Master of Arts in lesgeven in muziek (Los Angeles)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Longy was het eerste conservatorium dat een eenjarig geaccrediteerd diploma aanbood, ingebed in El Sistema-onderwijsprogramma's die het leven van kinderen in achtergestelde gemeenschappen veranderen door intensieve muzieklessen. Het programma staat open voor geïnspireerde artiesten met alle muzikale achtergronden: klassiek, pop, wereldmuziek, folk, jazz, instrumentaal, vocaal, dirigent en meer.

De MAT biedt een unieke en krachtige graduate studie in prestatie, pedagogiek en sociale rechtvaardigheid. Studenten hebben toegang tot de MAT-faculteit, waaronder prominente musici uit Los Angeles en vooraanstaande geleerden in muziek en onderwijs. MAT-afgestudeerden krijgen hun initiële licentie voor lesgeven in Californië en profiteren van lesgeven in het openbare schoolsysteem.

Met een intieme klasgrootte van 12-15 biedt Longy een persoonlijke leeromgeving die innovatie aanmoedigt en meer individuele aandacht mogelijk maakt. MAT-afgestudeerden ontvangen een K-12-onderricht in Californië op het gebied van muziek.

141483_LongySchoolofMusic24.jpg

Grote gebieden

  • Messing
  • Samenstelling
  • Het uitvoeren
  • Jazz / World / Folk
  • Percussion
  • Piano
  • strings
  • Vocal Performance
  • Houtblazers.

Niveau: afgestudeerd
Duur: 1 jaar

Applicatievereisten

Stop met het benadrukken van applicaties. Probeer ons barrièrevrije proces:

Aanmelden is gratis. Iedereen verdient een kans om zijn dromen na te jagen.
Geen auditie-eisen. Voer de muziek uit die het beste uw kunstenaarschap vertegenwoordigt en doe het in kleding die u een onoverwinnelijk gevoel geeft.
Kies je tijdlijn. We hebben een Early Action-optie toegevoegd!
Plan tijd met ons in. E-mail, bel, Zoom, WhatsApp. We zijn er voor jou.

Alle aanvragers moeten een bachelordiploma hebben behaald van een geaccrediteerde instelling met een major in muziek of muziekonderwijs. We zullen ook rekening houden met kandidaten die een bachelor's degree hebben behaald in een andere discipline met een concentratie in muziek. Studenten moeten voorafgaand aan de MAT kerncursussen in muziektheorie en muziekgeschiedenis hebben voltooid.

Je auditieportfolio kan andere media over secundaire instrumenten en / of voorbeelden van je onderwijsachtergrond bevatten. We willen meer leren over jou als kunstenaar en docent.

Hoogtepunten van de cursus

Schrijven en denken: MAT-studenten komen samen voor een intensieve introductiecursus van een week, gemodelleerd naar de kenmerkende workshop Schrijven en denken van Bard. Hier onderzoeken ze de kernovertuigingen en aannames over muziek en onderwijs en beginnen ze het gevoel van gemeenschapsintegraal op te bouwen dat integraal deel uitmaakt van de MAT.

Kerncursussen: MAT-studenten moeten vier cursussen op universitair niveau in muziek en vier cursussen op universitair niveau in onderwijs volgen. Deze cursussen zijn thematisch ontworpen om essentiële vragen over onderwijzen en leren te beantwoorden en worden omkaderd door praktijkgericht onderzoek.

Teaching Laboratory: MAT-studenten, samen met de aanwezige faculteit en externe gasten, komen bijeen voor wekelijkse sessies waarin de praktische toepassingen van concepten en ideeën worden onderzocht die ze in hun kerncursussen tegenkomen.

Onderwijspraktijk: als stagiaires geven MAT-studenten les en ontwerpen ze lessen, beoordelen ze het begrip van de student en passen ze praktijken aan om zich aan te passen aan de behoeften van studenten. MAT-studenten geven les in schoolklaslokalen, community muziekcentra en door El Sistema geïnspireerde nucleos.

Privélessen: studenten die deelnemen aan de MAT volgen privélessen over hun belangrijkste instrument, stem, compositie of dirigeren met leden van de Los Angeles Philharmonic en andere in Los Angeles gevestigde professionele muzikanten.

Onderzoeksprojecten: MAT-studenten werken nauw samen met facultaire mentoren om twee laatste onderzoeksprojecten voor te bereiden: een op prestaties gebaseerde presentatie, evenals een wetenschappelijk onderzoek, gericht op lesgeven en leren in de klas.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The world needs music now more than ever. At Longy, we prepare students to become exceptional musicians who can engage new audiences inside and outside the concert hall, who can teach anyone, anywhere ... Lees meer

The world needs music now more than ever. At Longy, we prepare students to become exceptional musicians who can engage new audiences inside and outside the concert hall, who can teach anyone, anywhere, and who can use their artistry to change lives in communities around the world. Join us, and become the musician the world needs you to be. Lees Minder
Cambridge , Los Angeles + 1 Meer Minder