Master of Arts in sociale innovatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Aanvragen nu accepteren

OPMERKING: op dit moment is er geen invloed op onze valschema's vanwege het COVID-19-virus, maar we erkennen dat het een snel veranderende situatie is. Als leren op afstand noodzakelijk wordt, zullen we geaccepteerde aanvragers hiervan op de hoogte stellen.

____

Het vinden van de noodzaak van verandering is niet moeilijk en het is mogelijk om een verschil te maken; alles wat je nodig hebt is een passie voor sociale verandering en de vaardigheden die nodig zijn om je ideeën in daden om te zetten. Leiding geven aan sociale verandering is hard werken waarvoor een innovatieve visie vereist is die ondersteund wordt door ondernemersvaardigheden en een diep begrip van het probleem bij de hand. Studenten die een Master of Arts in Social Innovation (MASI) volgen, kijken kritisch naar de wortels van sociale uitdagingen en onrechtvaardigheid en proberen vervolgens echte verandering te creëren door moedige nieuwe antwoorden op armoede, ongelijkheid, mensenrechtenschendingen en humanitaire crises.

Geen enkele andere masteropleiding brengt de unieke vaardigheden en expertise samen die op een vredesschool zijn opgedaan in samenwerking met leiderschap, geesteswetenschappen, wetenschap en bedrijfsleven.

Het MASI-programma biedt een goed begrip van sociale uitdagingen - verkregen in lessen als sociaal ondernemerschap, wereldwijde uitdaging en ontwikkeling en conflict - en koppelt die kennis vervolgens aan kritisch denken, inventiviteit, leiderschap en duurzaam zakelijk ontwerp, die afkomstig zijn van lessen die worden aangeboden in de Bedrijfsscholen en leiderschapsscholen.

Waarom kiezen voor een master in sociale innovatie van de Kroc School?

 • Alleen MA in sociale innovatie is geworteld in een vredesschool.
 • Social Innovation Challenge biedt tot $ 50.000 dollar aan seed-financiering voor studenten om hun capstone-project te realiseren.
 • Geen GRE vereist.
 • Programma van 9 maanden.
 • Alleen MA in sociale innovatie aangeboden op een Ashoka U Changemaker Campus - de leidende benaming voor sociale innovatie in het hoger onderwijs.

Innovaties ontwerpen, implementeren en beheren voor sociale verandering. Of u nu werkt in bestaande organisaties en programma's of via nieuwe ondernemingen:

 • Ontwikkel nieuwe manieren van denken, leren en verbinden voor het aanpakken van sociale problemen op een manier die effectief en duurzaam is.
 • Kom klaar om bestaande structuren die inefficiënt zijn te transformeren en blijvende kwesties van armoede, conflicten en onrechtvaardigheid in stand te houden.

Hoor van een recent afgestudeerde van dit programma.

De uitkomst

Sociale innovatie is meer dan een trend. Het is steeds belangrijker voor werkgevers in alle sectoren, waaronder het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en het onderwijs. Onze studenten leren leiderschap, vredesopbouw en zakelijke vaardigheden te combineren in een holistische benadering die ten goede komt aan innovatieve oplossingen. Met een MASI-diploma word je bekwaam in duurzaam bedrijfsmodelontwerp, leiderschap, communicatie, mensgericht ontwerp en probleemoplossing, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om innovaties te ontwikkelen die gemeenschappen helpen armoede en sociale ongelijkheid aan te pakken.

Vereisten

 • Transcript (s)
 • Huidig ​​CV of Curriculum Vitae (CV)
 • Vier korte essays
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Two Minute Video

* Internationale aanvragers moeten Engelstalige examenscores en transcriptie-evaluaties leveren aan instellingen buiten de VS.

Ga naar Graduate Admissions voor meer informatie over applicatie-eisen voor internationale studenten.

Aanvullende informatie

Entree Semester augustus
Minimum Grade Point Average 3,00 (schaal 4,00) in alle cursussen voor studenten
Vereiste cursussen Niet nodig
Vereiste ervaring Niet nodig
Gestandaardiseerde toelatingsproef Niet nodig

Download de cursusgids nu hier

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

At the University of San Diego Joan B. Kroc School of Peace Studies, we promote a multifaceted approach to peacebuilding and social justice, integrating theory and practice in the classroom as well as ... Lees meer

At the University of San Diego Joan B. Kroc School of Peace Studies, we promote a multifaceted approach to peacebuilding and social justice, integrating theory and practice in the classroom as well as in communities worldwide. We research some of the toughest, most troubling phenomena of our times, producing rigorous and innovative work published in a wide variety of outlets. Students from all over the world are prepared by outstanding faculty and gain experience in the field through our Internship Program and the Kroc School institutes - the Institute for Peace and Justice, the Trans-Border Institute, and the Center for Peace and Commerce (the latter in partnership with the School of Business Administration). Lees Minder