Master of Arts in media en strategische communicatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

media

De Master of Arts in Media and Strategic Communication combineert analytische en toegepaste vaardigheden, waardoor studenten een basis hebben in de functie en invloed van de alt = "media. Het meest uitgebreide strategische communicatieprogramma in het centrum van Washington, DC, bereidt studenten voor op het bereiken van belangenbehartiging doelen in de snelle alt = "media-omgeving van vandaag.

Ontworpen voor studenten en professionals die geïnteresseerd zijn in alt = "media en strategische politieke communicatie, leert het MA-programma studenten om:

  • Campagnes ontwerpen en implementeren
  • Ontwikkel berichten voor doelgroepen, ondersteun campagnes en moedig actie aan
  • Analyse en data-analyse uitvoeren

Gebruik inzichten van alt = "media-effecten, publieke opinie en overtuiging in hun werk. Een Master of Arts in Media en Strategische Communicatie is ontworpen om solide training te bieden voor een verscheidenheid aan loopbanen in alt =" media en politiek, waaronder:

  • Publiek en non-profit management
  • Regering alt = "mediarelaties
  • Pleiten en communicatie veroorzaken
  • Public relations en communicatie advies
  • Media onderzoek
  • Publieke opinie en beleidsanalyse
  • Academia

Afdeling Organisatiewetenschappen en Communicatie - Columbian College of Arts

leerplan

De SMPA MA vereist 36 totale studiepunten voor het afstuderen. Het curriculum bouwt voort op vijf kerncursussen die studenten een uitgebreid inzicht verschaffen in de interactie tussen alt = "media, communicatie en politieke processen, evenals onderzoek en alt =" mediaproductie vaardigheden. Naast de kerncursussen werken studenten nauw samen met faculteitsadviseurs om expertise te ontwikkelen over specifieke kwesties op het gebied van alt = "media en politiek.

Na afronding van de kerntheoretische lessen is het curriculum afgestemd op individuele interesses. Studenten nemen keuzevakken die worden aangeboden door zowel SMPA als vele andere gerenommeerde afdelingen en scholen van GW, waaronder topprogramma's zoals American Studies, International Business, International Affairs, Political Science en Public Policy and Administration.

Capstone Project

Om het programma te voltooien, moeten studenten een sluitsteenproject uitvoeren. Er worden drie opties aangeboden: een scriptie schrijven, een strategisch communicatieproject ontwikkelen of een diepgaand alt = "media / journalistiek-project produceren. Studenten werken tijdens het tweede jaar aan hun sluitstukproject met een adviseur en een facultaire commissie.

Werkstudenten

Alle verplichte MA-lessen worden aangeboden tijdens doordeweekse avonden om studenten de mogelijkheid te bieden om fulltime te werken terwijl ze zijn ingeschreven voor het programma, en de meeste van onze keuzevakken worden ook 's avonds aangeboden.

Veel van onze studenten hebben post-college professionele ervaring, en velen blijven werken in loondienst of stageplaatsen tijdens het studeren. Onlangs hebben SMPA-studenten gewerkt bij CNN, CBS, APCO Worldwide Consulting, de federale overheid en Media Matters.

alumni

Afgestudeerden hebben posities bekleed bij overheidsinstellingen zoals het State Department, het ministerie van Defensie en de Amerikaanse senaat, evenals particuliere bedrijven zoals het Pew Research Center, The Glover Park Group, Qorvis Communications, APCO Worldwide, Fleishman-Hillard, Burson -Marsteller, Hart Research, Bully Pulpit Interactive, Media Matters, CNN en POLITICO. Sommigen zijn toegelaten tot Ph.D. programma's aan GW, University of North Carolina, University of Pennsylvania en Georgetown University.

Financiële hulp

Ons programma heeft een beperkt aantal uitgebreide financiële hulppakketten in de vorm van collegegeld en onderwijs- of onderzoeksassistentschappen, die worden toegewezen op basis van verdienste. Aanvragers komen in aanmerking voor financiële steun tijdens het reguliere toelatingsproces. Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financiële steun, moeten begin januari een aanvraag indienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder