MA in Biblical Translation omvat zowel residentiële cursussen die worden gevolgd aan AIU als afstandscursussen die worden gevolgd in het thuisgebied van de student of het opdrachtgebied:

Residentiële cursussen

Tijdens het programma zullen studenten 5 woonsessies in Nairobi bijwonen van elk ongeveer 3 weken. Tijdens elke residentiële sessie worden 2 cursussen gegeven, wat een totaal van 10 cursussen oplevert. Bijbelse taalexamens worden ook gehouden aan het begin van de 2e, 3e en 4e residentiële sessies.

46621_7.JPG


Afstand cursussen

Voor de rest van het programma kunnen studenten zich in hun thuisland / -gebied of -gebied bevinden, door in totaal 15 online cursussen te volgen en praktische opdrachten te voltooien.

Deze niet-residentiële periode is zo ontworpen dat studenten tijdens hun studie betrokken kunnen blijven bij Bijbelvertalingsprojecten.

Als studenten nog niet betrokken zijn bij een Bijbelvertalingsproject, werkt de afdeling samen met de student om een geschikte plaatsing te vinden.

Als alternatief is het studenten toegestaan om gedurende de gehele duur van het programma in AIU te verblijven, als dat als de beste keuze wordt beschouwd.

MA in vertaalstudies aangeboden op AIU en is full-time beschikbaar voor meer dan 2 jaar of part-time meer dan 3 jaar.

Het deeltijdprogramma bestaat uit 25 credit-uren in jaar 1 en 2 en 22 credit-uren in jaar 3; bijbelse taalcursussen beginnen in jaar 2.

We verwelkomen nieuwe studenten om het jaar vanaf 2013 (2013, 2015, 2017, etc.). Studenten in de inzending van 2013 nemen Grieks als hun bijbelse taal.

46623_8.JPG

Tariefstructuur

Full time

 • Collegegeld: 65.400
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 80.925
 • Totaal per jaar: 242.775
 • Totaal voor programma: 485.550

Deeltijd

 • Collegegeld: 43.600
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 59,125
 • Totaal per jaar: 177.375
 • Totaal voor programma: 532.125

46625_10.JPG

Hoe te solliciteren

 • U kunt online solliciteren door op Online solliciteren of te klikken
 • Download aanvraagformulier Aanvraagformulier
 • U kunt uw aanvraag verzenden naar Public Relations of Admissions

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

46619_6.JPG

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder